Refinantare credite rapide pentru restantieri 2023

Cea mai usoara cale de a scapa de datorii si istoric negativ la banci este aceea de a-ti refinanta creditele restante.

Creditele rapide pentru restantieri sunt in 2023 nu doar o solutie ci si o problema. Vestea buna este ca si ele pot fi refinantate.

Daca ai fost inscris in Biroul de Credit ca rau-platnic, ai totusi posibilitatea sa te imprumuti, refinantandu-ti vechile credite.

Nu este o solutie disponibila oricui, ea depinzand de mai multi factori, precum bonitatea clientului, gradul de indatoare, etc.

Sa zicem ca esti restantier si deja banca te-a raportat la Biroul de Credit pentru intarzieri repetate de lunga durata. Daca ai nevoie de bani, nicio banca nu-ti va acorda sprijinul. Poti sa apelezi insa la un credit de refinantare de la IFN, ori chiar de la banca la care te-ai imprumutat.

BNR-ul a tot sugerat in ultima vreme posibilitatea ca bancile sa negocieze cu clientii. Pana la urma, clientul cu probleme are posibilitatea sa incerce sa-ti reesaloneze creditul, astfel incat sa se achite de datorii intr-un fel sau altul. Aceasta reesalonare poate fi vazuta ca o refinantare, pe termen mai lung, ori cu un alt credit contractat in conditii mai blande pentru client (rate mai mici pe perioada mai lunga de timp).

Intr-o masura mai mica sau mai mare, IFN-urile ii accepta la refinentare si pe cei cu un istoric slab de creditare.

Refinantare credite pentru rau platnici. Solutii.

Creditele rapide pentru rau-platnici sunt foarte cautate in 2023.

Noi primim pe adresa noastra sute de mesaje in care oameni cu probleme (restantieri) ne solicita sprijinul pentru a gasi oferte potentiale pentru ei.

Din pacate bancile nu-i mai imprumuta daca sunt inscrisi in Biroul de Credit. Acest deziderat este conditie de eligibilitate pentru majoritatea bancilor comerciale, ba chiar si pentru o parte insemnata a IFN-urilor.

Cand mergi sa contractezi un credit de nevoi personale de la o banca (la ipotecar nu se mai pune problema), printre primele documente pe care le semnezi se numara si acordul tau de verificare a Biroului de Credit.

Daca in urma verificarii, ti se identifica un scoring negativ, adica apari ca restantier in baza de data a acestei institutii, banca te refuza din start. Ofertele de refinantare sunt insa mai permisive pentru banci si IFN-uri (vezi detalii despre refinantari).

Oferta de credite destinate rau-platnicilor in 2023 se limiteaza la o parte a IFN-urilor ce acorda credite in conditii lejere. In fapt, putem sa izolam aceste IFN-uri la cele cateva societati nebancare ce au in portofoliu microcredite.

Doar aceste IFN-uri acorda credite rapide pentru restantieri in 2023. Restul IFN-urilor, cele ce au in oferta lor credite de nevoi personale cu dobanzi mici, solicita la randul lor acordul de verificare a Biroului de Credit.

Refinanteaza bancile persoanele cu restante?

Oamenii cauta solutii nu doar la IFN-uri ci si la banci.

Sunt si banci care refinanteaza credite restante in anumite conditii, in general pentru clientii proprii.

Majoritatea bancilor admit si pe cei cu restante la refinantare daca acestia din urma nu mai au restante active si si-au imbunatatit vizibil venitul.

Si pana la urma, nu este deloc nefiresc. Se asigura ca ai fost bun-platnic candva, si ca nu le vei crea probleme la rambursare. Isi acopera pana la urma riscurile asociate creditului pe care ti-l acorda.

Noi va sfatuim sa nu va aruncati cu capul inainte, chiar daca sunteti restantier si figurati pe listele Biroului de Credit.

refinantare credit cu istoric negativ rau platnici

Pentru evitarea unor situatii nedorite, aveti grija sa nu va dezechilibrati bugetul pe termen mediu si lung. Orice reesalonare a acestor credite rapide duce la cresterea brusca a sumei imprumutate, pentru ca dobanzile practicate de IFN-uri pentru microcredite, sunt mari.

Bancile acorda si ele mai nou credite rapide (vezi detalii despre acordarile lejere bancare) in baza unui acord de colaborare incheiat cu cei de la ANAF (prin care banca, cu acordul tau, verifica veniturile direct de la ANAF), insa, chiar si asa, daca esti inscris in BC, putin probabil ca vei obtine un credit.

Ce solutii de refinantare cu istoric negativ ai?

Daca esti in Biroul de Credit mai poti face un imprumut cu o dobanda decenta, daca conditiile in care banca te-a raportat catre aceasta institutie nu au fost tocmai dezastruoase. Daca, spre exemplu, n-ai avut intarzieri mari, ori sume enorme de plata, daca nu s-au repetat aceste intarzieri in plata ratelor, totusi unele IFN-uri iau in calcul si aceste aspecte. Si, spunem noi, bine fac, pentru ca exista si oameni care au fost inscrisi destul de usor in BC.

Un exemplu de credit de refinantare, chiar si pentru cei cu intarzieri la alte credite este produsul oferit de Happy Credit. – marca inregistrata a Credit pentru fiecare IFN S.A. Creditul lor de refinantare este unul cu garantie ipotecara.

Pentru aplicare ai nevoie de buletin, certificat de casatorie/divort/deces, cerere de creditare, actul de proprietate, cadastru si intabulare, certificat fiscal, extras de cont. In cererea de finantare pentru un credit de refinantare Happy Credit, veti gasi si rubrica de plati restante ori litigii cu terti.

Acolo trebuie sa detaliati felul, numarul, sumele, perioadele de restante. Aceasta oferta de credite rapide garantate cu o ipoteca Happy Credit poate fi o solutie de a-ti refinanta alte credite mai vechi, si poate, chiar de a obtine o suma de bani in plus, daca ai nevoie.

Avand in vedere ca de anul acesta gradul de indatorare va scadea drastic, veti avea nevoie de venituri substantiale pentru accesarea unui credit de nevoi personale, ce sa mai vorbim de refinantare. Asadar, conditiile s-au insaprit in privinta creditarii pe moment, insa, vom vedea ce ne mai rezerva viitorul in aceasta privinta.

You Might Also Like