Creditul bancar Expresso „Miau. Miau tot ce vreau”

BRD ne aduce zambetul pe buze si un credit expresso bun pentru planurile tale.

Creditul Expresso „Miau. Miau tot ce vreau.” vine cu o dobanda avantajoasa de 9,75% pe toata perioada de creditare si cu o eventuala reducere daca incasezi veniturile intr-un cont BRD. Astfel ca, in cazul in care primesti salariul ori alte venituri intr-un cont deschis la BRD, dobanda va ajunge la 8,78% – una avantajoasa pentru un credit de nevoi personale din categoria sa.

Acest credit bancar accesibil se obtine fara adeverinta de venit, fara alte documente care sa-ti verifice veniturile salariale. Nu are comision de administrare.

Cum accesezi? Poti accesa online, fara grija, completand formularul pus la dispozitie de banca si un reprezentant al bancii te va contacta ulterior pentru a-ti oferi toate detaliile creditului dorit. Poti sa si suni la serviciul MyBRD Contact si sa optezi pentru o preacceptare a cererii de credit. Cea mai simpla cale ramane cea de a te deplasa la o unitate BRD.

Daca esti ingrijorat ca poti sa ai probleme financiare pe parcursul derularii contractului de imprumut, poti opta pentru o perioada de gratie de pana la 6 luni.

Suma maxima pe care o poti imprumuta este de 90.000 de lei ori 20.000 de euro.

Veniturile luate in calcul sunt diverse: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, etc.

Veniturile sunt verificate automat, fara sa mai fie nevoie sa prezinti adeverinta de venit din partea angajatorului. Aceasta procedura simplifica foarte mult procesul de acordare a creditului. Adeverinta de venit se solicita doar in cazul in care, informatiile tale financiare nu sunt luate in calcul la ANAF.

Exemple de calcul:

– pentru un credit de 5001 lei, contractat pe o perioada de 6 luni, ai de plata un comision de 200 de lei, o dobanda de 220 de lei si o asigurare de 27,1 lei. Practic costul acestui imprumut se ridica in total la 447 lei.

– pentru un imprumut de 20.001 lei, contractat pe o perioada de 5 ani, costul total al creditului aunge la 5.572 lei. acest cost este format din dobanda, 200 de lei comision si 588.26 lei asigurare.

Creditul Miau. Miau tot ce vreau. de la BRD se poate accesa fie in lei, fie in euro pe o perioada maxima de 5 ani.

You Might Also Like