Credite rapide de nevoi fara multe acte

Care sunt posibilitatile actuale de a obtine un imprumut de nevoi personale fara acte?

Pentru ca cele mai dese solicitari de informatii vin din partea celor ce cauta credite rapide fara acte, ne-am gandit sa facem o analiza asupra ofertelor pe care piata financiara din Romania ni le ofera azi.

Principala caracteristica a celor care sunt in cautare urgenta de bani, pare a fi dorinta de a nu fi nevoiti sa prezinte multe acte.

Pentru 2020 se intrevede o si mai mica dorinta a societatilor financiare de solicitate de acte. Acesta este tendinta, si anume, de diminuare substantiala a cerintelor si documentelor. Practic, se doreste o simplificiare a accesarii, indeosebi in zona bancilor.

In spatele acestei doleante se ascunde uneori si dorinta oamenilor de a nu fi declarati neeligibili dintr-un motiv sau altul.

Multi dintre doritori nu stiu insa ca, unele acte nu mai sunt neaparat necesare pentru verificarea eligibilitatii.

Mai nou, bancile, spre exemplu, verifica bonitatea financiara prin intermediul ANAF. Asadar, nu mai sunt solicitate actele doveditoare de venituri, nu mai sunt solicitate adeverinte de salariu, etc. Cu o simpla acceptare scrisa din partea ta, cum ca esti de acord cu verificarea bazei de date ANAF in ceea ce te priveste, banca isi poate da seama daca esti capabil sa-ti rambursezi sa nu creditul. Asadar, nu actele sunt in acest caz problema.

Cine cauta sa se imprumute fara acte?

De regula, cei ce cauta credite rapide fara multe acte, vor de fapt sa fie intrebati despre trecutul lor vis-a-vis de alte credite, vor sa nu le fie cercetat scoringul din Biroul de Credit, ori pur si simplu, nu au veniturile constante solicitate de regula la acordarea unui imprumut, si atunci nu au cum sa prezinte o adeverinta de venit.

Evident, exista o sumedenie de situatii, care mai de care mai specifica, deci, nu putem sa acoperim intreaga gama de solicitari. Firesc este sa ne mentinem in trendul general, si sa incercam sa cautam raspunsuri in aceste zone, pentru categorii mai mari de clienti, cum sunt restantierii ori cei ce nu au toate veniturile taxabile, inscrise pe cartea de munca.

Citeste mai mullte informatii despre creditele rapide fara multe acte Aici.

Pentru astfel de clientii, piata are oferte, asa numitele credite rapide fara multe acte, ori alte denumiri sugestive, unele menite a-i atrage pe clienti, altele specificicandu-le clar cerintele, ofertele ori costurile.

Iata cateva exemple de oferte de credite rapide fara acte:

– oferta celor de a Viva Credit – linia de credit pe termen lung (produs rezultat din modificarea celebrului credit pana la salariu), care nu solicita niciun act scris, ci doar copii scanate dupa buletin si extras de cont. Poti imprumuta de la Viva Credit maxim 2.000 de lei pentru 5 ani. Daca rambursezi in primele 30 de zile, obtii dobanda 0. In restul perioadei dobanda estea cea obisnuita practicata de acest IFN.

– oferta celor de la CreditFix care solicita exact aceleasi documente mentionate si mai sus, adica: copie scanata dupa buletin si copie dupa extrasul de cont. De asemenea cuantumul maxim ajunge tot la 3.000 de lei, iar perioada de acordare maxima la 62 zile. Cei de la CreditFix vin insa si cu un produs de nevoi acordat pe 12 luni in cuantum de maxim 10.000 lei.

– oferta de credite rapide a celor de la IFN Extra Finance poarta numele de Extra Simplu, un credit care iti poate aduce o suma maxima de 5000 de lei, pe o perioada de maxim 30 de zile. Documetele solicitate si in acest caz sunt cele doua mentionate anterior: copie scanata dupa buletin si copie scanata dupa extrasul de cont. La acest IFN mai intervine inca un pas, dupa completarea formularelor online si trimiterea documentelor scanate, anume, semnarea contractului de credit.

– oferta Credius, care iti poate aduce „creditul cel mai cel” asa cum este el promovat de acest IFN. Acest credit de la Credius iti poate aduce o suma cuprinsa intre 1.500 si 40.000 de lei, pe o perioada de la 24 de luni la 60 de luni. Cei de la Credius spun ca ofera credite in conditii laxe, insa solicita minim o luna vechime. Poti sa ai orice venit. Nu ti se solicita adeverinta de venit, decat in cazul in care nu ai venituri raportate la ANAF (cum e cazul persoanelor ce castiga bani din activitati independente).

You Might Also Like