Imprumuturi de nevoi personale rapide

Cei de la Credit24h ne ofera credite si solutii bancare rapide, personalizate pe profilul clientului

Daca sunteti in cautarea unor imprumuturi rapide de nevoi personale, puteti sa abordati problema si din perspectiva unui broker financiar.

Credit24h este o divizie financiar apartinand SudRezidential.ro, o societate competitiva in piata financiara.

Cum te poate ajuta Credit24h in obtinerea unui credit? In primul rand prin oferirea unei solutii bancare intr-un scurt foarte scurt, sustinand totodata dosarul clientului din momentul solicitarii de informatii pana la final, cand primeste efectiv creditul accesat. Sunt identificate astfel solutiile optime de finantare adaptate nevoilor clientului, prin reducerea timpului de obtinere a banilor, reducerea la maxim a stresului aferent unei astfel de actiuni indesebi in cazul persoanelor mai putin obisnuite cu bancile.

Serviciile de creditare oferite de Credit24h nu se limiteaza doar la creditele rapide de nevoi personale, ele sunt dezvoltate in functie de nevoile clientului, astfel: credite ipotecare, credite Prima Casa, credite acordate pentru IMM-uri.

O solutie ce poate fi luata in calcul, care iti poate scurta foarte mult pasii accesarii unui credit si care, cu siguranta iti vor oferi confortul necesar in aceasta actiune.

Pentru informatii detaliate, puteti accesa platforma online credit24h.ro. De asemenea, puteti lua legatura telefonic cu acestia la tel 0731 111 609. Adresa lor este Credit24h, Drumul Binelui nr. 33, sector 4 Bucuresti. Informatii puteti obtine si trimitand un email pe adresa adrian@sudbroker.ro.

Si acum, haideti sa vedem impreuna care sunt tipurile de imprumuturi de nevoi personale rapide oferite de cei de la Credit24h:

– creditul express, unde exemplul de calcul este pentru suma de 10.000 de lei. La aceasta suma imprumutata, veti restitui in final valoarea de 13.172,10 lei, pentru o perioada de 5 ani. Rata lunara este de 260,26 lei. Exista un comision de analiza pe care il veti plati in cuantum de 200 de lei. Asigurarea de viata este inclusa in rate, si are o valoare in functie de varsta clientului.

– creditul clasic, are o expunere pentru suma imprumutata de 15.000 de lei pentru o perioada de 60 de luni. La aceasta suma, pentru aceasta varianta de credit, veti rambursa in final 19.634 de lei, platibili in rate de cate 323,9 lei pe luna. Comisonul de analiza are valoarea de 200 de lei.

– creditul lejer este infatisat noua printr-o varianta de calcul aferenta sume de 15.000 de lei. Astfel, pentru acest credit lejer nu se solicita avans si nici girant, nu exista comision de analiza si nici de administrare. Valoarea totala de rambursat la finalul celor 60 de luni, cat tine contractul, va fi de 18.682,52 lei. Exista un comision de rambursare anticipata pentru primii ani si de 0,5% pentru ultimul an de rambursare.

– creditul vacanta este unul descris nou printr-un calcul aferent sumei imprumutate de 5.000 de lei. Pentru acest credit contractat pentru o perioada de 60 de luni, suma de rambursat va fi de 6.608,60 lei, rata lunara avand valoarea de 108,85 lei. Acordarea se face extrem de rapis in 4 ore doar cu buletinul.

– creditul pensionar este un credit dedicat acestei categorii de persoane, a carei expunere este facuta pentru suma de 7.000 de lei. Astfel, daca imprumutati suma de 7.000 de lei pentru o perioada de 60 de luni, suma de rambursat la finalul contractului de credit va fi de 9.080,88 lei, rata lunara avand valoarea de 150,88 lei. Exista un comision lunar de asigurare de viata de 0,09%.

Conditiile de eligibilitate pentru aceste credite sunt generale:
– varsta intre 18 si 70 de ani
– cetatenie romana sau cetatean strain cu permis de unca valid in Romania si rezidenta permanenta ori temporara
– dovada unor venituri in acord cu sumele pe care doresti sa le imprumuti
– sa nu ai datorii ori obligatii financiare catre alte banci

Dovada de venit se face prezentand doua documente: adeverinta de venit si act de identitate, in ulele cazuri solicitandu-se si factura de utilitati.

You Might Also Like