Refinantare carduri de credit in rate fara dobanda

Bancile acorda refinantari de carduri de credit cu rambursare in rate fara dobanza?

Refinantare carduri de credit in rate fara dobanda pentru cei ce vor sa scape de o dobanda prea mare ori de o impovararea accentuata – oferta existanta la unele banci.

Exista posibilitatea sa scapi de un card de credit care nu-ti mai convine, refinantandu-l. Poti sa cauti oferte pe la mai multe banci, pentru ca exista in piata astfel de produse.

Spre exmeplu, cei de la UniCredit Consumer Financing, adica divizia nebancara a marelui grup UniCredit, din care face parte si banca cu acelasi nume, are in oferta curenta si o astfel de refinantare.

Cei de la UniCredit Consumer Financing ofera refinantari de carduri de credit (pentru orice card), in 24 de rate, cu dobanda 0.

Daca ai un card functional si nu-ti mai convine rata actuala, ori ti se pare prea mare dobanda pe care o platesti, poti sa apelezi la aceasta ofera de refinantare in 24 rate cu dobanda zero.

Aplicand pentru un card de credit emis de UniCredit Consumer Financing, poti obtine suma dorita pentru a-ti refinanta vechiul card si eventual sa mai atragi si o suma in plus daca ai nevoie. Rambursarea se face in 24 de rate fara dobanda.

Pentru a aplica la acest card de credit de refinantare a unui card utilizat, poti sa aplici online pe platforma UniCredit Consumer Financing, sa-ti lasi datele personale si vei fi contactat, ori poti sa te deplasezi la o sucursala UniCredit Bank.

Daca vrei sa apelezi la un nou card de credit, cei de la UniCredit Consumer Financing iti pun la dispozitie doua tipuri de carduri: un card principal si un card premium.

Carul principal iti ofera 12 rate fara dobanda in primele 60 de zile de la livrare, la care primesti si un bonus de 0,5% din suma cheltuita, daca achizitionezi ceva.

Cardul principal poate fi exitins pana la 36 de rate cu dobanda fixa redusa de la 16,99% pe an. Poti sa alegi numarul de rate sunand la InfoCenter. Din acest an exista posibilitatea rambursarii in rate egale.

Cardul Premium de la UniCredit Consumer Financing iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de 12 rate fara dobanda si sa primesti inapoi 2% din suma cheltuita oriunde in lume la achizitionare, in limita a 200 de lei pe tranzactie.

Daca doresti, ai si la acest card premium posibilitatea sa rambursezi in 36 de rate cu dobanda fixa redusa de la 16,99% pe an. Poti sa extinzi perioada sunand la InfoCenter.

In plus, cu cardul Premium poti sa participi la campania oferita de eMAG si Decathlon, beneficiind de 12 rate cu dobanda 0 si 30 de lei inapoi la orice tranzactie. Cum procedezi? Mergi in magazinul participant la campanie, platesti cu cardul, alegi numarul de rate fara dobanda (nu mai mult de 12), pleci acasa cu produsul dorit, primesti inapoi cei 30 de lei promisi.

In punct, UniCredit, un punct reprezinta un lei in cazul Decathlon, ori un card cadou la cei de la eMAG, daca suma de tranzactie este de minim 300 de lei.

You Might Also Like