Imprumut bancar fara adeverinta de salariu

Obtinerea unui imprumut de bani de la banca, fara sa prezinti o adeverinta de salariu, este acum posibila.

Vrei sa accesezi un imprumut bancar fara adeverinta de salariu si nu stii la cine sa apelezi si cum sa procedezi? Ne-am propus astazi sa va orientam catre acele banci ce acorda credite fara sa solicite acest act doveditor al venitului unui salariat.

Ei bine, incepand de anul trecut, foarte multe banci au optat pentru acea forma de colaborare cu cei de la ANAF care le permite (jn urma solicitarii exercitate de client) sa investigheze veniturilor doritorului de credit, fara sa mai solicite adeverinta de salariu.

Dupa parerea noastra, aceasta colaborare dintre banci si ANAF a fost si un fel de relansare pentru creditele de nevoi personale bancare, tinand cont ca ele intrasera intr-un con de umbra de cativa ani incoace.

Iata si cateva din variantele pe care le ai la indemana de a accesa un imprumut bancar fara adeverinta de salariu:

Raiffeisen Bank – ofera suma de care ai nevoie, prin accesarea unui credit de nevoi personale fara ipoteca. Accesarea creditului nu necesia adeverinta de salariu si nici factura de utilitati. Poti solicita maxim 15.000 de euro, pe perioade de la 6 luni la 5 ani. Pentru accesare trebuie sa ai o varsta cprinsa intre 21 si 65 de ani, un venit net minim per familie de 160 euro, o vechime la locul de munca actual de 3 luni, sa nu ai credite executate ori rambursate cu intarzieri mari si repetate. Daca vrei un imprumut bancar Raiffeisen fara adeverinta de salariu trebuie sa te deplasezi intr-o sucursala a bancii, cu buletinul tau si al sotului/soitiei, sa semnezi acordul de consultare a veniturilor in baza de date ANAF – acord ce tine loc de adeverinta de salariu.

Banca Transilvania – iti ofera un credit de pana la 5.000 de euro fara adeverinta de salariu, daca veniturile realizate de tine sunt fiscalizate. Pentru obtinerea acestui credit bancar BT trebuie sa ai venituri permanente, sa nu ai restante la alte credite, sa ai cetatenie romana si maxim 70 de ani. Pentru accesare, te poti deplasa in orice unitate BT, cu actul de identitate (al tau, al sotiei/sotului, eventuali coedbitori). Pentru cei ce incaseaza veniturile prin BT este de ajuns acordul de coaborare cu ANAF, daca nu iti incasezi veniturile prin BT, ti se mai solicita si o adeverinta de salariu.

BCR – ofera creditul pentru persoanele fizice Divers BCR. O noutate vis-a-vis de acest credit este aceea ca poti opta si pentru rate fixe, daca iti doresti. Pentru obtinerea creditului, trebuie sa faci o singura vizita la banca. Nu ti se solicita adeverinta de salariu. Nu este nevoie de garantii. Poti imprumuta maxim 110.000 de lei, pe perioade de maxim 5 ani, iar daca e vrba de refinantare se poate merge pana la 10 ani. Practic, pentru clientii care obtin venituri fiscalizate, este indeajuns buletinul de identitate pentru obtinerea acestui imprumut bancar. pentru ceilalti trebuie sa prezinte atat adeverinta de salariu cat si adeverinta de angajator, iar in cazul pensionarilor este nevoie de talonul recent de pensie si decizia definitiva de pensionare.

ING Bank – o alta banca la care poti apela pentru obtinerea unui imprumut fara adeverinta de salariu. La ING poti accesa sume de bani cuprinse intre 2.000 si 90.000 de lei, pe perioade de la 1 an la 5 ani. Daca ai venituri fiscalizate, poti sa mergi la banca doar cu buletinul (de aici si denumirea sugestiva a celor de la ING in privinta produsului propriu – creditul pe repede inainte). Asadar, nu ai nevoie de adeverinta de salariu, nici de alte dovezi suplimentare de venit. In schimb, vei semna niste acte: actul de consultare a bazei de date a celor de la ANAF, FEIS, contractul de credit, acordul de transmitere a datelor catre BC, cererea de aderare la asigurarea ING Credit Protect. Daca nu ai venituri fiscalizate, atunci vei avea nevoie de actele doveditoare de venit.

You Might Also Like