Te-ai pregatit de Black Friday?

Astepti cu nerabdare vinerea neagra pentru a-ti achizitiona un smartphone de ultima generatie, ori o masina de spalat noua?

Tu te-ai pregatit pentru cumparaturile de Black Friday 2019? Stii cand cade vinerea neagra in acest an?

Multi isi spun sperantele in aceasta zi dedicata reducerilor de tot felul pentru a-si achiztiona diverse produse.

Cei care economisec luni in sir pentru a-si cumpara un frigider nou ori un televizor cu diagonala mai mare, astepta nerabdatori Black Friday 2019.

In acest an Black Friday 2019 pica in ziua de 29 noiembrie, insa, cu siguranta unele magazine vor ‘fura sartul’ incepand chiar din 22 noiembrie sa anunte reduceri cu aceasta ocazie.

De altfel nu doar inainte de 29 noiembrie 2019 vor fi anuntate reduceri, ci si dupa. Unii retailer si-au propus deja sa tina Black Friday 2019 timp de o saptamana, din 29 noiembrie pana la finalul vinerii urmatoare, adica in 6 decembrie.

Cu siguranta vor mai fi si alte ciudatenii care vor aparea cu acest prilej, magazinele cautand tot felul de modalitati de a se face remarcate.

Noi va intrebam daca v-ati pregatit de Black Friday si financiar, nu doar mental.

Sunt cetateni, chiar si eu am printre cunoscuti astfel de cazuri, care economisesc cu luni de zile inainte, pentru a-si cumpara diverse produse cu aceasta ocazie tomnatica.

Oamenii spera sa cumpere ieftin televizoare, masini de spalat, laptopuri, tablete, frigidere, etc.

Sunt multi cei care cumpara cu aceasta ocazie jucarii pentru cei mici, ajutandu-l astfel pe Mos Cracium. Recunosc ca nu o data am profitat si eu de reducerile magazinelor de gen pentru a umple tolba mosului.

Chiar daca nu ies in evidenta, sunt multi care cauta si carti de Black Friday, profitand astfel sa-si faca stocul pentru anul urmator.

In genere, oamenii si-au planificat in mare care sunt dorintele lor, vis-a-vis de cumparaturile de Black Friday 2019, multi visand la asta, altii planificandu-si pana la ultimul banut cheltuielile.

Sunt si cetateni care apeleaza chiar la imprumuturi pentru a-si face cumparaturile de Black Friday.

Oricat ar suna de tentante acele reduceri, trebuie sa chibzuiti bine daca merita sa va imprumutati pentru ele. Un imprumut vine cu costurile sale aferente, de aceea trebuie sa vedeti daca nu cumva iesiti in pierdere platind dobanda, in raport cu reducerea tentanta de la produsele pe care planificati sa le achizitionati.

Cele mai profitabile pentru aceasta ocazie, sunt cardurile de cumparaturi in rate fara dobanda. Daca aveti un astfel de card, puteti sa cumparati de la partenerii institutiilor financiare produsele dorite.

Din informatiile noastre, toti marii retaileri au astfel de parteneriate financiare, astfel incat, daca aveti un card de cumparaturi cunoscut in piata, puteti sa cumparati avantajos de Black Friday tot ce v-ati planificat.

Daca nu aveti un astfel de card de cumparaturi, nu este timpul trecut sa faceti rost de unul.

De regula, conditiile de accesare sunt similare cu cele de la creditele de nevoi personale, deci, nimic neobisnuit.

Pe langa cardurile de cumparaturi, marile magazine au si sisteme proprii de finantare, cum este CREDEX-ul de la Altex si eCREDIT-ul de la eMAG.

You Might Also Like