Refinantari avantajoase, fara batai de cap

Cum poti sa obtii o refinantare avantajoasa, fara sa fi nevoit sa alergi dupa acte, sa pierzi timpul la ghisee?

O alternativa la indemna pentru a obtine o refinantare avantajoasa este aceea de a apela la un broker de credite. O astfel de societate te poate ajuta contra cost sa-ti refinantezi creditul/creditele, sa gasesti o oferta mai buna, la un cost mai mic.

Chiar daca nu esti convins ca poti sa-ti refinantezi creditele actuale, pana nu stii exact despre ce e vorba, este greu sa-ti formezi o parere. Ca sa aflii, ar trebui sa cercetezi in detaliu piata financiara din Romania, sa analizezi in amanunt credite bancare si nebancare, pentru a descoperi cam ce ti s-ar potrivi.

Ei bine, daca nu ai timpul necesar, priceperea si nici cheful, de a face o astfel de analiza, poti sa apelezi la niste specialisti. Exista in piata societati de brokeraj care cu asta se ocupa. Aleg oferta optima pentru clientii lor si le-o prezinta. De regula, aceste societati lucreaza cu foarte multe banci si IFN-uri, astfel ca, ei au o situatie destul de actuala despre refinantarile posibile, adaptate nevoilor tale si, evident, posibilitatilor tale financiare.

Va vom prezenta in randurile urmatoare, doua dintre cele mai cunoscute societati de brokeraj din Romania, anume, KIWI Finance si Credit24h. Ambele sunt foarte cunoscute in piata, sunt firme serioase fara indoiala.

KIWI Finance ofera un credit de refinantare in conditii avantajoase, celor ce cauta sa scape de un credit defectuos, sau sa-si restranga mai multe credite intr-unul singur. Indiferent de creditul de refinantare pe care doriti sa-l solicitati, fie el de nevoi personal garant cu ipoteca ori fara, carduri de credite, credite imobiliare ori ipotecare, cei de la KIWI Finance ne asigura ce detin in portofoliu cele mai bune oferte. Avantajul major al celor de la KIWI Finance este ca serviciile lor pentru persoanele fizice sunt gratuite. Daca doresti sa refinantezi un credit, vei primi de la KIWI Finance o ofeta personalizata in functie de posibilitatile tale financiare actuale. Pentru un credit de nevoi personale de 45.000 de lei, pentru 8 ani, vei plati o rata lunara de 635 lei, cu o dobanda de 7,95% variabila, la un DAE de 5,22%.

Credit24h ofera posibilitatea de a va rambursa creditele pe care le aveti la banci (inclusiv scontarea) si restrangerea creditelor intr-unul singur, avantajos, potrivit nevoilor tale actuale. Credit24h ia in calcul o gama larga de venituri, ofera de asemenea o accesare si o aprobare rapida, un control mai bun al creditului si posibilitatea de a obtine chiar o suma suplimentara de bani. Oricum, in 24 de ore de la accesare, vei avea o solutie de la cei de la Credit24h. Pentru un credit de 10.000 lei, rambursabil in 60 de luni, rata lunara va fi de 215,54 lei, la un DAE de 11,29%.

Exista si alte societati de brokeraj de credite in piata, insa cele de mai sus sunt cele mai vizibile in piata.

Alte societati de brokeraj la care puteti apela: AVBS Credit, AFB Alliance Finance Broker, CreditMaster, ProCredite, etc.

You Might Also Like