Refinantare pentru persoane fizice de la BRD

Strange-ti creditele intr-un singur loc, intr-o singura rata mai mica

Oferta BRD vine in sprijinul celor ce doresc sa-si restranga, sa-si regrupeze creditele anterioare intr-unul singur, obtinand de asemenea si o scadere a ratei lunare.

Indiferent de moneda in care ai contractat imprumutul, apeland la o refinantare de la BRD poti obtine o serie de avantaje:

– faci economi prin ajustarea ratelor lunare;
– daca-ti restrangi creditele, vei avea o mai mare comoditate;
– poti obtine si sume de bani extra, daca-ti refinantezi creditul garantat, sume pe care le poti folosi pentru alte proiecte.

Ce fel de imprumuturi poti refinanta la BRD?

– de nevoi personale cu sau fara ipoteca;
– credite auto;
– de achizitie bunuri de consum;
– carduri;
– descoperire de cont.

Pentru a solicita o refinantare de la BRD poti sa incepi prin completare formularului online, iar dupa ce o faci, un reprezentant al bancii te va contacta in cel mai scurt timp. De asemenea, poti sa dai un telefon si sa soliciti o preaccepetare a cererii de credit la orice unitate BRD, urmand ca mai apoi sa depui si dosarul.

Si acum sa executam si cateva calcule, sa vedem cum stam cu refinantarea unui credit la vechi, ipotecar, la BRD:

– pentru o valoare de 145.000 euro ramasa din creditul tau anterior, la care in prezent platesti o rata de 1100 euro lunar, poti obtine la BRD o refinantare, scazandu-ti rata la 1006,65 euro, pe o perioada de 360 luni.

– pentru un credit de 65.000 euro ramas din vechiul tau credit, la care in prezent platesti o rata de 500 euro lunar, prin refinantare la BRD poti obtine o rata lunara de 451,26 euro, pe o perioada de 360 luni.

Pentru a va determina singuri care ar putea sa fie rata creditului refinantat prin BRD nu va ramane decat sa utilizati caculatorul pus la dispozitie pe site-ul bancii.

De retinut este ca, daca doresti sa refinanteti unul sau mai multe credite, ai la dispozitie la BRD produse dedicate: expresso instant ReStart, Expresso ReStart, Expresso NonStop ReStart, habitat ReStart.

You Might Also Like