Refinantare Banca Transilvania 2015

Banca transilvania ofera solutii de refinantare a creditelor bancare, printr-o ofera noua, atractiva

Iata ca Banca Transilvania vine cu solutii de refinantare pentru creditele contractate de la alte banci.

Noutatea este ca pentru acest credit de refinantare poti sa aplici online, in noile conditii pe care le pot afla pe loc, accesand simulatorul de credite.

Campania destinata persoanelor fizice ce doresc sa-si refinanteze creditul de la alte banci, campanie lansata in 2015, vine cu reduceri substantiale fata de creditul initial. practic banca returneaza clientilor, echivalentul unei dobandai, dar acorda si 100 de lei in puncte Star BT, la contractarea creditului de refinantare. Aceasta promotie atractiva este valabila pana la 31 august 2015.

Cum va spuneam, utilizand calculatorul existent pe platforma bancii, puteti simula efectiv creditul dorit, si astfel puteti sa cunoasteti cat ar fi ratele noului credit. Calculatorul de refinantare este o alta noutate lansata in 2015 de Banca Transilvania, iar dupa parerea mea, aceasta banca a facut un mare pas in domeniu IT, posibilitatea de a aplica online fiind accesibila in foarte putine banci din Romania. Deci, suntem la inceput de drum in privinta aplicarii online pentru un credit bancar.

Creditul de refinantare trebuie sa fie din aceeasi categorie cu creditul pe care l-ati avut initial, adica, daca ati avut un credit imobiliar, creditul de refinantare va fi tot imobiliar, daca ati avut un credit de consum, creditul de refinantare va fi si el tot de consum.

Folosind refinantarea, clientii efectiv contracteaza un nou imprumut la o alta banca, iar creditul nou iti poate aduce o suma in plus, daca ai nevoie. Spre exemplu, poate vrei sa-ti renovezi casa achiztionata printr-un credit ipotecar mai vechi. Daca valoarea ipotecii acopera creditul dorit, in mod sigur vei obtine o suma mai mare, astfel incat sa poti folosi diferenta pentru a realiza respectivele lucrari de amenajare.

Asadar, nu mai stati pe ganduri si interesati-va de creditele de refinantare de la Banca Transilvania, mai ales ca aceasta promotie tine pana in 31 august 2015, deci, timpul este scurt.

You Might Also Like