Refinantare imprumuturi cu intarzieri daca esti in BC

Daca ai fost raportat de banca catre Biroul de Credit pentru a ai avut intarzieri la plata ratelor unui credit, poti sa optezi pentru o refinantare.

Refinantarea creditelor cu intarzieri, pentru care banca te-a raportat deja catre Biroul de Credit o poti face la aceeasi banca. Slabe sperante sa te accepte alta banca, odata ce ai un scoring negativ in BC.

Refinantarea creditelor cu intarzieri daca esti in Biroul de Credit poate fi o solutie de a scapa dintr-o situatie dificila. Aceasta forma de creditare o poti accesa la aceeasi banca, expunandu-ti motivele serioase pentru care ai avut intarzieri la plata ratelor. Exista intelegere la orice banca, daca motivele sunt serioase. O refinantare, cu o prelungire a contractului de credit, care sa-ti diminueaza impovararea lunara a ralelor poate fi solutia optima in aceste situatii.

Daca ai ajuns in Biroul de credit pentru ca nu ti-ai achitat la timp ratele, cu siguranta o refinantare poate fi salvatoare.

Solutii se gasesc mereu, totul este sa le cauti pe cele mai avantajoase si sa nu te arunci catre primul credit de nevoi personale care iti este pus a dispozitie.

Evident, exsta oricand posibilitatea de a apela la creditele rapide de la IFN, acolo unde nu se verifica datele din Biroul de Credit. Si atunci, nu mai ai dureri de cap cu intarzierilor la plata ratelor unui credit bancar. Vei plati mai mult? Cu siguranta! Creditele nebancare sunt mai scumpe, iar sumele pe care le poti obtine nu sunt mari. Dar, pana la urma, este o varianta de care trebuie sa stii.

Asadar, un credit nebancar, poate fi solutia pentru a-ti refinanta alte credite, chiar daca esti inscris in Biroul de Credit.

Pe de alta partea, la IFN-uri poti obtine banii foarte rapid, fara multe acte, discret, comod.

IFN-urile nu sunt nicidecum sperietori, nu sunt camatar, sunt societati financiare autorizate de BNR.

Apeland la o refinantare de la IFN, chiar si restantierii pot primi un imprumut, fara sa-i mai doara capul de situatia din BC.

Societatile nebancare sunt la intrecere cumva in raport cu bancile. Mai ales in acest an, in 2019, o sa fie o intrecere serioasa intre ele. Pe de-o parte, gradul de indatorare a fost limitat din acest an, pe de alta parte taxa pe activele bancare o sa determine bancile sa fie mult mai prudente in acordarea creditelor, credite care sunt inscrise in capitolul active si pentru care bancile vor trebui sa plateasca. Va fi un an interesant din acest punct de vedere si vom vedea la finalul cum vor evolua IFN-urile si bancile.

De la IFN-uri poti accesa si credite cu dobanda zero, daca esti la prima accesare. Inca exista astfel de produse financiare pe piata. E adevarat ca sumele puse la dispozitie in aceste cazuri nu sunt mari, insa, poate fi o solutie ideala pentru cei aflati intr-un impas financiar.

Orice om poate aplica online ori prin telefon pentru un credit rapid nebancar ori pentru o refinantare, cu conditia sa aiba veniturile necesare rambursarii in bune conditii. IFN-irile nu intreba ce faci cu banii, deci nu trebuie sa-ti justifici cheltuielile.

Daca te intrebi daca poti accesa o refinantare pentru un credit cu intarzieri la plata care a fost raportat de banca catre Biroul de Credit, raspunsul este da. In fapt, la banca nu este chiar o refinantare, este vorba mai mult de o reesalonare. Discutand cu banca care te-a raportat, la care ai contractat creditul, poti obtine o reesalonare a creditului, prelungind eventual perioada de credit si diminuandu-ti ratele lunare.

Un credit de refinantare poate sa-ti permita achitarea datoriilor existente, daca este vorba de o refinantare la alta banca, indiferent de natura imprumutului initial (card de credit, overdraft, etc). O alta posibilitate, atunci cand optezi pentru o refinantare, este ca poti schimba moneda in care ai accesat creditul initial. Daca ti-e teama de exemplu ca ROBOR-ul o sa creasca si n-o sa-ti mai permiti rambursarea in bune conditii a creditului, poti opta pentru o refinantare in euro.

Ca sa beneficiezi de o refinantare, ar trebui sa ai platite la zi ratele creditelor pe care doresti sa le refinantezi. Chiar in cazul in care ai evut intarzieri la plata ratelor in trecut, asigura-te ca esti la zi cu plata ratelor atunci cand soliciti o refinantare, ori o reesalonare la aceeasi banca.

Daca ai fost raportat de banca catre Biroul de Credit, asta nu inseamna automat ca nu vei mai putea obtine un nou credit. Bancile analizeaza mai multe aspecte si tine cont de mult mai multe lucruri, unul dintre cele fiind venitul actual si calitatea angajatorului. Asadar, nu pleca din start cu ideea ca daca esti inscris in BC, nu trebuie sa mai soliciti un credit ori o refinantare de la banca.

You Might Also Like