Despre cardurile de cumparaturi de la Raiffeisen Bank

Apeland la cardurile de cumparaturi cu rate fixe de la Raiffeisen, poti beneficia de rate fara dobanda ori dobanda redusa.

Raiffeisen este una dintre cele mai populare banci din Romania, aflata in top 5 al bancilor comerciale dupa numarul de active si cota de piata.

Ca orice banca respectabila, si Raiffeisen are un portofoliu variat cu multe tipuri de produse.

Gasim printre altele credite de nevoi, imobiliare, de refinantare si carduri de refinantare.

Din categoria creditelor imobiliare, gasim la Raiffeisen creditul Noua Casa, Casa Ta si Casa Ta Verde. Fiecare ofera benevicii si iti pot aduce casa mult dorita mai aproape.

Ei bine, noi ne-am propus astazi sa discutam despre cardurile de credit Raiffeisen.

Tipurile de carduri de cumparaturi Raiffeisen

In primul rand, ar trebui sa stiti ca poti folosi aceste carduri pentru a-ti plati facturile, poti s-o faci chiar direct la MFM unde ai acces 24 din 24 si o retea de peste 450 de MFM (masini self-banking).

Iata care sunt cardurile de cumparaturi puse la dispozitie de Raiffeisen:

Cardul de cumparaturi Standard

Acesta se poate emite pe loc, iar prin intermediul lui poti plati online ori in magazinele fizice, platind in rate fara dobanda, la toti partenerii.

Poti obtine sume intre 700 si 30.000 de lei, din care poti retrage zilnic 3.000 de lei. DAE-ul pentru acest imprumut este de 32,4%.

Pentru accesarea lui trebuie sa aveti intre 22 si 65 de ani, un venit minim net pe familie de 370 euro echivalent in lei, vechime de cel putin 3 luni la locul actual de munca si sa nu aveti intarzieri.

Cardul de cumparaturi eMAG

Se poate folosi acest card pentru cumparaturi la eMAG. Beneficiezi de 24 de rate fixe fara dobanda ori 60 de rate cu o dobanda mai mica.

Valorile ce pot fi accesate variaza intre 700 si 30.000 de lei. Limita zilnica de retragere este de 3.000 de eli.

Accesarea si conditiile sunt similare ca in cazul cardului standard.

Pe el vei avea inclusa aplicatia Smart Mobile si notificari pe telefon.

Daca vei cumpara de la eMAG, vei beneficia de un 10% inapoi din valoarea cumparaturilor, transformate in puncte pentru comenzile achitate complet.

Cardul de cumparaturi Gold

Un asemenea card de cumparaturi iti da posibilitatea sa calatoresti in strainatate in siguranta. Ai acces gratuit la MasterCard Business Lounge in aeroporturile din tara de la otpoeni si la cel din Viena – Internationa Viena – Air Lounge & JET Lounge.

Acest card iti asigura gratuit un pachet de asigurari de calatorie in strainatate valabil 27 din 7 oriunde in lume, atat pentru tine, cat si pentru familia ta> asigurarea medicala de pana la 50.000 de euro, precum si cea de raspundere civila de pana la 5.000 de euro.

Poti plati cashback 12,5 lei cand efectuezi cumparaturi, iar primirea bonusului din fiecare luna poate acoperi taxa de administrare cont.

Linia aceasta de credit are o valoare intre 5.000 si 70.000 de lei.

DAE-ul este de 37,88%.

Cardul de cumparaturi Vodafone

Acest card de cumparaturi Vodafone poate fi folosit pentru a cumpara produse online din reteaua de parteneri Raiffeisen.

Poti rambursa macar 5% din suma datorata lunar. Obtii de asemenea dobanda 0% atunci cand achiti integral ratele lunare integral.

Sumele ce pot fi astfel imprumutate variaza intre 700 si 30.000 de lei.

DAE-ul este de 31,21%.

Acest card nu este activ in aceasta perioada. Dar poate fi pe viitor.

Cardul de cumparaturi World MasterCard

Cardul Wotld MasterCard vine cu asigurari de calatorie incluse si niste beneficii in programul Loungekey in aeroporturi din toata lumea.

Obtii un curs valutar preferential, cu 0 comisioane la platile catre coemrcianti si retrageri cash de la ATM, indiferent de locul din lume de unde scoti bani.

Ai si un cashback de 0,5% din valoarea achizitiilor efectuate in lei, in benzinarii, supermarketuri, farmacii, restaurante si cafenele din tara.

Sumele ce pot fi contractate variaza intre 15.000 si 120.000 de lei. DAE-ul este de 51,85%.

Conditiile de varsta sunt similare cu celelalte carduri, insa venitul minim net este de 2.000 de lei. Plus de asta, nu trebuie sa ai credite executate ori rambursate cu intarziere.

Avantajele cardurilor de cumparaturi Raiffeisen

Cardurile de cumparaturi Raiffesein iti ofera posibilitatea de a achizitiona produsele dorite intr-un mod ingenios si benefic.

Aceste produse se acceseaza usor, similar cu creditele de nevoi ori cu refinantarea Flexicreditului.

Poti cumpara cu pana la 24 de rate, fara dobanda, ori cu 60 de rata, caz in care beneficiezi de o dobanda redusa.

Poti achizitiona produse pe care sa le achiti mai tarziu de oriunde din lume. Rambursarea iti cere o suma minima de 5%. Plus de asta, ai si dobanda 0% la unii comercianti, daca rambursezi toata suma.

Mai mult de atat, dispui si de o perioada de gratie de 56 de zile.

Exista posibilitatea, printr-un simplu apel telefonic sa-ti transferi o suma de pe cardul de cumparaturi in contul tau curent de la Raiffeisen Bank.

Si nu in ultimul rand, accand un card de cumparaturi Raiffeisen ai inclus si Smart Mobile. Daca il activeazi notificarile din Smart Mobile pentru cardul tau de cumparaturi, le poti primi mai apoi gratuit.

Speram ca o sa va fie de folos aceasta incursiune prin cardurile de cumparaturi de la Raiffeisen si o sa va bucurati de achizitiile pe care le faceti, indiferent de loc.

Pentru informatii suplimentare, puteti sa faceti o plimbare virtuala pe platforma banci in sectiunea analizata de noi astazi: https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/credite/carduri-de-cumparaturi/.

You Might Also Like