Credite online fara adeverinta de venit

Vrei bani rapid? IFN-urile acorda credite online doar cu extras de cont, fara adeverinta de venit

Esti intr-o situatie financiara extrema si nu gasesti rezolvare? Poti apela la creditele online fara adeverinta de venit, daca te grabesti foarte tare.

Stim ca obtinerea unei adeverinte de venit de la serviciu poate sa dureze foarte mult. Probabil ca la acest lucru s-au gandit si unele IFN-uri care au lansat niste produse financiare online – credite rapide ce pot fi accesate doar cu buletinul si un extras de cont.

Aceste credite online fara adeverinta de venit sunt usor de obtinut, insa, costurile lor sunt destul de ridicate. Dobanzile practicate de societatile nebancare pentru astfel de imprumuturi sunt ridicate si va sfatuim sa aflati cu exactitate care este dobanda anuala efectiva, cea care include toate costurile aferente unui credit. Deci, nu va limitati doar la informatiile privitoare la dobanda fixa ori variabila, ci aflati si ce alte costuri mai sunt (pot fi comisioane, asigurari, etc).

Acum, sa nu credeti ca daca este vorba de un credit online, dumneavoastra puteti aplica fara nicio forma de venit. Societatile financiare, fie ele banci ori IFN-uri, se vor asigura ca aveti cum sa va rambursati imprumutul. Este adevarat ca de la IFN-uri puteti obtine mai usor imprumuturi, mai ales ca acestea nici nu ofera imprumuturi mari. La IFN-uri gasiti de regula oferte de credite mici, chiar daca facile.

Iata cateva variante de credite online fara adeverinta de venit:

– Credius, ofera posibilitatea accesarii oricarui credit din portofoliu fara adeverinta de venit, insa, costul difera de cel al creditelor cu adeverinta. Pentru creditele fara adeverinta veti plati cu 10 puncte procentuale mai mult. Accesarea este usor de realizat, aprobarea poate fi facuta si in 60 de minute. De asemenea, la Credius puteti solicita si in weekend un credit. Ratele sunt fixe, cererea se completeaza online, nu exista comisioane ascunse, si nimeni nu-ti solicita vreo justificare in privinta banilor pe care doresti sa-i imprumuti.

– Fast Finance, este un alt IFN ce acorda credite fara adeverinta de venit cu accesare online. Imprumutul lor cel mai simplu de obtinut se numeste Fulger. pe platforma online a societatii veti gasi un calculator de credite, und eputeti afla care sunt costurile in functie de suma pe care doriti sa o imprumutati si de durata. Creditul Fulger fara adeverinta de venit este unul ce poate fi accesat online, chiar si in conditiile in care ai intarzieri la alte credite de la alte banci.

– creditul bancar ING personal – un credit de nevoi personale acordat pe loc, fara adeverinta de ve3nit ori alte acte. De asemenea, acest produs nu are comision de administrare, iar dobanda este fixa si are valoare de 9,25% pe an. Este adevarat ca la ING nu puteti aplica cu un simplu de extras de cont, trebuie sa va dati acordul pentru consultarea bazei de date ANAF, de unde banca va afla informatii privitoare la veniturile dumneavoastra din trecut. Deci, daca nu aveti venituri, nu veti putea obtine acest credit bancar, chiar daca in reclama spune ca se acorda pe loc, fara adeverinta de venit.

Aceste finantari care se presupune ca se acceseaza doar in situatii de urgenta, costa destul de mult, de aceea va sfatuim sa fiti atenti la detalii si sa aflati exact care sunt costurile. Asa cum va spuneam mai sus, este important sa stiti care este dobanda anuala efectiva pentru ca include toate costurile. De asemenea, un alt aspect important este sa cunoasteti cat este dobanda penalizatoare, in caz de intarzieri. Daca intarziati cu plata ratelor, s-ar putea sa aveti surprize cand va veti trezi cu niste sume foarte mari de rambursat. Sa stiti ca de regula nu este nicio neregula, este doar o dobanda penalizatoare care se aduna si se tot aduna.

You Might Also Like