Esti interesat de un credit fara dobanda? Cat de rapid se acceseaza cu dobanda 0?

Exista credite care se acorda fara dobanda, ori cu dobanda 0, caz in care imprumutatul are de plata doar suma accesata, fara costuri suplimentare.

Multi se intreaba care sunt creditele din piata acordate cu dobanda cea mai mica. Deseori nu este o scofala sa accesezi credite cu dobanda mica, daca ele nu iti folosesc ori daca nu crezi ca poti sepecta prevederile contractuale.

Astfel de produse sunt bune in prrima faza, dar daca nu te tii se scadenta fixata, vei fi taxat in plus.

Exista credite fara dobanda si nu este nimic suprinzator – multe societati financiare apeleaza la varii metode de a-si atrage si fideliza clientii.

In opinia mea acesta este un imprumut pe termen scurt dintre cele mai eficiente si avantajoase in definitiv pentru consumatori.

Fireste, conditia esentiala este sa nu aiba alte costuri ori comisioane ascunse.

Indeosebi pentru acele persoane care nu mai au acces la creditele bancare, aceste solutii pot fi deosebit de avantajoase, in primul rand pentru ca eligibilitatea ceruta de societatile ce le acorda nu este atat de teribila.

Cei datornici, stiindu-se cu datorii din trecut la banci, se orienteaza de multe ori catre creditele rapide de la IFN, cunoscute pentru permisivitatea lor accentuata.

E adevarat ca institutiile financiare nebancare acorda mai usor credite, dar acum sa nu credeti ca toata lumea este admisa.

Exista reguli de aprobare si la IFN-uri, conditii pe care toti clientii trebuie sa le indeplineasca.

Din fericire, exista destul societati financiare, astfel incat, sanse sunt.

Un credit fara dobanda este practic un produs oferit gratuit clientilor. Asta nu inseamna ca cei ce-l contracteaza nu vor avea nimic de rambursat, ci doar ca vor rambursa doar principalul, fara alte costuri.

Astazi astfel de credite rapide online nu mai au costuri chiar atat de mari ca inainte.

Dar, totusi, aceste imprumturi sunt destul de scumpe, dupa ce trece perioada de gratie.

Puteti sa considerati aceste solutii de finantare ca o alternativa. Totusi, nu toate IFN-urile ofera astfel de facilitati.

Cei ce aleg un credit cu 0 dobanda, trebuie sa-si asume si efectele dupa scadenta si sa fie constienti de ele.

Procentul de acordare a acestor imprumuturi sunt destul de mari, comparativ cu celalalte credite de nevoi din piata.

Dar, chiar si pentru un credit fara dobanda clientii trebuie sa se incadreze din punctul de vedere al gradului de indatorare, al varstei, al cetateniei si al venitului minim.

Cum accesezi un credit online fara dobanda?

In primul rand, trebuie sa stiti ca nu este deloc complicat sa accesezi un credit rapid nebancar. Plecat de la aceasta afirmatie, putem sa concluzionam ca si in cazul creditelor cu dobanda 0 lucrurile stau oarecum similar.

Exista cerinte simple si clare, fara multe formalitati si fara acte.

Ca prima cerinta ce nu lipseste de la accesarea unui credit este cea legata de varsta. IFN-urile sunt mai binevoitoare cu cei ce acceseaza, dar de regula, de la varsta nu fac rabat.

Fiecare societate accepta un anumit intervalde varsta la creditare.

Apoi, exista cerintele legat ede venit, in acord cu produsele aflate in portofoliu.

Daca societatea are produse cu valori mici, si venitul solicitat este destul de redus.

Altfel, oricum exista limitari datorita gradului de indatorare, deci nu este o problema iminenta limitarea imprumutului pe motiv de venit redus.

Cetatenia este de asemenea unanimi impusa de catre toate societatile financiare. Identitatea se verifica prin intermediului buletinului de identitate.

Pentru accesarea unui imprumut online ai nevoie de actul de identitate scanat ori fotografiat si de o dovada de venit (fie extras de cont, fie acordul de verifcare la ANAF).

Apoi, in afara angajatilor care pot furniza si alte dovezi de venit (adeverinte de venit de la angajatori ori adeverinta de salariu), mai exista si persoanele fizice autorizate cu documentatia aferente acestei categorii profesionale, precum si pensionarii (cupon de pensie).

Pe ce perioada se acorda un credit cu dobanda 0?

Dintre toate ofertele analizate de noi am putut exatrage faptul ca perioada de gratie prevazuta la mai toate, in care dobanda este 0, este de maxim 30 de zile. Exista si exceptii, dar care intaresc regula, cum se spune.

Totusi, aceste produse, au perioada de acordare lungi, de la 2 la 5 ani. Ele sunt in fapt niste linii de credit pe care persoanele ce le acceseaza le au la dispozitie.

Daca acestia ramburseaza in prima luna, dobanda este 0, daca nu, se intra pe dobanda standard.

Perioadele de acorda nu depasesc insa 5 ani – limita de accesare pentru creditele de consum.

Cum procedezi dupa accesare?

Acest produs are avantajele si dezavantajele sale.

Cel mai mare dezavantaj al sau este acela ca, daca depasesti scadenta si nu l-ai rambursat, vei ajunge sa platesti o dobanda destul de mare.

Din acest motiv este bine sa nu te grabesti cu accesarea. Aprobarea este rapida, deci nu trebuie sa-ti faci griji ca vei primi banii tarziu.

Din fericire pentru aceste produse nu se solicita o vechime mare, de fapt rareori se cere vechime in munca.

Pentru solicitarea unui credit online se accepta toate formele de venit ce pot fi justificabile.

Nu te bucura insa inainte de a contracta si de intelege termenii. Este bine sa realizezi care iti sunt obligatiile si cum se poate rasfrange asupra ta o nerespectare a conditiilor impuse.

Printre IFN-urile la care puteti apela pentru un credit cu dobanda 0 se numara: Viva Credit, CreditPrime, Hora Credit, CreditFix, etc.

You Might Also Like