Oferta de refinantare credite de la Telekom Banking

Avantajele creditului de refinantare de la Telekom Banking. Cu cat poti sa-ti reduci ratele creditelor actuale?

Cei de la Telekom Banking ne prezinta o oferta de refinantare avantajoasa, prin care, se pare ca iti poti reduce ratele la creditele bancare pe care le detii in prezent.

Va mintim ca serviciile bancare Telekom Banking sunt oferite de Alior Bank S.A. Vrsovia, sucursala din Bucuresti. Lansarea Telekom Banking in Romania s-a facut in 2017, iar de atunci proiectul functioneaza ca o poveste de succes. Telekom Banking s-a remarcat ca un proiect financiar prin care persoanele fizice pot avea acces rapid la operatiuni bancare de genul produse de economisire ori credite avantajoase.

Printre avantajele acestei oferte de refinantare a creditelor bancare de la Telekom Banking, amintim:

 • aplicand pentru o astfel de refinantare, poti sa-ti reduci ratele la creditele bancare pe care le detii in prezent la alte banci din piata romaneasca;
 • dobanda este variabila si porneste de la 7,9%
 • dobanda fixa pe intreaga durata a derularii contractului de refinantare incepe de la 9,9%l
 • nu platesti comisioane de transfer a sumei refinantare la banca undei ai accesat creditul.
 • refinantare este un proces care se deruleaza rapid la Telekom Banking
 • nu ti se solicita adeverinta de venit ori de salariu, este necesar doar acordul de consultare a veniturilor in baza de date ANAF
 • poti printr-o singura refinantare sa-ti achizi mai multe credite aflate in derulare, diminuandu-ti rata, restrangandu-ti creditele intr-unul singur si, eventual, de ce nu, sa obtii chiar si o suma de bani in plus, daca asta iti doresti.
 • nu ai nevoie de asigurare de viata ori de somaj

Exista flexibilitate in aceasta oferta de refinantare de la Telekom Banking, in sensul in care poti sa-ti refinantezi nu doar credite de nevoi personale, ci si carduri de credite sau overdrafturi la alte banci.

Pe langa aceste avantaje mai este si acela al drumului la diferite banci pentru gestionarea mai multor credite. Printr-o refinantare iti restrangi practic interactiuneea la o singura banca, fiindu-ti mai usor sa-ti gestionezi imprumutul aflat in derulare.

Daca algeti creditul de refinantare de la Telekom Banking, poti obtine sume suplimentare de bani imprumut pentru a-ti pune in aplicare planurile .
Sumele pe care le poti accesa sunt in cuantum de pana la 100.000 de lei pentru o perioada de maxim 5 ani.

Poti sa accesezi o astfel de refinantare din punctele dedicate serviciilor bancare din magazinele Telekom. Poti sa-ti instalezi aplicatia Mobile Banking si sa-ti deschizi un cont direct in acea aplicatie. Poti sa suni la numarul de telefon 021 9253 si, furnizand datele tale, poti sa primesti gratuit prin curier ducumentele pentru a le semna. Poti de asemenea sa vizitezi magazinele Telekom ori Germanos specializate – punctele de vanzare dedicatte serviciilor bancare din aceste magazine Telekom.

Pentru solicitarea unui credit de refinantare trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii de eligibilitate:

 • varsta intre 22 si 76 de ani
 • sa ai venituri din salarii, pensii ori activitati independente – venituri ce pot fi dovedite cu documente justificative
 • venit minim net lunar de 500 lei
 • minim trei luni vechime la locul actual de munca.

Daca nu indeplinesti conditiile de venit ori pur si simplu soliciti creditul de refinantare impresuna cu sotul/sotia ori alta persoana (codebitor), si acea persoana trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii de eligibilitate.

You Might Also Like