Imprumuturi pentru rau platnici – Oferte 2019

Rau platnicii pot gasi intelegere si la banci la IFN-uri daca au un venit actual rezonabil si daca restanta din trecut nu a fost mare.

Chiar si bancile accepta rau platnici la finantare, daca acestia si-au achitat restantele, suma pe care au datorat-o nu a fost una mare, iar perioada de intarziere a fost una mica.

Cei rau platnici sunt acceptati cu greu de banci, insa nu sunt respinsi din start de toate bancile. Unele banci si-au indulcit pozitia fata de aceasta categorie de clienti.

Si este cumva normal sa se intample asta, unii cetateni au ajuns in Biroul de Credit pentru sume derizorii, iar perioada in care si-au achitat datoria a fost una mica.

Solicitantii inscrisi in Biroul de Credit cu restante, cei cu istoric negativ, cauta credite atat la banci cat si la IFN-uri.

Din pacate, multi restantieri cauta sa se imprumute pentru a-si achita restante mai vechi, lucru din start gresit, pentru ca o asa actiune nu poate duce la nimic bun.

E dificil sa se imprumuti daca esti categorisit ca datornic, pentru ca institutiile financiare isi pier increderea in tine. Bine, nu este imposibil sa te imprumuti, mai ales daca apelezi la IFN-uri.

Poti primii un imprumut rapid online de la IFN, fara batai de cap, chiar daca esti rau platnic.

Pentru ca la finele anului trecut numarul restaniterilor bancilor a crescut, depasind 700.000, unele institutii financiare au inceput sa aiba intelegere pentru o asa mar plaja de potentiali clienti.

Cum poti solicita un credit daca esti restaniteri? Daca banca te refuza, poti sa incerci la IFN-uri. Spre exemplu, cei de la Credius accepta restaniteri, cu conditia sa ai o luna vechime in munca, peste 18 ani si sa ai un venit sin salariu ori din pensie. Credius ofera sume de pana la 40.000 de lei pentru maxim 5 ani. Credius este un IFN cunoscut cu o pozitie maleabila si pentur persoanele catalogate drept rau platnice. Am vazut si un articol scris de cei de la Credius pe aceasta tema, ra vorba despre o forma de ajutor pentru aceste persoane, ei numindu-si produsul dedicat rau platnicilor drept credit de redresare.

Cum procedezi? Aplici online, primesti raspuns relativ repede.

Daca ai nevoie urgenta de bani, poti sa te indrepti spre societatile nebancare, au conditii mult mai usoare decat cele practicate de banci, chiar daca dobanzile sunt mai mari. Pana la urma, decat deloc, mai bine asa! Ei bine, aceasta solutie este bine sa fie luata in calcul in situatii de urgenta, asa cum am specificat anterior.

Pentru a solicita un imprumut rapid nebancar in 2019, trebuie sa indeplinesti niste conditii de eligibilitate, majoritatea IFN-urilor punand accept pe venituri. Sunt si IFN-uri care resping din start rau platnicii, mai ales cei ce nu si-au achitat datoria.

Noi cautam zilnic informatii online despre ofertele IFN-urilor si bancilor pentru a va tine la curent cu cele mai noi informatii. Putem spune ca stim exact ce se intampla in acest secot. Insa, nu trebuie sa vi se para deloc curios faptul ca puteti fi acceptati de banci, chiar daca ele nu ofera astfel de informatii online. Bancile analizeaza fiecare client in parte si-i aloca un scoring, tinand cont de mai multi factori, nu doar de prezenta ori absenta din Biroul de Credit.

Daca ai o problema cu lichiditatile si vrei sa obtii rapid o suma de bani, poti sa accesi un credit rapid 2019 de la IFN-uri, daca nu te califici la banci. Insa, sfatul nostru este sa incerci si la banci, sa nu presupui dinainte ca vei fi refuzat, chiar daca esti inscris in Biroul de Credit.

Institutiile Financiare Nebancare ofera imprumuturi pentru rau platnici, nu toate, dar vei gasi cu siguranta oferte in 2019. Exemplu prezentat de noi mai sus, cel al IFN-ului Credius este unul sigur. Alte IFN-uri din piata romaneasca care au oferte si pentru restaniteri in 2019: Viva Credit, IFN Extra Finance, CreditFix, etc.

