Imprumuturi rapide cu buletinul pentru restantieri

Creditele rapide doar cu buletinul sunt solicitate in special de cei inscrisi in BC ca restantieri

Cei ce au accesat un credit bancar si au avut intarzieri mai mari de 30 de zile la plata ratelor, au fost raportati catre Biroul de Credit de institutia financiara. Situatia lor de astazi este urmatoare: nu se mai pot imprumuta la banci, ci pot apela doar la unele IFN-uri, anume, la acelea care ofera imprumuturi fara verificare la BC – Biroul de Credit, ori CRC – Centrala Riscului de Credit (fosta CRB – Centrala Riscurilor Bancare).

Iata, deci, cum exista o legatura de cauzalitate intre cresterea numarului de restantieri si inmultirea societatilor nebancare ce ofera credite si acestor clienti numiti in mediul financiar – rau-platnici.

IFN-urile ce acorda credite rau-platnicilor iti acopera riscurile de neplata aproape in totalitate din dobanzile aferente acestor produse financiare. Tinand cont ca riscurile sunt mari, creditele acordate de aceste IFN-uri fiind fara garantii si fara giranti, de regula acordate doar in baza unor copii scanate dupa buletin si dupa extrasul de cont, in consecinta si dobanzile sunt mari.

Credite fara verificare in Biroul de Credit acorda societatile nebancare ce au in portofoliu produse financiare de tipul microcreditelor. In traducere libera, s-ar intelege acele IFN-uri ce acorda imprumuturi mici, in cuantum de pana la 2.000 de lei, pe perioade foarte scurte de timp, de pana la 30 de zile (pana la salariu, asa cum este definita aceasta perioada de multe dintre aceste societati).

Pentru ca exista cerere pentru astfel de imprumuturi rapide doar cu buletinul pentru restantieri (citeste mai multe despre acest subiect intr-un articol mai vechi de-al nostru), oferta nu s-a lasat asteptata.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute societati nebancare ce ofera astfel de credite:

Viva Credit, promotoarea produsului financiar cu numele de <<credit pana la salariu>>, ofera imprumuturi de maxim 2.000 de lei, pe perioade de 35 de zile maxim. De retinut este ca, daca esti la prima accesare, dobanda acestui produs financiar este 0 – adica, cat imprumuturi, atat rambursezi. De curand insa, cei de la Viva Credit au introdus in portofoliu si un alt produs – Viva Personal, prin care acorda credite in cuantum mai ridicat, de pana la 10.000 de lei, pe perioade de fix 12 luni.

Telecredit, este o alta societate in portofoliul careia descoperim astfel de imprumuturi rapide doar cu buletinul, chiar si pentru restantieri. Telecredit acorda sume de maxim 2.000 de lei, pe perioade de maxim 30 de zile. Din cand in cand cei de la Telecredit vin cu oferte promotionale (de exemplu, cum este cea de la ora publicarii acestui articol de dobanda 0 pentru primul credit).

Credius, ofera credite pentru restantieri, doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, oferta lor fiind printre cele mai elaborate din acest segment de creditare din piata. Spune acest lucru pentru ca, la Credius, gasim atat credite mici pe termen scurt, cat si credite mari pe termen lung, de asemenea, gasim credite pentru pensionari, pentru achizitie de bunuri ori pentru micro afaceri. Echivalentul microcreditului este creditul mic pe termen scurt, in cuantum de maxim 2.000 de lei, pe perioade de la 4 la 6 luni.

ExtraSimplu, este un produs financiar oferit de IFN Extra Finance. Acest credit este unul de tip rapid, facil, permisiv, adica incadrabil in ceea ce ne intereseaza pe noi astazi. Si creditul ExtraSimplu se acorda doar cu buletinul, fara adeverinta de venit. Si el este accesibil si restantierilor, adica celor inscrisi in BC ca rau-platnici. Sumele ce pot fi accesate variaza intre 200 si 2.000 de lei, iar perioada de creditare nu depaseste 30 de zile.

Acestea ar fi doar cateva dintre ofertele de imprumuturi rapide doar cu buletinul accesibile si restantierilor. Cum va spuneam la inceput, in piata financiara, exista mult mai multe oferte de gen. Noi va mai spunem doar ca, trebuie sa fiti atenti cand apelati la astfel de produse, caci ele au de regula dobanzi mari, care, in cazul unei reesalonari, va pot indatora excesiv. Practic, daca intarzii cu plata ratei, nu doar ca ajungi in Biroul de Credit, ci vei avea si restante foarte mari, din cauza dobanzilor foarte mari. Asadar, trebuie precautie in accesarea creditelor rapide si responsabilitate financiara. Nu uitati sa cititi cu atentie toate detaliile legate de creditul pe care doriti sa-l accesati. Studiati atent contractul de imprumut si toate celelalte informatii puse la dispozitie de IFN. Veti gasi informatii splimentare si pe platformele online ale societatilor nebancare, la rubricile dedicate (intrebari si raspunsuri, detalii credit, etc).

You Might Also Like