Credite rapide de nevoi fara multe acte

Care sunt posibilitatile actuale de a obtine un imprumut de nevoi personale fara acte?

Pentru ca cele mai dese solicitari de informatii vin din partea celor ce cauta credite rapide fara acte, ne-am gandit sa facem o analiza asupra ofertelor pe care piata financiara din Romania ni le ofera azi.

Principala caracteristica a celor care sunt in cautare urgenta de bani, pare a fi dorinta de a nu fi nevoiti sa prezinte multe acte.

Pentru 2022 se intrevede o si mai mica dorinta a societatilor financiare de a solicita documente. Aceasta este tendinta, si anume, de diminuare substantiala a cerintelor si documentelor. Practic, se doreste o simplificiare a accesarii, indeosebi in zona bancilor.

In spatele acestei doleante se ascunde uneori si dorinta oamenilor de a nu fi declarati neeligibili dintr-un motiv sau altul.

Multi dintre doritori nu stiu insa ca, unele acte nu mai sunt neaparat necesare pentru verificarea eligibilitatii.

Mai nou, bancile, spre exemplu, verifica bonitatea financiara prin intermediul ANAF. Asadar, nu mai sunt solicitate actele doveditoare de venituri, nu mai sunt solicitate adeverinte de salariu ori de venit, etc. Cu o simpla acceptare scrisa din partea ta, cum ca esti de acord cu verificarea bazei de date ANAF in ceea ce te priveste, banca isi poate da seama daca esti capabil sa-ti rambursezi sa nu creditul. Asadar, nu actele sunt in acest caz problema.

Intotdeauna este o provocare sa faci rost de bani intr-o situatie dificila. Cand ai o cheltuiala neprevazuta de rezolvat, un astfel de credit rapid fara acte poate fi solutia.

Cu alte cuvinte, iti poti rezolva problema financiara rapid si fara griji prin intermediul unui credit fara garantii si fara giranti.

Cum poti folosi un credit rapid fara acte?

Aproape orice imprumut de acest gen vine cu avantajul de a putea folosi banii asa cum iti doresti.

Majoritatea institutiilor financiare ce acorda credite de nevoi nu impun cerinte privind cheltuirea intr-o forma sau alta a banilor imprumutati.

Indiferent de nevoia ta, te poti folosi de bani: poti repara un autoturism, poti cumpara moblier, poti sa achiti o factura, poti sa-ti cumperi un laptop s.a.m.d.

Beneficiile unui credit urgent fara acte

Exista avantaje si dezavantaje in dreptul unui astfel de produs financiar facil.

La capitolul avantaje, enumeram:

– rapiditatea de accesare
– acte putine
– eligibilitate scazuta
– costuri fixe predictibile
– fara comisioane ascunse

In dreptul dezavantajelor avem asa:

– costuri ridicate
– penalizari mari
– imposibilitatea de a accesa sume mari de bani pe perioade lungi de timp

Rambursarea unui imprumut fara acte

Majoritatea institutiilor financiare au propriile sisteme de rambursare pe care le ofera clientilor.

De regula contractul se incheie pe o perioada determinata, in unele cazuri cu posibilitatea de prelungire.

Cand semnezi contractul trebuie sa alegi si o zi pentru rambursarea ratei ori a creditului final.

In unele situatii exista si posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie – aspect intalnit indeosebi la banci.

Unele institutii solicita un comision de rambursare, altele nu.

Cum procedezi dupa ce ai accesat un imprumut?

Primul gand pe care trebuie sa-l ai este acela de a nu intarzia cu plata ratelor.

Orice intarziere se contabilizeaza in costuri suplimentare, acele penalizari de care probabil ati auzit si care, in unele situatii, sunt deosebit de ridicate.

Sunt institutii care percep penalizari de 1,2% pe zi din suma restanta, deci nu e deloc de glumit cu astfel de numere.

Te poti trezi in scurt timp ca ai de platit sume foarte mari, incomparabil mai mari decat ce ai imprumutat initial.

Ramvursarea anticipata este de luat in calcul atunci cand dispui de sumele necesare.

Oricum, chiar daca nu faci o rambursare completa, poti sa te asiguri si sa returnezi macar o parte din bani pentru a reduce impovararea lunara.

Cine cauta sa se imprumute fara acte?

De regula, cei ce cauta credite rapide fara multe acte, vor de fapt sa fie intrebati despre trecutul lor vis-a-vis de alte credite, vor sa nu le fie cercetat scoringul din Biroul de Credit, ori pur si simplu, nu au veniturile constante solicitate de regula la acordarea unui imprumut, si atunci nu au cum sa prezinte o adeverinta de venit.

Evident, exista o sumedenie de situatii, care mai de care mai specifica, deci, nu putem sa acoperim intreaga gama de solicitari. Firesc este sa ne mentinem in trendul general, si sa incercam sa cautam raspunsuri in aceste zone, pentru categorii mai mari de clienti, cum sunt restantierii ori cei ce nu au toate veniturile taxabile, inscrise pe cartea de munca.

Citeste mai mullte informatii despre credite rapide nebancare si societatile care le au in portofoliu. NU trebuie sa luam de bun tot ce auzim, e mai simplu sa ne informam noi singuri.

Pentru astfel de clientii, piata are oferte, asa numitele credite rapide fara multe acte, ori alte denumiri sugestive, unele menite a-i atrage pe clienti, altele specificicandu-le clar cerintele, ofertele ori costurile.

Iata cateva exemple de oferte de credite rapide fara acte:

– oferta celor de a Viva Credit – linia de credit pe termen lung (produs rezultat din modificarea celebrului credit pana la salariu), care nu solicita niciun act scris, ci doar copii scanate dupa buletin si extras de cont. Poti imprumuta de la Viva Credit maxim 3.000 de lei pentru 5 ani. Daca rambursezi in primele 30 de zile, obtii dobanda 0. In restul perioadei dobanda estea cea obisnuita practicata de acest IFN. Viva Credit se inscrie in randul IFN-urilor ce acorda credite doar cu buletinul.

– oferta celor de la CreditFix care solicita exact aceleasi documente mentionate si mai sus, adica: copie scanata dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. De asemenea cuantumul maxim ajunge tot la 3.000 de lei, iar perioada de acordare maxima la 62 zile. Cei de la CreditFix vin insa si cu un produs de nevoi acordat pe 12 luni in cuantum de maxim 10.000 lei.

– oferta de credite rapide a celor de la IFN Extra Finance poarta numele de Extra Simplu, un credit care iti poate aduce o suma maxima de 5000 de lei, pe o perioada de maxim 30 de zile. Documetele solicitate si in acest caz sunt cele doua mentionate anterior: copie scanata dupa buletin si copie scanata dupa extrasul de cont. La acest IFN mai intervine inca un pas, dupa completarea formularelor online si trimiterea documentelor scanate, anume, semnarea contractului de credit.

– oferta Credius, care iti poate aduce „creditul cel mai cel” asa cum este el promovat de acest IFN. Acest credit de la Credius iti poate aduce o suma cuprinsa intre 800 si 50.200 de lei, pe o perioada de la 6 la 60 de luni. Cei de la Credius spun ca ofera credite in conditii laxe, insa solicita minim o luna vechime. Poti sa ai orice venit. Nu ti se solicita adeverinta de venit, decat in cazul in care nu ai venituri raportate la ANAF (cum e cazul persoanelor ce castiga bani din activitati independente).

You Might Also Like