Credite de nevoi urgente, pana la salariu

Cele mai rapide cai de accesare a unor sume de bani sunt imprumuturile urgente pana la salariu

Chiar daca intalnim destul de rar in piata financiara sintagma de ‘credite pana la salariu’, aceasta fiind marca inregistrata a IFN-ului Viva Credit, totusi, foarte multe societati nebancare acorda astfel de imprumuturi.

In definitiv, oricum le-am numi, trebuie sa stiti ca este vorba despre creditele rapide prin care poti contracta sume relativ mici de bani, pe perioade scurte de timp, adica pana la urmatorul salariu ori pensie, dupa caz.

Asadar, exista avantaje si dezavantaje, depinde din ce punct de vedere privesti. Cu certitudine, pe termen scurt, merita sa accesezi un imprumut rapid pana la salariu, insa, daca vrei o suma mai mare de bani, platind rate lunare decente raportate la veniturile tale, atunci mai degraba te indrepti catre un credit de nevoi personale clasic, bancar ori nebancar. Sa stiti ca si creditele de nevoi personale acordate de IFN-uri au dobanzi decente, insa, si conditiile de acordare se apropie destul de mult de cele ale bancilor.

Revenind insa la creditele pana la salariu, va mai spunem ca ele nu necesita adeverinta de venit, de regula acordandu-se online, doar pe baza unui extras de cont si a unui act de identitate.

Creditele de nevoi urgente au costuri destul de piparate, insa, conditii dintre cele mai lejere. In privinta timpilor de accesare, nici nu incape comparatie cu alte tipuri de credite nebancare, ce sa mai vorbim de cele bancare (informatii detaliate AICI).

Haideti sa vedem si cateva exemple de institutii financiare nebancare ce acorda imprumuturi de genul celor pana la salariu ori pensie:

1. Viva Credit – dupa cum spuneam, prima societate care introdus acest concept de credit rapid pana la salariu in piata. De la Viva Credit poti obtine sume de bani de maxim 2000 de lei, pentru 5 ani. Dobanda primul credit este 0 (daca rambursezi in termen de 30 de zile de la accesare), iar de la al doilea credit in sus se percee o dobanda fixa de 1,2% pe zi. Penalizarea, in caz de intarziere este de 1,25% pe zi. Creditul pana la salariu al celor de la Viva, reprezinta marca inregistrata a acestei societati.

2. CreditFix – o societate ce ofera la randu-i un „credit pana primesti salariul”. De la CreditFix te poti imprumuta de asemenea maxim 2000 de lei (pentru prima accesare, de la a doua in sus poti imprumuta pana la 3.000 lei), pentru maxim 62 de zile, cu o dobanda tot de 1,2% pe zi. Penalizarilor celor de la CreditFix sunt de 1,2% pe zi, incepand din a doua zi de intarziere.

3. Ferratum – acorda la randu-i tot un credit pana primesti salariul – o forma de microcredit acordat rapid. Aprobarea este imediata, iar banii ii primesti in contul tau personal. Suma maxima ce poate fi accesata de la Ferratum, pentru prima accesare este de 1900 de lei, pentru maxim 45 de zile. Recent cei de la Ferratum si-au mai schimbat produsele. Astfel, au in portofoliu un credit in rate, in cuantum de pana la 10.000 de lei. Acest ultim produs poate fi rambursat in rate lunare, de la 3 la 12 luni.

4. Simplu Credit – un IFN care are de asemenea in portofoliu credite pana la salariu ori pana la pensie. De la Simplu Credit poti accesa intre 500 si 20.000 de lei, pentru perioade de la 6 la 36 de luni. Cei de la Simplu solicita insa, pe langa buletin si extras de cont si acord de consultare BI si cerere de verificare a eligibilitatii.

5. Ocean Credit – o societate nebancara ce ofera la randu-i clientilor bani pana la salariu. Perioada maxima de creditare la cei de la Ocean Credit este de maxim 3 luni, iar suma maxima ce poate fi accesata este de 3.500 lei.

Asadar, iata cateva solutii, dintre cele mai cunoscute din piata de credite rapide pana la salariu. Este vorba in fapt de oferte de microcredite – acordarea unor sume mici de bani pe termen scurt.

You Might Also Like