Pareri despre o idee

Avem pareri, motiv pentru care dorim sa vi le impartasim si mai ales sa facem schimb

Nu avem pretentia ca detinem adevaraul absolut, in schimb dorim sa ne exprimam parerile subiective, in masura in care, temele abordate vor fi de interes pentru dumneavoastra.

Pentru ca vom avea doua categorii de pareri, anume, cele subiecive si cele obiective, asteptam sa ne sustineti ambele directii, incadrandu-va subiectiv parerile intr-o directie, dupa cum va indica liberul albitru.

Deci, oameni buni, ceea ce dorim de la dumneavoastra este sa impartasim parerile, subiective sau obiective, in privinta unor teme foarte variate. Dupa cum bine stiti, se spunea in trecut ca „romanul este frate cu codul”, fapt ce stimula imaginatia catre o directie necioplita, motiv pentru care noi va sugeram abordarea „romanul este frate cu parerea”. Daca va intrebati ce ne-a venit sa pornim aceasta platforma, va raspund foarte clar: romanii au pareri despre orice. De ce sa nu profitam cu totii de pe urma acestor pareri, de ce sa nu le impartasim?!

Ne-am gandit sa folosim parerile noastre in mod util, deci, merge si gluma, insa, va rugam sa ne fim de folos mai degraba unul altuia. Aflarea unei pareri despre „ceva”, poate inseamna pentru un om o adevarata salvare sau un mijloc firesc de a evita anumite neplaceri. Nu trebuie decat sa va exprimati o parere, subiectiva sau obiectiva, dupa cum doriti s-o catalogati, iar noi o vom dezbate de-a fir a par, cu mijloacele avute la dispozitie.

Ce vrem mai precis de la dumneavoastra? De exemplu: v-ati cumparat un frigider, iar dupa o saptamana respectivul frigider a inceput sa faca zgomote neplacute – dorim sa ne impartasiti si noua aceasta experienta, astfel incat sa nu se mai afle si alti cetateni in aceasta situatie; poate ati cumparat o masina de spalat acum 5-6 ani in urma, iar in prezent se afla in stare perfecta de functionare – spuneti-ne si noua despre ce e vorba, poate dorim si noi aceeasi marca ori model; poate v-a fost utila o anumita cura de slabire – spuneti-ne si noua care este secretul ei; poate ati luat masa intr-un restaurant care v-a impresionat in mod desoebit – da-ti navala cu parerea despre respectivul restaurant, sa stim si noi unde sa iesim cu prietenii; daca ati petrecut o vacanta de vis la o pensiune primitoare – dati-ne si noua informatiile necesare si parerea dumneavoastra, poate mergem s-o vizitam.

In concluzie, dorim sa impartasim cu dumneavoastra experientele placute ori neplacute despre diverse evenimente, intamplari, produse, servicii, etc., si de asemenea, asteptam de la dumneavoastra pareri obiective si subiective despre aceleasi lucruri, in masura in care doriti sa le faceti publice.

Ultimul motiv pentru care am pornit aceasta platforma online, dupa cum zicea un prieten „o platforma de pareri”, este acela de a contrazice proverbul „sa moara si capra vecinului”. Haideti sa incercam oameni buni sa mentinem in viata capra vecinului, oferindu-i informatii care l-ar putea scuti pe viitor de neplaceri sau chiar iar oferi bucuri si momente fericite.

You Might Also Like