Vrei un credit cu rate potrivite?

Daca iti doresti sa iei un credit cu ratele dorite, potrivite veniturilor tale, acum poti accesa Creditul Divers BCR

Ultima promotie de creditare din piata financiara, vine din partea BCR-ului, principala banca din Romania.

Astfel, cei de la BCR ne pron creditul Divers BCR, un credit cu rate potirvite pentru nivelul tau de venituri. Ce are asa de special acest credit? Rata fixa, comisioane 0, aprobare rapida in 3 ore (daca iti incasezi salariul ori pensia intr-un cont deschis la BCR – lucru ce se poate rezolva destul de rapid si daca nu va incadrati in aceasta categorie). Principala caracteristica este insa, lipsa adeverintei de salariu, pentru ca banca uziteaza de accesul pe care dumneavoastra puteti sa-l dati de consultare a veniturilor in baza de date ANAF.

Asadar, un imprumut potrivit pentru nevoi care mai de care mai diverse. Cu ratele potrivite, care sa nu te ‘aglomerez’ financiar, poti sa-ti permiti chiar si un concediu binemeritat.

Si inca o noutate, pentru a te bucura din plin de ratele reduse potrivite nevoilor tale, de acum vei obtine si Cardul Bun de Platta fara comisioane de administrare. La acest card primiti 20% in banii dati pe cumparaturi si 1% bonus anivarsar. Poti obtine de asemenea 12 rate fara dobanda si reduceri de pana la 20% la partenerii autorizati BCR si multe, multe avantaje.

Avantajele creditului Divers BCR:

– rate fixe pe toata perioada de derulare a creditului;
– fara risc valutar;
– aprobare in 3 ore;
– fara garantii.

Prin intermediul acestui produs financiar oferit de BCR puteti sa imprumutati pana la 88.000 lei, pe perioade de 5 ani in cazul creditelor noi, ori a refinantarilor creditelor contractate inainte de 31 octombrie 2011, ori pe 10 ani – in cazul refinantarilor creditelor contractate dupa aceasta perioada.

Daca iti dai acordul de interogare a bazei de date ANAF in privinta veniturilor tale, atunci nu mai ti se solicita nicio dovada de venit, nici adeverinta de salariu, nici cupon de pensie.

Daca nu, atunci, trebuie sa aduci o adeverinta de la angajator, in cazul in care iti incasezi salariul intr-un cont BCR, ori o adeverinta de salariu, daca nu iti incasezi salariul intr-un cont BCR. In cazul pensionarilor, este nevoie de talon de pensie recent ori extras de cont curent si decizie definitiva de pensionare.

Algoritmul acordarii un credit Divers BCR:

– prezinti documentele solicitate, necesare analizei (ori iti dai acordul de consultare a bazei de date ANAF);
– banca verifica daca indeplinesti criteriile de acordare pentru suma de bani dorita de tine;
– vei fi informat cu privire la “Informaţii standard la nivel european privind creditul pentru consumatori”, dupa care urmeaza sa semnezi cererea de creidt si contractul de credit.

Urmarea a acestor pasi, in cel mult trei zile vei fi informat daca ti-a fost aprobat imprumutul. Dupa aprobarea creditului, vei primii banii in contul curent, sau daca doresti ii poti ridica in numerar.

You Might Also Like