Noutati BCR

Cei de la BCR au venit in ultima vreme cu multe noutati pe care ar fi bine sa le cunoasteti.

Care sunt noutatile BCR? Creditul 100% online, o noua adresa si un nou numar de telefon.

1.Creditului 100% online George

In primul rand au inceput sa acorde credite online. In acest sens au lansat creditul George, un produs ce se poate accesa 100% online.

Creditul George vine printre altele si cu reduceri importate de dobanda, deci merita analizata aceasta oferta.

Poti sa completezi formularul in maxim 10 minute, astfel ai acces la un credit de nevoi aproape instant.

Sumele ce pot fi imprumutate pot urca pana la 110.000 de lei.

Ratele sunt fixe, si daca duci veniturile la BCR obtii si o reducere importanta la costuri.

Poti sa iei un credit nou ori poti sa-ti refinantezi un altul mai vechi. Din acest motiv acest credit George este o noutate absoluta pe piata romaneasca oferind posibilitatea accesarii online a unei refinantari.

Alte vesti bune legate de acest credit: comision de analiza 0, comision de administrare 0. Pe langa asta, ai o dobanda fixa ce variaza de la 6,74 la 14,49.

Aplica George poate fi descarcata dupa internet direct in telefonul tau si apoi nu-ti ramane decat sa soliciti creditul, optand pentru unul nou ori pentru o refinantare.

Creditul George este de fapt produsul cunoscut deja de ceva vreme in piata Divers BCR despre care noi am mai vorbit candva.

Pentru a contracta creditul George, trebuie sa ai venituri raportate la ANAF si sa-ti dai acordul pentru verificarea lor, sa nu ai restante active ori propriri pe conturi, sa nu fi inregistrat datorii mai in trecut la alte credite, sa ai o varsta intre 18 si 65 de ani.

Cei ce nu au venituri inregistrate la ANAF pot solicita un credit de la una din sucursalele BCR, prezentandu-se acolo cu o adeverinta de salariu tip ce poate fi download-ata dupa platforma bancii.

2. Schimbare adresa BCR

Aplicatia George se poate lua din Google Play ori din App Store.O alta nouatate a celor de la BCR este aceea ca si-au modificat adresa. Noua adresa BCR este Calea Plevnei nr 159, Business Garden Bucharest, cladirea A, etajul 6, sector 6, Bucuresti.

3. Schimbare numar de telefon BCR

Ultima noutate ce ne vine de la BCR este faptul ca si-au schimbat numarul de telefon. Astfel din august 2020 numarul disponibil este *2227, tarif normal in retelele fixe si mobile. Vechiul numar va fi anulat.

You Might Also Like