O noua banca si-a facut aparitia in peisajul financiar romanesc

Patria Bank este o banca noua pe piata financiara din Romania, banca la care puteti apela pentru oferte de creditare avantajoase.

Patria Bank este o banca romaneasca ce ofera servicii de specialitate persoanelor fizice, microintreprinderilor, imm-urilor si afacerilor din agricultura.

In 2016 a aparut aceasta titulatura de Patria Bank, iar intre timp aceasta banca devenit actionar majoritar la Banca Comerciala Carpatica, si s-a demarat fuziunea celor doua societati. Astfel ca, in 2017 se va vorbi de o singura banca – Patria Bank.

Din grupul financiar Patria, mai face parte, alaturi de banca Patria Bank si societatea nebancara Patria Credit IFN S.A.

Patria Bank ofera produse si servicii atat pentru persoanele fizice dar si pentru o parte dintre cele juridice (microintreprinderi, imm-uri, afaceri din agricultura).

Din categoria creditelor pentru persoanele fizice, gasim la Patria Bank urmatoarele produse: credite pentru nunta, de nevoi personale, cu ipoteca, descoperire de cont si carduri de credit.

1. Creditul pentru nunta este unul aproape inedit in peisajul financiar romanesc. De regula, bancile acorda credite de nevoi personale cu un spectru larg de utilizare si nu prea specifica modul cum trebuiesc utilizati banii imprumutati. Iata ca de data asta, avem spcificat modul de utilizare al banilor, printr-un nume sugestiv al creditului. Creditul pentru nunta ta este un produs de nevoi personale Patria Plus ori care poti sa primesti cadou luna de miere de 1.500 de euro pentru o vacanta asa cum iti doresti. Sumele ce pot fi accesate sunt de maxim 80.000 de lei, ele fiind acordate rapid, fara documente ori aeverinta de venit. Se solicita un venit minim net lunar de 800 de lei. Cei norocosi au sansa sa castige o lunara de miere cadou in valoare de 1.500 de euro. Pentru accesare, trebuie sa ai minim 21 de ani. Creditul este unul fara garantie ipotecare si se acorda pe perioade de la 12 la 60 de luni. Imprumutul bancar fara adeverinta de venit poate fi utilizat pentru a va achita cheltuielile aferente nuntii personale, fara alte solicitari ori cerinte. Si pentru a este un produs financiar inedit, creditul pentru nunta este unul care vine si cu reduceri la purtator, daca incasezi veniturile prin Patria Bank.

2. Creditele de nevoi personale. In aceasta categorie intra mai multe produse financiare oferite de Patria Bank, si anume este vorba de: creditul Patria Imediat, Patria Econom si Patria Plus.
creditul Patria Imediat iti aduce sume de bani chiar daca ai un venit minim de 500 de lei net lunar. Este practic un credit fara adeverinta de venit imediat, asa cum ii spune si numele. Solicitarea este procesata rapid, sumele pe care le poti accesa variaza intre 500 si 6.999 de lei, pe perioade de la 3 luni la 36 de luni. Poti aduce si pana la doi codebitori pentru acest imprumut.
creditul Econom este destinat celor ce detin un depozit la Patria Bank si este un credit garantat cu un depozit colateral. Acest imprumut este un prin care poti accesa sume mari de bani, de pana la 100.000 de euro, pe perioade de la 3 luni la 5 ani. Trebuie sa ai o varsta intre 21 si 70 de an. Nu ti se solicita adeverinta e venit.
creditul Patria Plus este un produs financiar pentru planuri viitoare. Acest imprumut iti aduce reduceri cumulate de dobanda. Poti imprumuta pana la 80.000 de lei pe perioade de pana la 5 ani. Suma minima ce poate fi accesata este de 7.000 de lei. Si acesta este un credit rapid fara adeverinta de venit. Ca sa-l obtii, trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 21 de ani si 65 de ani pentru barbati, repsectiv 63 de ani pentru femei.

3. Creditul ipotecar Patria Acasa este un credit pentru achizitionarea unei locuinte. Ai nevoie de un avans de minim 20%. Poti sa achizitionezi imobile vechi ori noi cu valoare cuprinsa intre 5.000 si 250.000 de euro ori echivalentul in lei. Creditul ipotecar se acorda pentru perioade de la 5 la 30 de ani. pentru solicitare trebuie sa ai minim 21 de ani si maxim varsta de pensionare (65 de ani barbati, 63 de ani femei). Venitul minim necesar este de 1.200 de lei. Rambursarea se face in rate lunare egale. Asigurarea imobilului este obligatorie.

You Might Also Like