Creditul pentru toti, fara garantii imobiliare

Daca ai nevoie de bani rapid ori vrei o refinantare avantajoasa, creditul pentru toti de la Banca Romaneasca poate fii solutia

Creditul pentru toti este un produs financiar aflat in oferta celor de la Banca Romaneasca.

Acest imprumut este unul ce implica costuri mici, indiferent de valoarea lor aferenta nevoilor tale personale.

Poti sa-l accesezi cu rata fixa, fara comsion de administrare si fara comision de analiza. Nu ti se solicita nici garantie imobiliara si o alta veste buna este ca nu trebuie sa justifici cum vei cheltui banii imprumutati.

Creditul pentru toti se acorda fara adeverinta de venit. Ca sa accesezi fara adeverinta de venit, trebuie sa-ti dai acordul de verificare a veniturilor tale la ANAF. Acest lucru implica sa ai venituri fiscalizate, inregistrate la ANAF.

Poti sa te imprumuti si ca sa-ti refinantari unul ori mai multe credite mai vechi.

Creditul se acorda rapid, practic primesti raspunsul pe loc si tot atunci aflii si care este suma maxima pe care o poti imprumuta in functie de gradul tau de indatorare si de veniturile actuale.

Accesul un credit pentru toti de la Banca Romaneasca, poti sa dispui de sume intre 1.000 si 110.000 de lei, pe perioade de maxim 60 de luni.

Vizibilitatea in piata a produsului ‘creditul pentru toti’ s-a facut prin „Proclamatia ratelor fixe”. Va dau aceasta informatie ca poate sunteti la curent cu aceasta oferta.

DAE-ul pentru acest produs incepe de la 8,5%, adica o dobanda avantajoasa pentru un credit de nevoi personale fara garantii imobiliare. In conditiile in care alegi sa-ti incasezi veniturile prin aceasta banca, DAE-ul incepe de la 8,5%. Daca nu, DAE-ul minim este de 9,5%.

Conditii de eligibilitate pentru creditul pentru toti de la Banca Romaneasca:
– sa ai o varsta intre 24 si 70 de ani in limitele contractului de credit
– sa fii cetaten roman ori strain cu rezidenta permanenta ori temporara si venituri in RON, EUR ori USD.
– sa ai un venit minim de 800 de lei pentru familie cu un membru ori 500 de lei pentru o familie cu mai multi membri ce include si codebitori.

Acte necesare creditul pentru toti:
– buletinul (CI/BI)
– acordul ANAF.

Daca vreti sa aflati cat platiti lunar pentru suma pe care doriti sa o imprumutati, puteti folosi calculatorul de rate pe pe platforma online a bancii.

Pentru detalii despre credite puteti sa contactati banca la nr de tel 021 40 08 08. Mai multe informatii gasiti pe platforma online a bancii: www.banca-romaneasca.ro.

You Might Also Like