O solutie de finantare fara justificarea banilor

Descoperirea de cont de la BRD pentru persoane fizice este o solutie de finantare inedita dar deosebit de facila.

Cand ai o problema financiara, nu-ti strica sa ai la indemana o rezerva pe care sa o accesezi.

Un astfel de principiu functioneaza la acest descoperit autorizat de cont pentru persoane fizice oferit de cei de la BRD.

Ce inseamna aceasta descoperire de cont?

La modul general, descoperitul de cont (cunoscut si ca overdraft) este o linie de credit acordata de banca prin intermediul unui card de debit.

Solicitantul are acces la un imprumut, in limita stabilita de banca, platind dobanda aferenta sumelor folosite.

Dobanda se cumuleaza la datoria de baza, pana in momentul in care se atinge limita descoperitului de cont. Din acest moment, vei incepe sa platesti dobanzi penalizatoare. Asadar, nu trebuie sa apelati frecvent la descoperitul de cont si sa aveti grija sa rambursati sumele datorate, astfel incat din sumele pe care le depuneti sa poata fi acoperita dobanda datorata.

Rambursarea unui astfel de credit se face in mod direct prin alimentarea cardului de debit.

Principala caracteristica este aceea ca poti sa ai la indemana o suma de bani prin intermediul unui card.

Aceasta forma de finantare presupune dobanda se calculeaza zilnic doar pentru suma pe care o folosesti dupa card. Plus de asta, pe masura ce creditul se diminueaza prin sumele pe care le depui, iti scade si impovararea.

Suma maxima ce poate fi finantata este de pana la 45.000 de lei, fara garantii. Creditul se acorda in lei, in dolari sau in euro.

Care sunt conditiile de eligibilitate?

Este nevoie de venituri, din fericire se accepta o gama larga de venituri pentru solicitarea acestui credit: din salarii, din pensii, din dividende, drepturi de autor, chirii, venituri din activitati independente,

Pentru completarea veniturilor, se accepta pana la 3 co-debitori.

De asemenea, ca la orice credit obisnuit, si pentru aceasta forma de finantare trebuie sa te incadrezi in gradul de indatorare admis, sa nu ai restante active si sa nu fi avut in trecut sume mari restante pentru perioade lungi de timp.

Exemple de calcul (realizat la 1.1. 2020) pentru un descoperit de cont de 5.367 lei acordat pentru o perioada de 5 ani. Dobanda este variabila si are valoare de 10,6% la care se adauga IRCC, plus un comision de analiza de 20 de lei si comision de administrare cont de 4,2 lei. DAE pentru acest credit este de 14,95 de lei, iar suma totala de plata ajunge la 9.120,80 lei.

Pentru aceasta forma de finantare poti incepe o pre-accesare online, completand formularul pus la dispozitie de banca pe pagina dedicata acestui produs. Practic, iti lasi datele personale: nume, prenume, adresa de email, telefon si un mesaj. Dupa ce trimiti, astepti sa fii contactat de un reprezentant al bancii.

You Might Also Like