Imprumut fara ipoteca, acordat online fara adeverinta de venit

Flexicreditul de la Raiffeisen este un astfel de credit de nevoi fara ipoteca ce poate fi accesat online fara sa ti se solicite adeverinta de venit.

Raiffeisen este una dintre bancile deschizatoare de drumuri in trendurile noilor produse si servicii bancare.

Asa se intampla si astazi cand cei de la Raiffeisen au deschis drumul creditelor bancare acordate 100% online.

Stiti, probabil, ca mult timp bancile au stagnat in privinta acordarii de credite online. iata ca unele banci au reusit sa ofere clientilor deja existenti aceasta oportunitate.

Flexicreditul este creditul de nevoi personale acordat de Raiffeisen Bank, fie in varianta cu ipoteca, fie fara ipoteca.

Noi vom vorbi astazi de varianta fara garantii, pentru ca vrem sa va prezentam mai pe larg produsul lor accesabil 100% online.

Stim ca multi romani sunt incantati de accesarea online a unui credit. Din acest motiv, foarte multi clienti au apelat la creditele online de la IFN. Unii dintre ei au ales creditele nebancare tocmai din cauza usurintei de accesare, chiar daca indeplineau conditiile impuse de banci.

Iata ca astazi putem accesam si de la banci online un credit, fara deplasari, fara acte fizice.

Exista, fireste, o chichita. Cum va spuneam anterior, trebuie sa fii deja clientul bancii. Acest lucru este de inteles, pentru ca, in cazul clientilor existenti, veniturile sunt cunoscute de catre banca, ca doar prin ea se incaseaza. Asadar, cu veniturile cunoscute, si cu posibilitatea de a-ti afla foarte repede bonitatea, nu mai este un impediment in care aprobarii.

Cei de la Raiffeisen ofera si reduceri la accesarea online, parte din reducere provenita de la incasarea salariului prin banca, iar parte pentru ca accesezi online.

Poti imprumuta prin intermediul Flexicreditului sume cuprinse intre 500 si 20.000 euro, echivalent in lei, pe perioade intre 18 si 60 de luni.

Nu ti se solicita garantii, iar asigurarea de viata este facultativa.

Conditiile de eligibilitate Flexicreditul acordat online, fara adeverinta de venit:

 • varsta intre 21 si 65 de ani
 • venit de minim 1.200 lei
 • vechime minima la locul de munca actual de trei luni
 • sa nu ai credite executare ori ramb ursari cu intarzieri mari si repetate

Actele necesare:

 • acordul de consultare a bazei de date ANAF pentru inspectarea veniturilor.

In cazul in care esti client Raiffeisen, poti obtine online aprobarea credtilui.

Avantajele acestui credit online fara adeverinta de venit Flexicredit:

 • reducere de dobanda cu 1,7%
 • accesare simpla
 • primesti creditul pe loc, rapid, fara adeverinta de venit
 • aplici online in 10 minute
 • daca esti client Raiffeisen timpul de acordare este sub 10 minute
 • rata se plateste prin debitare directa din contul tau bancar unde iti incasezi venituri, fara deplasare la banca, fara griji.
 • rambursarea creditului se face in plati lunare fixe.

La momentul publicarii acestui articol, rata dobanzii pentru varianta de oferta standard (fara reducere) era de 11,25%. Pentru varianta de oferta speciala, daca aplici online si iti incasezi salariul prin Raiffeisen rata dobanzii este de 9,55%.

Pe langa rata dobanzii, costurile aferente creditului mai includ: comision de analiza 200 lei, comision de administrare lunara de 5 lei, comision unic postacordare 20 euro si comision de rambursare anticipata (0,5% din valoarea rambursabila, daca aceasta se face in ultimul an, 1% daca rambursarea se realizeaza inainte de ultimul an de contract).

You Might Also Like