Credite rapide de nevoi fara multe acte

Care sunt posibilitatile de a obtine astfel de credite rapide de nevoi personale fara multe acte?

Pentru ca cele mai dese solicitari de informatii vin din partea celor ce cauta credite rapide fara acte, ne-am gandit sa facem o analiza asupra ofertelor pe care piata financiara din Romania ni le ofera.

Principala caracteristica a celor care sunt in cautare urgenta de bani, pare a fi dorinta de a nu fi nevoiti sa prezinte multe acte.

Multi dintre doritori nu stiu insa ca, acele acte nu sunt neaparat necesare pentru verificarea eligibilitatii. Mai nou, bancile, spre exemplu, verifica bonitatea financiara prin intermediul ANAF. Deci, nu mai sunt solicitate actele doveditoare de venituri, nu mai sunt solicitate adeverinte de salariu, etc. Cu o simpla acceptare scrisa din partea ta, cum ca esti de acord cu verificarea bazei de date ANAF in ceea ce te priveste, banca isi poate da seama daca esti capabil sa-ti rambursezi sa nu creditul. Asadar, nu actele sunt in acest caz problema.

De regula, cei ce cauta credite rapide fara multe acte, vor de fapt sa fie intrebati despre trecutul lor vis-a-vis de alte credite, vor sa nu le fie cercetat scoringul din Biroul de Credit, ori pur si simplu, nu au veniturile constante solicitate de regula la acordarea unui imprumut, si atunci nu au cum sa prezinte o adeverinta de venit.

Evident, exista o sumedenie de situatii, care mai de care mai specifica, deci, nu putem sa acoperim intreaga gama de solicitari. Firesc este sa ne mentinem in trendul general, si sa incercam sa cautam raspunsuri in aceste zone, pentru categorii mai mari de clienti, cum sunt restantierii ori cei ce nu au toate veniturile taxabile, inscrise pe cartea de munca.

Citeste mai mullte informatii despre creditele rapide fara multe acte Aici.

Pentru astfel de clientii, piata are oferte, asa numitele credite rapide fara multe acte, ori alte denumiri sugestive, unele menite a-i atrage pe clienti, altele specificicandu-le clar cerintele, ofertele ori costurile.

Iata cateva exemple de oferte de credite rapide fara acte:

– oferta celor de a Viva Credit – creditul pana la salariu, care nu solicita niciun act scris, ci doar copii scanate upa buletin si extras de cont; Aceasta oferta este una limitata in timp, ea acordandu-se pe o durata scurta de doar 35 de zile, in cuantum maxim de 1000 de lei. Este adevarat ca are si avantajul ca, prima acordare este gratuita, insa, de la a doua in sus, vei plati o dobanda de 1,2% pe zi.

– oferta celor de la CreditFix care solicita exact aceleasi documente mentionate si mai sus, adica: copie scanata dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. Oferta celor de la CreditFix are exact aceeasi rata a dobanzii, anume 1,2% pe zi. De asemenea cuantumul maxim ajunge tot la 1.000 de lei, iar perioada de acordare la 35 de zile.

– oferta de credite rapide a celor de la IFN Extra Finance poarta numele de Extra Simplu, un credit care iti poate aduce o suma maxima de 2000 de lei, pe o perioada de maxim 30 de zile. Documetele solicitate si in acest caz sunt cele doua mentionate anterior: copie scanata dupa buletin si copie scanata dupa extrasul de cont. La acest IFN mai intervine inca un pas, dupa completarea formularelor online si trimiterea documentelor scanate, anume, semnarea contractului de credit. N-am reusit sa aflam exact daca acest contract se semneaza, se scaneaza si se trimite sau trebuie sa te deplasezi pentru a executa aceasta operatiune.

– oferta Credius, care iti poate aduce „creditul cel mai cel” asa cum este el promovat de acest IFN. Acest credit de la Credius iti poate aduce o suma cuprinsa intre 600 si 25.000 de lei, pe o perioada de la 25 de luni la 60 de luni. Daca nu te impaci bine cu actele si faci parte din categoria de clienti ce cauta credite rapide fara acte, atunci optezi pentru a nu prezenta o adeverinta de venit. Credius iti da posibilitatea sa prezinti doar urmatoarele acte: actul de identitate, cerere de oferta de credit tip Credius si extras de cont bancar. Daca optezi pentru a nu prezenta adeverinta de venit, trebuie sa stii ca te va costa in plus. Asadar, pentru creditele fara adeverinta, rata dobanzii este de 17% pe an, iar pentru cele cu adeverinta, rata dobanzii este de 7% pe an. Deci, nu prezinti acte, platesti, dar, cel putin iti rezolvi urgenta.

You Might Also Like