Imprumut urgent acordat in timp scurt doar cu buletinul

Pentru persoanele care apeleaza la un credit rapid fara acte, esentiala este lejeritatea de aplicare, eventual online

De la an la an se inmulesc cei ce apeleaza la credite urgente fara acte, doar cu buletinul.

Pentru ca plaja de clienti creste pe zi ce trece, Institutiile Financiare Nebancare s-au inmultit si ele in ultimii ani.

Poti aplica simplu si rapid pentru un imprumut urgent doar cu buletinul, fara acte fizice, doar cu scanuri ori fotografii dupa cartea de identitate si dupa extrasul de cont.

Poti aplica si pentru sume mai mari, de ordinul 20.000 lei ori chiar 30.000 de lei. Daca ne uitam in oferta celor de la Credius, suma maxima disponibila este de 30.000 de lei. Asadar, poti sa imprumuti rapid, cu fara multe acte si sume mai mari de bani in regim de urgenta.

La IFN-uri imprumuturile urgente de bani presupun cam 24 de ore, timp necesar pentru acordare.

Acum, sa va spun un secret (care nici secret nu prea mai este) nici bancile nu stau rau cand vine vorba de rapiditate in acordarea creditelor. Creditele bancare sunt accesibile chiar si in aceeasi zi, asta pentru ca s-a renuntat la solicitarea de catre banci adeverintei de venit, inspectarea veniturilor facandu-se cu acordul clientului din baza de data ANAF. De vreo doi ani s-a daj unda verde la creditele bancare doar cu buletinul, insa cu inspectarea veniturilor la ANAF.

Daca mergi la o banca poti aplica si acolo cu buletinul, cu conditia sa ai venituri inregistrate la ANAF. La banca ti se mai cere si vechime in munca, spre deosebire de IFN-uri, care nu te itreaba prea des despre acest aspect. IFN-urile axate pe microcredite nu solicita vechime in munca, doar IFN-urile ce au in portofoliu credite de nevoi personale in cuantum mai ridicat.

Asadar, adeverinta de venit s-a cam perimat, nu mai este de actualitate. IFN-urile vor extras de cont in loc de adeverinta de venit, iar bancile merg pe inspectarea veniturilor la ANAF.

Poti aplica pentru un imprumut urgent doar cu buletinul direct pe platformele online ale IFN-urilor. Procesul se deruleaza exclusiv online, deci ai nevoie de un gadget cu acces la internet. Evident, trebuie sa ai si un venit inregistrat intr-un cont bancar de unde sa poti salva un extras de cont.

Iti pui intrebarea daca obtii banii in maxim 24 de ore? Da! Poti accesa un imprumut urgent fara acte, doar cu buletinul, intr-un astfel de interval de timp. Este posibil ca in doar 24 de ore sa dispui de o suma de bani direct la tine pe card. IFN-urile iti fac transferul foarte rapid, odata ce ti-au aprobat imprumutul.

Pentru ca bancile au restrictii privitoare la scoringul din Biroul de Credit, gradul de indatorare, vechimea in munca, etc., multi clienti se orienteaza catre produsele facile de la IFN-uri. Un credit nebancar fara acte iti poate oferi sume de bani chiar si pana la 5.000 de euro, fara acte fizice, doar cu scanuri ori fotografii dupa documentele amintite mai sus: buletin si extras de cont.

Nu ti se solicita de regula garantii si nici garanti. Pentru a aplica, n-ai decat sa completezi formularele online caracteristice fiecarei institutii in parte si sa incarci pe net actele solicitate.

Daca nu ai un serviciu stabil, lucrezi ca persoana independenta ori ca PFA, poti sa te imprumuti rapid de la IFN-urile ce ofera microcredite. Aceste IFN-uri iti solicita doar extrasul de cont. Ele vor sa vada ca ti-au intrat venituri in contul bancar in ultima luna si care este natura acestor venituri.

O Institutie Financiara Nebancara este o institutie autorizata de BNR sa functioneze, deci poti apela cu incredere la o astfel de solutie. Retineti, totusi ca, produsele financiare de tip rapid, ori microcreditele, sunt indicate a se accesa doar in situatii de urgenta, nu oricand si mai ales, nu de catre oricine.

Actele necesare aplicarii pentru un imprumt urgent doar cu buletinul: copie scanata ori fotografiata dupa buletin si de asemenea copie scanata ori fotografiata dupa extrasul de cont. Unele IFN-uri mai solicita si o copie scanata ori fotografiata dupa o factura de utilitati (curent, gaze, etc).

Ce IFN sa alegi? Depinde de necesitatile tale. In Romania sunt peste 140 de IFN-uri, asadar ai de unde alege. In situatia in care vrei sa aplici online doar cu buletinul, ar fi bine sa ai la indemana actele amintite mai sus, in forma scanata ori fotografiata.

Daca esti restantier, trebuie sa cauti acele IFN-uri ce permit accesul si acestor clienti la credite. De regula, aceste informatii le gasiti pe pagina de start din platforma online a IFN-ului. Daca nu sunt in prima pagina, vedeti ca exista pe aceste platforme online ale IFN-urilor sectiuni dedicate de genul: intrebari frecvente, detalii credite, etc.

You Might Also Like