Cum va arata creditul cu buletinul in 2019?

Pareri despre evolutia creditelor doar cu buletinul in 2019

Cu siguranta romanii vor cauta si in 2019 sa acceseze credite doar cu buletinul. Iar acest fapt va conduce la aparita de oferte noi din partea IFN-urilor si a bancilor in aceasta directie.

Deja anul 2016 a fost un an interesant din acest punct de vedere in privinta bancilor. Bancile au introdus pentru prima data pe piata creditul acordat pe loc. Acest lucru a fost posibil datorita acordurilor pe care unele banci le-au facut cu ANAF de verificare a veniturilor clientilor, cu acordul acestora. Astfel, clientii care au apelat la un credit bancar, si si-au dat acordul de verificare a veniturilor lor in baza de data ANAF, au putut sa plece acasa cu banii chiar in ziua accesarii. Spre exemplu, ING Bank are in oferta creditul ‘ING pe loc”. Pe langa ING, si alte banci au preluat ideea, astfel ca exista acum multe credite bancar care au aceasta optiune de verificare a veniturilor, caz in care se simplifica foarte tare procedura de accesare a unui credit. Aceasta procedura a facut ca bancile sa-si poata numi credite ‘doar cu buletinul”.

Cum va arata creditul doar cu buletinul in 2019? Probabil ca se va simplifica si mai mult. Este posibil ca aceste produse fiananciare, bancare si nebancare chiar sa se ieftineasca, avand in vedere inmultirea ofertelor din piata.

IFN-urile ce acorda credite doar cu buletinul, adica sume mici de bani acordate pe perioade reduse de timp, cu siguranta isi vor mari randurile si in 2017.

Chiar la finele acestui am mai salutat aparitia a doua astfel de IFN-uri: Askredit IFN si Hora Credit IFN, ambele autorizate sa functioneze de catre BNR in septembrie 2016.

Bancile se vor alinia si ele la aceste aspecte de simplificare a creditelor doar cu buletinul in 2019. Poate chiar vor mai usura conditiile de eligibilitate, pentru a scadea intervalul de acordare si pentru a-si largi plaja de clienti potentiali.

Vrei sa stii ce banci acorda credite doar cu buletinul in 2019? Stati aproape de noi si cu siguranta va vom tine la curent cu cele mai proaspete informatii din domeniu.

Un astfel de credit doar cu buletinul va fi si in 2019 printre preferatele clientilor, in special a celor cu probleme, celor inscrisi in Biroul de Credit ca restantieri. Restantierii vor fi in primul rand interesati de accesarea creditelor doar cu buletinul, pentru a nu li se inspecta trecutul financiar.

Daca ai un salariu ori o pensie, adica un venit stabil, poti sa apelezi la un credit cu buletinul si in 2019, la orice banca si la orice IFN. Cu siguranta il veti obtine intr-un timp foarte scurt.

Este avantajos sa iei un credit rapid nebancar in 2019, cu conditia sa nu ajungi la reesalonari. Doar atunci, dobanzile, iti vor ridica probleme de rambursare. Daca te limitezi la o simpla accesare pe termen scurt, poti sa-ti rezolvi problemele urgente fara batai de cap. Evident, trebuie sa ai o buna predictibilitate asupra veniturilor tale pe perioada contractarii imprumutului.

Evident creditele bancare sunt mai ieftine. Deci, este mai ieftin la banci. Insa, la IFN este mai simplu, mai sigur, mai usor si mult mai rapid. Cu alte cuvinte, este avantajos sa apelezi la un credit de nevoi personale in 2019 de la banci, dar cu siguranta, un imprumut nebancar este mult mai permisiv.

Dupa parerea noastra, este mai sigur un imprumut cu buletinul de la IFN, daca nu ti se solicita garantii. Tot ce trebuie sa faci este sa elimini riscurile asociate, sa te informezi temeinic si abia apoi sa accesezi un credit doar cu buletinul.

Daca nu este rau-platnic, deci daca nu este inscris in Biroul de Credit ca restantier, atunci este simplu sa apelezi la un credit bancar, si mult mai ieftin. Evident, trebuie sa respecti in acest sens alte conditii de eligibilitate: sa ai un venit minim garantat, sa ai o vechime minima in munca, sa ai o vechime minima la ultimul loc de munca, etc.

You Might Also Like