Credite rapide fara cont bancar

Daca n-ai un cont in banca, poti accesa credite rapide la domiciliu

Sunt si oameni ce vor sa acceseze credite rapide dar nu au un cont bancar.

In special cei ce locuiesc la tara si obtin venituri din productia agricola, ori presteaza niste servicii cu plata directa, care nu presupune un circuit bancar, sunt ingraditi din a accesa credite rapide online. Principala cauza este lipsa extrasului de cont, document solicitat de majoritatea IFN-urilor ce acorda credite online. Pe langa extrasul de cont, cel care ofera informatii legate de veniturile clientului, mai este si problema primirii banilor solicitati. In cazul in care ti se aproba imprumutul, majoritatea IFN-urilor iti transfera in contul bancar suma de bani obtinuta.

Daca nu ai un cont bancar, nu poti primi banii imprumutati. Acest lucru este valabil in majoritatea cazurilor cu mici exceptii.

Exceptiile sunt acele IFN-uri ce au in portofoliu si serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, precum si acele societati nebancare ce ofera bani imprumut cu ridicarea de la o unitate bancara.

Societati nebancare ce acorda credite rapide la domiciliu:
– Provident, ofera bani in regim de urgenta, daca apelezi la serviciul de gestionare la domiciliu. Cei de la Provident iti pun la dispozitie sume de bani cuprinse intre 500 si 10.000 de lei, pe perioade de la 44 de saptamani la 2 ani. Cu serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, poti obtine banii in maxim 24 de ore la tine acasa.
– iCredit ofera intre 400 si 6.000 de lei, chiar si la tine acasa, in 24 de ore de la accesare. Practic, dupa ce completezi formularul online, in maxim 24 de ore un reprezentant iCredit te va contacta. Dupa ce ti se aproba creditul, primesti banii acasa, in maxim 24 de ore.

Din categoria IFN-urilor care permit accesarea unei sume de bani si ridicarea ei de la o unitate CEC, se regaseste Ferratum.

Cei de la Ferratum ofera sume de bani imprumut intre 200 si 5.000 de lei, insa pentru primul credit maximul pe care-l poti obtine este de 1.400 de lei. Poti alege un credit initial gratuit, pentru ca, la prima accesare dobbanda este 0. Pentru un credit Ferratum nu este nevoie de cont bancar. Aveti nevoie de un telefon mobil si o adresa de email. Pentru a dovedi ca aveti venituri puteti furniza oricare din urmatoarele acte: adeverinta de venit, fluturas de salariu, ton de pensie, alte acte. Poti solicita un credit online, prin SMS ori prin telefon. Pentru a solicita un credit nu este nevoie de drumuri. Insa, daca nu aveti cont bancar, trebuie sa va deplasati in cazul in care v-a fost aprobat imprumutul, la banca pentru a-ti ridica banii.

Daca stam sa analizam variantele pe care agricultorii de exemplu l-ar avea pentru a accesa un credit rapid fara cont bancar, lucrurile sunt mult simplificate. Daca va puteti deplasa intr-un oras unde sa ridicati banii de la o banca, atunci lucrurile sunt mai simple; in acest caz, cei de la Ferratum par sa fie solutia potrivita.

Daca locuiti intr-o localitate mare din Romania, atunci puteti sa beneficiati de serviciile celorlalte doua IFN-uri amintite de noi mai sus, Provident si iCredit.

You Might Also Like