Solutii financiare oferite de Pro Credite

Pro Credite este un broker ce intermediaza credite bancare si ofera solutii financiare personalizate

De la credite de nevoi personale fara garantii, pana la credite ipotecare cu avans, veti gasi la Pro Credite tot ce va intereseaza in materie de finantari, inclusiv refinantari.

Puteti sa accesati un credit de nevoi personale fara garantii, de pana la 250.000 de lei, ori daca doriti puteti sa va cumparati o casa, apeland la un credit ipotecar cu avans de 15%.

Ofertele celor de la Pro Credite sunt destul de bogate si de ce am vazut noi, exista si promotii care s-ar putea sa va fie de folos. Spre exemplu, la ora publicarii acestui articol, aveau in portofoliu, ceea ce se numea produsul lunii – un credit de nevoi personale cu dobanda de 5,91%.

Pentru accesare sunt luate in considerare o gama larga de venituri: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, bonuri de masa, etc.

Pentru informatii suplimentare, puteti vizualizata platforma online: http://www.procredite.ro.

Printre cei mai cunoscuti parteneri ai brokerului Pro Credite, amintim: BCR, BRD, Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Bancpost, CEC, Raiffeisen Bank, UniCredit, Credit Europe Bank, etc.

Formulare utile pe care trebuie sa le aveti in vedere, daca aveti de gand sa apelati la un imprumut de nevoi personale oferit de Pro Credite, sunt urmatoarele: cererea de eliberare a situatiei personale de la Biroul de Credit si Adeverinta de venit tip.

De ce sa apelezi la un broker de credite? In primul rand pentru ca veti economisi timp. In al doilea rand, pentru ca nu veti plati nimic. Si in al treilea, dar nu neaparat in ultimul rand, pentru ca astfel veti fi scutit sa faceti fata unor lucruri care nu va sunt cunoscute. Nu toata lumea stie sa citeasca un contract de credit si sa-l inteleaga, nu toata lumea intelege termenii financiari utilizati la contractarea unui credit, etc.

Asadar, aceasta optiune de a face rost de un credit de nevoi personale cu sau fara garantii, este una ce merita macar analizata, atata timp cat nu va costa nimic. Conform parerile pe care noi le-am identificat in piata, pare sa merita sa apelati la o astfel de varianta.

Cei de la Pro Credite par a fi profesionisti care stiu ce inseamna sa gaseasca o oferta de creditare personalizata, adaptata nevoilor tale curente, dar si posibilitatilor viitoare de rambursare.

You Might Also Like