Refinantare credite nebancare 2023 de la IFN

Detii mai multe credite nebancare in prezent? Restrangere cu o refinantare de la banci ori de la IFN. Cat de simplu e sa refinantezi un credit in 2023?

Refinantare credite nebancare 2023 este o oferta pentru clientii ce doresc sa-ti stranga la un loc imprumuturile garantate ori negarantate pe care le au la alte institutii financiare, bancare ori nebancare.

Si in piata nebancara exista posibilitatea sa-ti refinantezi un credit sau mai multe, obtinand niste costuri mai reduse, o suma de bani in plus, ori alte facilitati care s-ar putea sa te avantajeze.

Spre exemplu, daca ai mai multe imprumuturi rapide nebancare contractate si esti deja in reesalonari pe multe dintre ele, poti apela la un credit de refinantare cu valoare mai mare pentru a-ti acoperi restantele (in special pentru a scapa de penalizarile usturatoare practicate de IFN-urile pentru creditele rapide).

Am vazut multe pareri si solicitari de informatii venite din partea clientilor.

Parerile sunt impartite de obicei cand vine vorba de rambursari. Unii clienti sunt surprinsi de costurile ridicate ale penalizarilor practicate la creditele pe termen scurt.

Sunt persoane care n-au citit niciun rand din contractul de credit, insa, se simt indreptatite sa nu inteleaga de ce creditul contractat costa atat de multe. In fine, fiecare poveste in parte este inedita, daca stai sa le analizezi.

Noi, va sugeram de fiecare data sa cititi cu atentie toate informatiile inainte de a semna ceva. Nu mai vorbim de contractul de imprumut. Acesta trebuie citit de zece ori, pana intelegeti.

Nu intelegeti? Intrebati pe cineva care intelege. Nu mai semnati acte pe care nu le-ai citit inainte.

Revenind la refinantari. Cum spuneam mai sus, daca doresti sa-ti restrangi creditele nebancare pe care le detii in prezent, si eventual sa mai obtii si o suma de bani in plus, poti apela la o refinantare nebancara la una din multele societatii din piata, asa numitele IFN-uri.

Daca nu sunteti rau-platnici, inscris in Biroul de Credit, puteti apelati la o refinantare credit la acceasi banca.

Daca aveti un imprumut la IFN, puteti sa va refinantati creditele nebancare si prin apelarea la o banca. O refinantare la o banca poate fi si ea o solutie de luat in calc, daca aveti un venit sigur si nu sunteti restantier.

Refinantare credite nebancare 2023 – alternative:

Fast Finance ofera o refinantare a imprumuturilor tale prin produsul lor denumit sugestiv – creditul urgent. Iti strangi creditele intr-unul singur, aflata 100% sub controlul tau.

Obtii o rate lunara pe care o platesti intr-un singur loc. Daca stai bine cu veniturile, poti obtine si o suma de bani in plus. Prin apelarea la creditul urgent de la Fast Finance iti refinantezi creditele nebancare.

Suma maxima la care poti apela este de 15.000 de lei. Banii accesati pot fi ridicati de la caseria Fast Finance din Str. Lainici, ori poti sa-i incasezi direct in contul bancar.

Nu ti se solicita garantii. Trebuie sa ai totusi un venit minim net lunar de 1.000 lei.

Vestea buna este ca, cei de la Fast Finance acorda refinantare si persoanelor inscrise cu istoric negativ in Biroul de Credit, adica restantierilor.

Easy Credit ofera refinantare creditelor nebancare garantate cu ipoteca imobiliara. Costurile sunt negociabile, in avantajul clientilor. Refinantarea se face pentru o perioada variind intre 61 de zile si 60 de luni. DAE maxim este de 79,4%.

CreditFix ofera la randu-i refinantare pentru sume de bani cuprinse intre 5.000 si 500.000 de lei. Perioada de refinantare este cuprinsa intre 6 si 60 de luni. Trebuie sa ai 18 ani minim si un venit net minim de 1.000 de lei.

Valoarea garantiei trebuie sa acopere cel putin 250% din valoarea imprumutului de refinantare.

Se solicita buletinul, adeverinta de venit pentru tine si coplatitotor daca e cazul, contractele creditelor ce urmeaza a fi refinantate, extrasele de cont pentru cardurile de credit ori overdrafturile, etc.

Dobanda fixa poate ajunge pana la 48%, in functie de garantie si istoricul din BC.

Cetelem ofera refinantare pentru creditele nebancare, putand sa-ti strangi toate imprumuturile la un loc, obtinand un cost mai avantajos pentru tine.

Creditul restart creat special pentru aceasta destinatie (refinantare) ofera o rata mai mica decat suma ratelor platite in prezent la creditele pe care lei ai, ofera o suma de bani suplimentara pentru proiectele tale, rrestrangerea intr-un singur imprumut cu o dobanda incepand de la 8,65% fara alte comisioane.

Pentru accesare, trebuie sa fi angajat, pensionar ori PFA, sa ai o varsta intre 18 si 70 de ani, sa ai o vechime de minim 3 luni la locul de munca actual, nu ai nevoie de garanii, creditele pe care doresti sa le refinantezi trebuie sa fi avut minim 6 scadente platite.

Pentru creditele nebancare pe care le ai in derulare poti opta si pentru o refinantare bancara, daca ai un venit bun si un scoring pozitiv in BC. Este chiar indicat sa incerci sa-ti restrangi creditele pe care le ai intr-unul singur, cu costuri mai mici, eventual cu prelungirea perioadei.

Mai ales daca vrei si bani in plus, varianta de a imprumuta o suma mai mare de bani pe perioade mai lungi o gasesti la banci.

You Might Also Like