TBI DUO – un credit online nou

Unde-s DUO, puterea creste! Am schimbat un pic sloganul celor de la TBI Credit, dar ideea se pastreaza.

TBI Credit ofera clientilor un nou produs – TBI DUO, un nou concept in care cel ce imprumuta treuie sa vina cu un codebitor.

Caracteristicile creditului TBI DUO

Acest credit de nevoi personale aflat in portofoliul acestei societatii se caracterizeaza prin necesitatea ca cel ce solicita un credit de a prezenta un codebitor, ce poate sa-i fie prieten ori o ruda, ce sa mai, o persoana de incedere.

TBI DUO are multe avantaje, pe langa faptul ca iti da posibilitatea sa-ti pui in aplicare ideile ori sa-ti rezolvi problemele.

Poti aplica online, usor, fara bataie de ca, ori poti merge la o sucursala a bancii.

Suma maxima ce poate fi accesata este de 40.000 de lei, iar intervalul de creditare variaza intre 3 si 60 de luni.

Dobanda este cu 2% mai mica decat cea a unui credit de nevoi personale standard. Prezentarea unui codebitor are si beneficiul de a-ti aduce o rata mai mare de aprobare.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

Pentru accesarea creditului de nevoi TBI DUO, trebuie sa te increzi conditiilor de finantare impuse.

Mai precis, trebuie sa:

  • ai vechime de cel putin 2 luni la locul actual de munca (depinde si de bonitatea clientului). Nu ne abtinem insa sa nu remarcam ca aceasta este printre cele mai mici vechimi intalnite de noi la banci.
  • varsta trebuie sa fie intre 24 si 75 de ani
  • venitul minim este de 900 de lei
  • pensionarilor li se cere o pensie minima de 704 lei.

Actele care va sunt necesare pentru accesarea unui TBI DUO:

  • acord ANAF (prin care vi se identifica veniturile)
  • declaratie pe propria raspundere
  • copie dupa actul de identitate
  • cerere de credit

Poti alege creditul TBI DUO cu o asigurare de viata Metropolitan Life, caz in care poti fi protejat in fata unor evenimente neprevazute.

Daca nu doresti ori nu ai posibilitatea de a prezenta un codebitor, atunci poti opta pentru varianta standard a creditului de nevoi de la TBI Credit. Aceasta optiune iti diminueaza totusi maximul de creditare, de la 40.000 la 25.000 de lei.

Varianta creditului de nevoi personale de la TBI (oferit de TBI Credit IFN) are trei variante: standard, DUO, si CASH zero.

Creditul CASH Zero iti ofera posibilitatea de a accesa un credit cu 4 luni de gratie, timp in care dobanda anuala efectiva este de 0%. Acest credit are o limita de 5.000 de lei si se acorda pentru maxim 48 de luni.

You Might Also Like