Opinii despre Credius – pareri practice

Experienta ne indeamna sa fim pragmatici in raport cu banii, de aceea si parerile noastre despre Credius vor fi in acelasi registru.

Va spunem din start ca avem pareri pozitive despre IFN-ul Credius. Asta ca sa nu fie neclar care este punctul nostru de vedere si care este linia de abordare a acestui subiect.

Nu este neaparat o parere subiectiva aceasta exprimata vis-a-vis de Credius, ci mai degraba una formata in timp, dupa niste ani de cand le urmarim comportamentul in piata.

De cand si-a creat vizibilitate in piata, acest IFN s-a impus destul de mult pe zona de credite rapide facile, fiind printre putinele societati cu ‘dare de mana’, adica, acordand sume mari de bani.

Cei de la Credius au limita maxima de imprumut de 40.000 de lei, comparativ cu celelalte IFN-uri de pe segmentul creditelor rapide care nu urca mai mult de 2.000 ori 3.000 de lei maximul sumelor acordate.

Faptul ca cei de la Credius ofera sume asa de mari de bani reprezinta o exceptie in piata IFN-urilor cu acordare facila. De regula, astfel de sume erau acordare de IFN-uri doar in conditii garantate. Nu e cazul la Credius. Imprumuturile Credius sunt acordate fara garantii.

Cei de la Credius activeaza pe piata romaneasca din anul 2013. I-am vazut evoluand in tot acest timp, facandu-si un nume si atragand clientii prin diverse campanii publicitare. I-am vazut modificandu-si produsele de finantare in functie de vremuri si de tipurile de clienti pe care doresc sa-i atraga.

Oferta celor de la Credius este una diversificata, fiind atrasi clienti din aproape toate paturile sociale, cu aproape orice tip de venit si eligibilitati.

Forma de prezentare a produselor Credius este una facila, platforma online a IFn-ului fiind una accesibila, usor de navigat prin ea, cu descrieri clare ale produselor, cu costuri transparente pentru fiecare tip de produs.

La prima vedere, platforma online Credius are un design minimalist, cu o paleta redusa de culori care da incredere vizitatorului si-i mentine antentia in site.

Credius are si o prezenta offline destul de vizibila, deci nu este un simplu IFN ce acorda doar credite online.

Are de asemenea si o bogata activitate pe retelele de socializare, atragand din ce in ce mai multi oameni. Clientii isi exprima parerile pe paginile lor. Am vazut o activitate foarte bogata a Credius pe facebook, de exemplu, unde se vine zilnic cu postari interesante. Oamenii comenteaza, li se reaspunde la intrebari, exista interactiune directa cu clientii. Cu alte cuvinte, Credius nu se feste de clienti, nu le este teama sa dialogheze liber cu clientii, acceptand tot felul de pareri din partea acestora. Stiti cu totii ca exista riscuri cand te expui online pe retelele de socializare, macar din partea concurentei, daca nu altfel, de aceea punem un mare plus in dreptul acestei actiuni de socializare a Credius.

Duraca de acorda a creditelor Credius este de la mediu la lunga. Au si credite mici pe termen scurt, cu rambursarea in 3,4 ori 6 luni, sumele ce pot fi astfel accesate fiind de la 600 la 2.000 lei.

Printre alte oferte interesante de la Credius, amintim aici creditele pentru diaspora, cele pentru pensionari fara limita de varsta, creditele pentru IMM-uri si cele de reabilitare (destinate persoanelor inscrise in BC).

Printre creditele inedite aflate in portofoliul Credius il remarcam pe cel pentru diaspora. Acest produs este disponibil clientilor din Italia, Spania si Marea Britanie. Sumele obtinute variaza de la tara la tara, situandu-se intre 600 si 9.000 euro, ori intre 500 si 7.500 lire sterline.

Prima pasi pe piata i-au facut cei de la Credius prin magazinele de mobila. Eu imi amintesc de ei din vremurile in care aveam birouri prin showroom-uri de mobila si erau foarte cautati din acest punct de vedere.

Pe cei de la Credius ii gasiti in Bd Pipera nr. 1/I, bl ADMIN D+P+M+4E, et 3+4, intr A, Judet Ilfov. Puteti sa le trimiteti si un mesaj pe adresa salut@credius.ro, ori sa ii sunati la numarul de telefon 0312 293 000.

In tara, Creidus are multe birouri deschise in Bucuresti, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, braila, Brasov, Buzau, Caracal, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Drobeta, Fagaras, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Medias, Pascani, petrosani, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Slatina, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara, Vaslui, etc.

Imprumuturile Credius sunt produse utile dupa parerea noastra, indeosebi in situatii limita, de urgenta, cand aveti neaparat nevoie de o suma (mai mare) de bani. Nu sunt niste produse ieftine, dar nici la nivelul de costuri al microcreditelor din piata. Sunt credite nebancare care comporta riscurile, de aceea costurile nu sunt mici.

In opinia noastra, Credius este un IFN mai altfel in peisajul financiar romanesc, avand o deschidere destul de larga pentru o plaja mare de clienti.

You Might Also Like