Imprumuturi IFN rau platnici – Oferta actuala

Cei ce se intreaba care banci acorda credite restantierilor, va spunem noi: IFN-urile si nu toate.

Pentru ca nu exisa banci care sa acorda credite pentru rau platnici, singura posibilitate a persoanelor inscrise in BC sa se imprumute o reprezinta o parte din societatile nebancare.

IFN-urile acorda imprumuturi chiar si persoanelor rau platnice, motiv pentru care, plaja potentialilor clienti este mult extinsa comparativ cu cea a bancilor.

IFN-urile sunt societati comerciale organizate in acord cu legislatia romaneasca actuala, autorizate de BNR sa functioneze. Aceste companii nebancare acorda credite in conditii mai lejere decat bancile, iar unele dintre ele accepta la creditare si rau platnici, adica persoanele inscrise in Biroul de Credit cu restante (persoanele cu istoric negativ).

IFN inseamna Institutie Financiara Nebancara, daca va intrebati de unde vine prescurtarea. Diferenta majora intre IFN-uri si banci este acea ca IFN-urile nu tin depozite de la populatie, doar acorda credite spre deosebire de banci.

Restantierii se pot imprumuta la banci intr-o singura situatie descoperita de noi la o analiza ampla a pietei financiare: daca cumva au un credit la o banca si au ajuns in situatia de restantier, pot face o refinantare la aceeasi banca, obtinand astfel niste conditii mai bune de rambursare (eventual o scadere a ratei prin marirea perioadei de imprumut). Bancile mai fac rabat de la statutul de restantier si in cazul in care ai ajuns in Biroul de Credit din intamplare, dintr-o neintelegere, ori dintr-un motiv foarte bine intemeiat care nu disturba cu nimic situatia ta financiara actuala in stare excelenta.

In fine, revenind la IFN-urile ce acorda credite rapide persoanelor inscrise in Baza de date a Biroului de Credit, va putem spune ca nu sunt multe astfel de societati in piata, insa, ele sunt destul de vizibila – adica usor de gasit. Practic, la o cautare online veti gasi cu siguranta cateva oferte certe de credite rapide pentru restantieri, ori imprumuturi pentru cei inscrisi in BC.

Creditul pentru rau-platnici este unul care nu se deosebeste cu nimic de cel oferit si persoanelor cu un istoric pozitiv, cele care si-au rambursat la timp sumele imprumutate. Mai pe scurt, produsele financare nu sunt delimitate in credite pentru restantieri si credite pentru persoane de buna credinta. Este un singur produs, cu un singur cost, acordat pe aceleasi intervale de timp. De regula, este vorba de microcredite – adica imprumuturi cu valoare redusa (pana in cateva mii de lei), acordate pentru perioade mici de timp (de oridinul a cel mult cateva luni).

Printre cele mai vizibile IFN-uri din piata care acorda imprumuturi pentru rau platnici, amintim aici:

Viva Credit – o societate cunoscuta pentru ‘creditul pana la salariu’, enunta clar ca ofera bani si restantierilor. Sumele pe care le poti accesa sunt mici – in cuantum de maxim 2.000 de lei, iar perioada de imprumut variaza intre 1 si 35 de zile. Pentru a solicita bani la acest IFN, trebuie sa aveti peste 21 de ani, sa aveti un venit stabil (venitul trebuie justificat) din salarii, pensii ori PFA, sa aveti un cont bancar. Accesarea se face online, iar banii ii primesti rapid in cont in aceeasi zi. Primul credit este gratuit.

Telecredit – o alta firma nebancara ce acorda credite si persoanelor inscrise in BC ca restantieri. Sumele pe care le poti accesa la Telecredit sunt in cuantum maxim de 2.000 de lei, iar perioada de creditare dureaza intre 10 si 30 de zile. Pentru accesare trebuie sa aveti peste 18 ani, sa aveti un cont bancar si un venit din salariu ori pensie. De asemenea, vi se solicita un numar de telefon mobil si o adresa de email valida.

Easy Credit ofera credit pentru rau platnici cu aprobare rapida. Acest produs oferit de Easy Credit este un credit de consum cu garantie imobiliara. Poti acesa sume de la 7.000 la 900.000 de lei, chiar daca esti reastantier si inscris in Biroul de Credit. Sumele variaza in functie de valoarea proprietatii pe care o detineti. Proprietatea trebuie sa se gasesca in: Bucuresti, Constanta, Galati, Timisoara, Iasi, Cluj, Craiova, Brasov ori Oradea sau in vecinatatea acestor mari orase. Creditul se acorda pe o perioada de maxim 60 de luni daca e credit imobiliar, ori pentru 120 de luni daca e credit ipotecar.

You Might Also Like