Intre IFN si clientul care acceseaza credite pentru rau platnici 2019 nu este nimic ilegal, se incheie un contract similar cu ceea ce incheie clientii fara datorii, cei ce nu sunt inscrisi in Biroul de Credit cu un scoring negativ. Contractele de credite prevad sumele imprumutate, dobanzile, comisioane, perioada de creditare, termenul scadent, penalizari, etc.

IFN-urile acorda credite rau platnicilor in cuantum redus, de regula. Exceptia o fac cei de la Credius, care, cum va spuneam anterior ofera sume de bani de pana la 40.000 de lei pentru perioade de 5 ani.

La IFN-uri poti aplica (indiferent daca esti rau platnic ori client de buna credinta) usor, completand un formular online si upload-and scanuri ori poze dupa cartea de identitate si dupa o dovada de venit (extrasul de cont este solicitat in majoritatea cazurilor).

Sunt si societati nebancare care acorda imprumuturi rapide cu garantii imobiliare chiar si pentru rau platnici. De regula insa, IFN-urile care au in portofoliu credite rapide si pentru restaniteri nu solicita garantii, riscurile fiind acoperite prin dobanzile mari practicate.

La IFN poti sa iei un imprumut cu buletinul destul de lejer, in comparatie cu bancile unde mai nou s-a renuntat la adreverinta de venit dar se merge pe interogarea veniturilor la ANAF.

Bine, chiar si aplicand la IFN-uri pentru un imprumut, tot trebuie sa indeplinesti niste conditii de eligibilitate: sa ai o anumita varsta, sa fii ceatean roman, sa ai un venit lunar stabil, etc.

Dobanzile practicate de IFN sunt mari, daca le-am compara cu cele practicate de banci, insa bancile acorda greu credite rau platnicilor, deci comparatia nu-si prea are locul.

Dobanda la imprumuturile nebancare depinde de suma solicitata si de perioada de rambursare aleasa.

Este adevarat ca IFN-urile practica dobanzi mari pentru creditele pentru rau platnici ce se acceseaza doar cu buletinul, fara verificarea Biroului de Credit.

Conditiile de accesare sunt mai lejere pentru un credit 2019, avantajele fiind in special legate de timpii de acordare. Poti sa iei un imprumut rapid online de la IFN chiar si in doua ore!!!

Poti sa intri in posesia banilor in ziua accesarii? Da! Sunt IFN-uri care promit acest lucru inca de la inceput. Spre exemplu, cei de la Viva Credit ne promit ca vom intra in posesia banilor in doua ore de la solicitarea unui imprumut online de la ei, daca accesam in timpul programului de lucru.

Altfel, analiza unui dosar dureaza cateva ore. Si bancile au inceput sa fie mult mai rapide in acordare. Altfel, daca soliciti un imprumut de bani urgent de la IFN poti sa-l obtii, chiar daca esti rau platnic si in cateva ore de la accesare. Ofertele 2019 de credite pentru rau platnici au devenit din ce in ce mai rapide.

Poti sa accesezi online oferte de credite nebancare 2019, ori poti sa te deplasezi la sediul societatii. Majoritatea IFN-urilor permit ambele forme de accesare. Poti sa primesti banii pe card, ori poti sa-i ridici de la banca; astfel te poti imprumuta chiar daca nu esti posesorul unui cont bancar.

Poti sa beneficiezi de oferte de credite pentru rau platnici 2019 daca detii un venit lunar stabil rezonabil ca valoare (care sa acopere noul grad de indatorare, stabilit de la 1 ianuarie 2019), daca ai o varsta acceptata de IFN, daca esti ceatean roman si detii o carte de indentiate valabila. Unele IFN-uri iti mai solicita si un telefon mobil personal, facturi de la utilitati, etc. Am vazut de curand si o cerinta usor stranie, unul dintre IFN-uri solicita cont personal de facebook. In fine, fiecare IFN stie cum sa-si calculeze riscurile si cum sa-si verifice clientii.

Poti imprumut bani chiar daca esti inscris in Biroul de Credit, conditiile de finantare nu sunt diferite pentru ca esti tu restaniteri. De regula, conditiile sunt aceleasi pentru toti clientii, fie ca sunt rau platnici sau nu. Ele difera totusi de la IFN la IFN.

Sunt societati nebancare care acorda credite pentru rau platnici pe termen scurt. In fapt, majoritatea IFN-urilor care accepta restantieri acorda credite pe termen scurt. Exista si exceptii, si daca sunteti interesati de credite in cuantum mai mare, acordate pe termen lung, veti gasi oferte in 2019, chiar daca sunteti rau platnic.

You Might Also Like