Cum iti refinantezi un credit cu ipoteca imobiliara

Exista o serie de oferte in piata financiara de refinantare a creditelor garantate cu ipoteca imobiliara

Una dintre aceste oferte de credite de refinantare garantate cu ipoteca imobiliara o regasim in portofoliul celor de la CEC Bank.

CEC Bank pune la dispozitia clientilor care doresc o refinantare a unui credit ipotecar, doua tipuri de finantari, una in lei si una in valuta.

Creditele de refinantare in lei au o perioada de gratie binevenita, avantajoasa pentru clienti. Daca ne gandim ca un om ajuns la a accesa o refinantare, nu sta tocmai bine cu banii, putem sa inteleg si faptul ca o perioada de gratie este binevenita in acest caz. Trebuie sa stiti ca pentru acest credit de refinantare, nu este nevoie de aport propriu. Suma maxima pe care o poti solicita este in functie de posibilitatile financiare ale clientului, adica de cat poate rambursa el lunar in functie de veniturile sale.

Pentru calculul veniturilor reale, permanente se iau in considerare toate veniturile familiei.

Poti sa obtii imprumut chiar o suma mai mare decat ti-ar trebui pentru refinantare, daca capacitatea ta de rambursare iti permite acest lucru. Acest lucru este valabil doar pentru creditele de refinantare acordate pe termen scurt si mediu.

De asemenea, oferta de refinantare CEC Bank prevede si posibilitatea de a obtine gratuit pentru 3 luni a serviciului internet Banking si/sau Mobile Banking.

Pentru creditele de refinantare in valuta, obtineti de asemenea o perioada de gratie avantajoasa pentru client. Nu este nevoie de aport propriu. Poti imprumuta atat cat iti permite capacitatea de rambursare in functie de veniturile tale si ale familiei.

Poti obtine si in cazul refinantarii in valute, sume suplimentare de bani, pe langa creditul initial pe care doresti sa-l refinantezi. Ai aceleasi facilitati de gratuitate pentru 3 luni pentru serviciile la alegere Internet Banking ori Mobile Banking.

Pe platforma online CEC Bank veti gasi un calculator de credit unde va puteti determina valoarea ratei in cazul unui credit de finantare in lei ori in valuta, in functie de venitul lunar, de tipul de rate pe care doriti sa le platiti (egale ori descrescatoare) si de perioada de rambursare.

Avantajul unui credit de refinantare, chiar si in cazul celor ipotecare, este ca pe langa micsorarea ratelor (in cele mai multe cazuri), poti obtine si o suma de bani in plus, pe care o poti folosi asa cum iti doresti. Daca valoarea imobilului iti permite, poti de asemenea sa apelezi la aceste sume de bani adiacente refinantarii pentru a-ti rezolva alte probleme financiare urgente.

You Might Also Like