Variante de achizitie a unei locuinte prin BCR

Pentru ca este o perioada propice achizitiei de locuinte, va propunem sa ne aplecam asupra creditelor pentru casa de la BCR

Este o perioada in care cei ce vor sa investeasca intr-o locuinta o pot face, pentru ca preturile caselor sunt reduse, iar creditele au si ele costuri destul de avantajoase, atat cele in euro dar mai ales cele in lei.

Daca vrei sa-ti indeplinesti visele, si sa-ti cumperi o locuinta a ta, poti sa te informezi in prealabil asupra conditiilor si costurilor aferente. Acesta ar fi primul pas.

Pentru ca, astazi ne vom ocupa exclusiv de creditele pentru casa de la BCR, va vom prezenta oferta acesta banci.

Iata in primul rand care sunt variantele de credite pentru casa de la BCR, cu detaliile aferente:

1. Creditul Casa Mea, este un credit ipotecar/imobiliar, ce-ti ofera siguranta ratelor fixe in lei, pe o perioadda de 10 ani, iar daca mai si incasezi salariul prin BCR, primesti o reducere de 0,2 puncte procentuale din dobanda. Cu acest imprumut poti sa achizitionesti, sa construiesti, sa reabilitezi, sa consolidezi ori sa extinzi o locuinta, dar, de asemenea, poti sa si refinantezi alte credite imobiliare/ipotecare, aflate in derulare la alte banci. Suma maxima ce poate fi accesata este de 1.760.000 lei, daca creditul are o pondere mai mare de 75% din valoarea garantiilor, ori de 4.300.000 lei, daca creditul este de cel mult 75% din valoarea garantiilor. Perioada de derulare este de maxim 30 de ani, cu un avans minim solicitat de 15%. Documentele necesare solicitate: buletinul, documente doveditoare ale veniturilor pentru tine si ceilalti coplatitori daca este cazul, factura de utilitati, acte de proprietate pentru imobilul adus drept garantie.

2. Creditul Prima Casa BCR, este creditul ipotecar garantat de stat, care necesita un avans de doar 5%. Pentru acest produs financiar trebuie sa ai 18 ani impliniti si sa indeplinesti conditiile din programul prima Casa. Creditul se acorda in lei, si poti obtine sume de maxim 57.000 euro echivalent in lei pentru achizitia unei locuinte finalizate, ori de maxim 66.500 euro echivalent in lei, pentru construirea unei locuinte. Creditul se acorda pe 30 de ani maxim, iar perioada de gratie este de 18 luni. Documentele necesare solicitate: buletinul, certificat de casatorie, documente doveditoare ale venitului, documente care atesta existenta avansului (antecontract de vanzare-cumparare), documente privind alte credite, declaratia pe propria raspundere ca la data solicitarii creditului nu detii alte proprietati, ori daca detii, aceasta locuinta trebuie sa fi fost dobandita tot prin programul Prima Casa si sa fi avut o suprafata utila mai mica de 50 mp.

3. BCR Banca pentru locuinte este un credit pentru domeniu locativ, caracterizat oferirea unei stabilitati pe termen lung, asa cum este caracterizat acest credit fix pentru casa. Creditul pentru domeniul locativ te ajuta sa-ti amenajezi casa. El poarta numele de Bauspar si se bazeaza pe economiile tale, suma economisita de tine trebuie sa reprezinta 50% din suma contractata. In cadrul acestor credite pentru domeniu locativ, la BCR mai gasiti si creditul fix pentru casa, creditul intermediar dar si cel anticipat.

4. Locuinte si credit de la BCR, reprezinta un credit ipotecar destinat achizitiiei unui imobil aflat in proprietatea bancii. Caracteristicile sunt asemanatoare cu cele ale creditului Casa Mea, atat sumele acordare, cat si perioadele de acordare, dar si avansul si documentele necesare fiind aceleasi.

Pe platforma online BCR gasiti un simulator de credite (https://calculator-rate-credit.bcr.ro/), unde puteti foarte simplu sa va calculati ratele.

De asemenea, daca diriti o refinantare la un credit ipotecar, puteti sa aruncati un ochi si asupra conditiilor oferite de BCR. Probabil ca ati auzit de celebrele „rate reduse”, de aceea, va sugeram sa studiati ofera, poate chiar o sa merite efortul, tinand cont ca, dupa parerea noastra, este o oferta buna de refinantare oferita de BCR.

You Might Also Like