Creditul ING personal fara adeverinta de salariu

Oferit pe loc, fara deverinta de salariu, creditul ING personal, iti poate aduce o dobanda fixa de la 8,95% pe an

ING Personal este creditul de nevoi personale de la ING, ce beneficiaza de acordul semnat cu ANAF, prin care, cu acordul clientilor, se poate verifica bonitatea acestora in timp record.

Asadar, nu mai este nevoie de adeverinta de salariu ori de venit, poti doar cu un buletin in mana sa mergi la ING si sa pleci acasa cu suma de bani dorita. Poti imprumuta sume de pana la 90.000 de lei pe 5 ani. Venitul minim necesar solicitat este de 750 lei net pe luna.

Conditiile minime de eligibilitate: sa fi cetatean roman, sa ai o varsta intre 18 si 65 de ani pentru barbati, respectiv 63 de ani pentru femei ori de 55 de ani pentru navigatori. De asemenea, mai este nevoie si de vechime in munca de minim 1 an si de 6 luni vechime la ultimul angajator.

Dca optezi pentru a fi verificat de ANAF, nu mai este nevoie de adus adeverinta de salariu, daca nu doresti aceasta verificare, poti aduce o adeverinta de venit, docuument pe care-l gasiti pe platforma online a bancii. De asemenea, veti avea nevoie in cazul in care nu doriti colaborarea cu ANAF, si de un document doveditor al veniturilor pe anul anterior.

Asadar, banii pe loc, fara adeverinta de salariu se obtin daca ai venituri raportate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Ca la aproape orice banca, daca primiti si venitul salarial intr-un cont al ING, beneficiati de reduceri la dobanda creditului.

Iata deci ca rasare din nou soarele pentru creditele doar cu buletinul, fara adeverinta de salariu, fara adeverinta de venit. De data aceasta insa, bancile sunt mai precaute.

You Might Also Like