Oferte noi de credite nebancare ipotecare

Credite rapide ipotecare de top – sansa de a-ti duce la bun sfarsit planurile pentru un nou an

Ei da, am facut un joc de cuvinte legat de numele societatii nebancare Top Credit Finance IFN – o societate ce acorda atat credite rapide cat si imobiliare.

Top Credit Finance IFN ofera credite nebancare imobiliare in cuantum maxim de pana la 100.000 de euro, bani necesari pentru achizitie, constuctie, achizitionarea unui teren, ori renovarea unei locuinte.

Creditul acesta se acorda in conformitate cu capacitatea ta financiara de rambursare, si deci, cu nevoile tale. Societatea iti ofera suport pe perioada de creditare, timp in care vei beneficia si de alte servicii utile.

Dupa cum bine stiti, un credit imobiliar este un credit acordat pe termen lung, destinat persoanelor fizice, si garantat cu o ipoteca imobiliara, cu scopul de a achizitiona un teren ori o proprietate, cu scopul de a reabilita o constructie existenta, ori de a extinde una, ori cu scopul de a realiza o investitie imobiliara.

Principaul avantaj al unui credit imobiliar este perioada lunga de acordare ce determina si o reducere substantiala a dobanzilor practictate, spre deosebire de creditele de nevoi personale acordate pe termen scurt – de pana la 5 ani.

Creditul ipotecar/imobiliar se acorda atat cu scopul de a obtine niste foloase viitoare, dar si pentru o eventuala refinantare a unui credit anterior, de acelasi tip.

In cazul creditelor nebancare imobiliare oferite de Top Credit Finance IFN, caracteristicile lor sunt urmatoarele:

– poti obtine sume de pana al 450.000 lei;
– trebuie sa ai cel putin 25% avans;
– suma de bani dorita se acorda in lei;
– durata de creditare este de maxim 20 de ani;
– dobanda este fixa pe toata durata derularii contractului de credit;
– cheltuieli suplimentare: polita de asigurare a imobilului ce serveste drept garantie si taxele notariale aferente incheierii contractului de ipoteca.

Garantiile solicitate:
– ipoteca asupra imobilului ce se constituie drept garantie – imobilul treuie sa fie proprietatea solicitantului de credit sau a unei terte persoane in cazul co-debitorilor;
– polita e asigurare se realizeaza ca de obicei, in favoarea institutiei care acorda creditul ipotecar.

Pentru determinarea veniturilor salariale, trebuie sa oferiti o adeverinta salariu credit consum si imobiliar IFN Top Credit Finance SA – o adeverinta standard ce poate fi download-ata dupa platforma online a societatii si completata la serviciul solicitantului. Sunt acceptate o gama larga de venituri: venituri din dividente, chirii, drept de autor, etc.

De retinut ca nu aveti nevoie de giranti pentru acest credit si nici de alte garantii suplimentare.

Conditiile minime obligatorii pentru accesarea acestui credit ipotecar nebancar:

– sa ai venituri;
– sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani;
– sa ai o vechime in munca la ultimul angajator de minim 3 luni;
– sa ai deja un imobil in vedere;
– sa detii un avans de 25% minim;
– sa ai documentele necesare pentru a determina calitatea imobilului, deci de a face dovada proprietatii asupra acestuia;

Aplicarea pentru un astfel de credit ipotecar nebancar se realizeaza astfel: lasi un mesaj pe platforma online a societatii si vei fi contactat de un reprezentant al societatii Top Credit Finance IFN care-ti va pune la dispozitie intreaga gama de oferte. Dupa ce vei analiza, la randu-ti acele oferte, vei putea sa aplici pentru un credit imobiliar nebancar.

You Might Also Like