Refinantare in rate avantajoase

O forma simpla de a-ti restrange ratele este refinantarea de la Millennium Bank

Refinantarea in rate oferita de Millennium Bank te poate determina sa platesti o dobanda mai mica pentru cardul tau de credit ori pentru overdraftul tau – descoperirea de cont.

La Millennium Bank gasiti posibilitatea de a va reduce dobanda chiar si cu pana la 50%, apeland la aceasta forma de refinantare a cardului de credit ori a descoperirii de cont.

Printr-o refinantare la Millennium Bank, vei obtine un numar de rate cuprins intre 3 si 30, si cel mai important lucru – vei avea un singur card de credit.

Totul poate incepe simplu, cu o solicitare catre banca, in care sa va activati optiunea de reginantare printr-un card de credit sau printr-o descoperire de cont. Alegi apoi numarul de rate in care doresti sa rambursezi creditul si obtii aproape instant suma de refinantare, cu alte cuvinte Millennium Bank livreaza banii catre banca ori bancile la care aveai cardul/cardurile de credit pe care doresti sa le refinantezi.

Daca executand aceasta operatiune de refinantare pentru cardul tau de credit ori pentru descoperirea de cont, mai iti ramane o suma disponobila, o poti utiliza asa cum iti doresti.

Avantajul amjor al acestei refinantari de la Millennium Bank este ca iti reduceri din plin dobanda. De exemplu, daca ai un card de pe care ai folosit 3000 de lei si la care platesti in prezent o dobanda de 25%, de la Millennium Bank obtii o rambursare in maxim 30 de rate, cu o dobanda fixa de doar 12%. Asa ca, in loc sa platesti 1900 lei dobanda pe langa creditul initial, vei plati doar 487 lei dobanda, pe langa cei 3000 de lei imprumutati.

Un alt avantaj este ca poti alege numarul de rate in care vrei sa rambursezi imprumutul, acest numar putand varia de la 3 la 30 de luni.

Daca incepi sa achiti suma, o sa ai supriza placuta ca incepe sa-ti creasca suma disponibila pe cardul de credit, deci, incepi efectiv sa te bucuri de refinantare, folosind noul tau card de credit.

Iata care sunt avantajele secundare ale noului tau card de credit refinantat prin Millennium Bank:

– ai rate cu dobanda 0
– poti primi bonus de 50 de lei, daca recomanzi un prieten pentru a-si refinanta cardul de credit ori pentru a-si face un card nou; Pentru fiecare detinator sau utilizatori noi de card de credit se acorda un bonus in valoare de 50 lei;
– obtii pana la 55 de zile perioada de gratie pentru tranzactii
– ai un program de discount cu reduceri de pana la 30% in magazinele partenere.

Pentru a-ti refinanta un card de credit ori o descoperire de cont la Millennium Bank, ai nevoie de:

– cerere de credit
– document de identitate
– formular acord interogare persoane fizice
– fisa fiscala/adeverinta de venit
– facura de utilitati
– documente de venit
– certificat de casatorie.

Rambursarea unei refinantari se poate face fie prin intermediul bancomatelor de la Millennium Bank, fie prin serviciul internet banking si Call Center.

You Might Also Like