Esti interesat de un credit online fara acte?

Daca ai nevoie de o suma oarecare de bani si vrei sa-i obtii cat mai rapid posibil, poti cauta un credit online fara acte.

Accesarea unui credit online fara acte inseamna din start ca nu trebuie sa te mai deplasezi la institutia de credit pentru semnarea unor hartii.

In acest fel, se diminueaza vizibil intervalul de accesare.

Asadar, in caz de graba, solutia ar fi sa accesez online, la institutiile care nu iti solicita acte fizice.

Creditele rapide sunt forme din ce in ce mai populare si raspandite in piata din Romania, in special datorita permisivatilor oferite de accesare.

Avantajele lor sunt date in special de eligibilitatea scazuta solicitata clientilor, dar si de rapiditatea extraordinara de accesare.

Mai sunt si alte beneficii ale acestor produse financiare, spre exemplu, faptul ca aplici online fara drumuri la banca, dar si faptul ca nu ti se solicita garantii ori garanti.

Indiferent de cat de populare ar fi aceste imprumuturi urgente online, ele trebuie privite cu ochi analitic. Este bine sa cunoastem detaliile lor de la inceput la sfarsit si apoi sa accesam.

Principalele beneficii ale acestor credite

Exista avantaje si dezavantaje ale acestor produse, in general ele sunt vizibile, dar fireste pentru asta trebuie sa fii informat in prealabil.

Principalul avantaj este acela al vizitezei de accesare. Pentru ca accesam online, reducem substantial timpul de contractare, prin simplificarea proocedurilor, prin lipsa actelor fizice a caror obtinere putea dura, plus confortul obtinut prin aceasta accesare de la distanta.

Exista posibilitatea pentru orice cetatean sa acceseze, conditiile fiind in general minime. E adevarat ca nu se califica toti, dar obtinerea unui credit online fara acte poate fi destul de simpla.

Acum, trebuie sa aveti in vedere ca un astfel de imprumut poate fi solicitat atat de la IFN-uri cat si de la banci. Bancile ofera la randul lor credite fara acte online, bazandu-se pe cunoasterea veniturilor clientilor deja existenti, ori pe o verificare rapida la ANAF a acesora si de asemenea o verificare la BC – ambele executate cu acordul solicitantului.

Pentru a intra in posesia sumei de bani dorite, nu ai nevoie de multe documente, iar raspunsul il primesti tot online, ori prin telefon (printr-un apel scurt ori printr-un SMS).

Cum procedezi pentru a accesa un astfel de imprumut?

Mai toate institutiile financiare pun la dispozitia doritorilor un formular online ce trebuie completat. La unele institutii exista niste aplicatii cu mai multi pasi pe care trebuie sa-i urmezi (la primul pas ai de completat datele personale, la al doilea oferi date despre bonitatea ta, la al treilea incarci actele necesare scanate ori fotografiate etc).

Din fericire aceste credite online fara acte se acorda in mod discret, nu ti se solicita dovezi de cheltuire a banilor, ele fiind la baza produse de nevoi personale.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii seama la accesare este informarea anterioara. Nu semna nimic, nu finaliza nimic pana nu esti sigur ca ai inteles care sunt termenii si conditiile accesarii.

Tineti cont de faptul ca la IFN-uri dobanzile sunt mai mari, dar conditiile de eligibilitate mai usor de indeplinit, pe cand la banci este invers. Totul este justificat prin riscurile pe care si le asuma institutia respectiva cand acorda imprumutul.

Care sunt conditiile de indeplinit pentru un astfel de produs financiar?

Bancile solicita un venit minim necesar lunar (variaza de la banca la banca), vechime minima in munca (de regula de trei luni la locul actual de munca si 12 luni in total, dar exista diferente intre institutii in aceasta privinta), limita de varsta, tipul de venit, etc.

IFN-urile accepta persoanele care au un venit minim impus de fiecare in parte (in general in functie de maximul creditului fiecarei societati), o limita de varsta, iar la unele se iau in calcul si vechimea minima in munca si tipul de venituri.

Atat bancile cat si IFN-urile pot afla usor veniturile tale, apeland la ANAF, cu acordul tau. De asemenea, prin intermediul Biroului de Credit ele pot analiza istoricul tau de creditare.

Toate aceste verificari pot fi efectuate si online, deci, nu mai este o problema ca in trecut, cand ti se solicitau acte fizice pe care le obtineai greu.

Imi amintesc ca in urma cu zece ani, pentru a obtine o adeverinta de venit de la serviciul unde lucram, a trebuit sa astept 10 zile. Iata ca lucrurile au evoluat substantial intre timp, si azi chiar si bancile iti poate acorda creditul pe loc, daca sunt indeplinite conditiile fiecarei oferte in parte.

In final, va mai spun un lucru, nu trebuie neaparat sa cautati cel mai bun credit de nevoi personale, dar macar sa obtineti un cost avantajos. Daca voi sunteti eligibili pentru un credit de nevoi cu dobanda de 8% si totusi alegeti sa accesati unul cu dobanda de 4000%, nu putem decat sa va uram rambursare usoara. Retineti insa ca informarea prealabila te scapa de astfel de alegeri nefericite.

You Might Also Like