Refinantare online? De acum e posibil!

Se pare ca de la ING ne vin vesti bune – clientii pot opta si pentru refinantare online.

ING Bank ofera clientilor posibilitatea de a-si refinanta online creditele, cu rate fixe lunare pe cinci ani.

Cei de la ING ofera clientilor posibilitatea de refinantare online a creditelor de nevoi personale directe ori a descoperirii de cont, din Home Bank – o noua optiune online. Se poate opta pentru restrangerea sumelor datorate lunar pentru o perioada de cinci ani, la aceleasi costuri cu o refinantare executata dintr-o agentie a bancii.

Dupa ce s-a dat sartul accesarii online de credite de nevoi personale, ING Bank ofera clientilor si posibilitatea a-si refinanta online creditele.

Acest model a fost implementat de cei de la ING deja in 33 de sucursale, urmarindu-se de catre banca integrarea serviciilor bancare in platforme digitale. ING Bank urmeaza drumul implementarii unui model digital de tip self-service. Se pare ca se va trece in curand la o banca digitala in totalitatea ei.

Dupa lansarea creditului online de nevoi personale, s-a produs deja implementarea refinantarilor online a creditelor de nevoi personale ori ExtraRol-uri, cu o finantare cu rata fixa lunara pe o durata de cinci ani. Se trece prin aceleasi procedee cu interogari la ANAF si Biroul de Credit pentru a verifica bonitatea si eligibilitatea si pentru a determina suma maxima admisa.

Refinantarea este propusa doar acelor clienti care au deja produse de genul creditelor de nevoi personale ori ExtraROL. Pentru clientii care doresc exclusiv refinantarea datoriilor existente, operatiunile se deruleaza in agentiile ING.

Inainte de a se efectua refinantarea se trece prin simularea unui nou credit, pasii care trebuiesc urmati sunt cei pentru accesarea unui credit de nevoi personale online. Pentru acest demers se utilizeaza semnatura digitala, suma imprumutata fiind transferata aproape automat in contul clientului. Oricum, intregul proces nu dureaza mai mult de un sfert de ora.

Conditiile de eligibilitate si celelalte cerinte aferente refinantarii online sunt similare accesarii unui credit de nevoi personale dintr-un birou – dintre-o agentie a bancii.

Clientii pot verifica informatii si conditii legate de refinantare din documentele trimise pe email. Ei pot urmari de asemenea date legate de noul imprumut: dobanda, suma totala de rambursat, comision de analiza, alte comisioane aferente, etc.

Odata cu trecerea la creditul online de nevoi personale, ING Bank Romania a deschis drumul creditarii bancare facile, ducand mai aproape imprumutul bancar de client. Confortabilitatea, discretia, comoditatea, reprezinta caracteristicile noului tip de finantare urmarit de cei de la ING Bank. Practic, bankingul online este manat intr-o noua era – era digitala. Banca digitala este din ce in ce mai aproape. Ce parea ieri de neimaginat, astazi este posibil!

Intr-un an de zile, cei de la ING au oferit peste 5.000 de credite online, multe dintre ele fiind accesate direct de pe telefonul mobil.

Practic, folosind din telefon aplicatia ING Home’Bank se poate accesa un credit de nevoi personale, ori chiar o refinantare, intr-un mod cat se poate de simplu si rapid.

You Might Also Like