Refinantare prin Credit Agricole

Daca ai niste credite bancare in derulare si ai vrea o refinantare, poti apela la Credit Agricole

Refinantare prin Credit Agricole ar putea fi o solutie la problemele tale financiare, oferindu-ti calea de a obtine un produs financiar mai usor de administrat, cu un efort financiar mai redus.

Credit Agricole este o banca universala centrala pe relatia cu clientul, cu peste 52 de milioane de clienti in intreaga lume.

Cu un porotofoliu este peste 138.000 de angajati, grupul financiar din care face si cunoscuta banca ofera incredere si stabilitate in relatia cu clientii sai.

Plitica bancii, asa cum este ea expusa, are la baza responsabilitate sociala. Aceasta politica reprezinta in esenta cheia pentru performanta.

Aceasta banca este prezenta in peste 50 de tari, ocupand prmele locuri in diverse topuri internationale: primul loc in domeniul asigurarilor bancare din Europa, primul asset manager din Europa, al doilea loc in finantarea energiei verzi la nivel mondial, al treilea loc in topul creditelor de consum la nivel european, etc.

Chiar daca noi ne-am propus astazi sa vrbim despre creditul de refinantare de la Credit Agricole, totusi, oferta de creditare destinata agricultorilor este una unica, relansata de curand, care cu siguranta va atrage multi clienti in Romania.

In legatura cu refinantarea, cei de la Credit Agricole ne ofera posibilitatea de a ne relansa financiar, printr-o restrangere a creditelor pe care le avem in prezent, si poate, printr-o obtinere a unei sume de bani in plus, daca veniturile ne permit acest lucru.

Creditul de refinantare se face pentru o perioada de:
– 10 ani in cazul creditelor de nevoi personale fara ipoteca
– 30 de ani in cazul creditelor cu garantie ipotecara imobiliara.

Aceste optiuni sunt valabile pentru refinantarea creditelor contractate inainte de 31.10.2011.

Creditul se acorda in lei.

Valoarea pe care o poti solicita printr-o refinantare poate fi de:
– 30.000 de euro echivalent in lei, pentru credite de nevoi fara ipoteca
– pana la 300.000 de euro pentru creditele de nevoi cu ipoteca
– pana la 1.000.000 de euro, daca este vorba de un credit iptecar cu garantie imobiliara.

Pentru acest credit de refinantare poti aplica online, completand formularul pus la dispozitie de banca. Rubricile din formularul online sunt urmatoarele: nume, prenume, oras, judet, numar teledon, email, produs. Pentru verificare trebuie sa faci un simplu calcul matematic si si apesi butonul inainteaza.

Refinantarea este accesbila aproape oricui. Ea se acceseaza fara adeverinta sau cupon de pensie, daca ai veniturile inregistrate prin ANAF.

Nu ti se solicita factura de utilitati si nici adrese de refinantare.

Daca ai doua sau mai multe credite in derulare la diferite banci, poti sa obtii o refinantare cu un cost mai redus, adica vei plati o rata lunara mai mica.

Poti obtine in plus o suplimentare a creditului, fapt ce-ti poate pune la dispozitie suma dorita de bani pentru a-ti rezolva problemele financiare.

Pentru accesare poti sa te deplasezi la o sucursala Credite Agricole, ori sa suni la numarul de telefon 021 30 40 300. Poti de asemenea sa aplici online, lansandu-ti datele tale personale (asa cum vi le-am prezentat mai sus – cele din formularul online) si vei fi contactat de un reprezentant al bancii.

You Might Also Like