Credite de nevoi cu ipoteca – varianta cu venituri si codebitori

Daca ai un plan si vrei sa-l pui in aplicare, poti sa iei in considerare credtul de nevoi personale cu ipoteca de la OTP Bank

Acest credit de nevoi personale cu ipoteca de la OTP Bank poate fi o solutie pentru a avea acces la sume mai mari de bani pe perioade de pana la 5 ani.

Trebuie sa stiti ca toate creditele de nevoi, indiferent ca sunt cu sau fara garantii, au limita de acordare de 5 ani.

Nu mai exista credite de nevoi acordate pe 10 ani, cu exceptia refinantarilor la creditel acordate inainte de o anumita data.

Revenind la produsul pe care vi-l vom descrie astazi, si anume, creditul de nevoi personale de la OTP Bank, acesta se acora fara adeverinta de venit, pentru acele persoane ale caror persoane sunt raportate la ANAF.

Garantia solicitata de banca este o locuinta.

Sunt acceptate mai multe tipuri de veniuri: salariale, din pensii, din activitati independente, din drepturi de autor, rente viagere, dividende, venituri din chrii, etc.

Daca vrei sa aplici si nu ai veniturile necesare pentru suma pe care vrei sa o accesezi, poti prezenta pana la maxim 3 codebitori. Astfel poti avea acces la o suma mai mare de bani.

Garantia reprezentanta de locuinta poate fi proprietate personala ori a altei persoane.

Sumele maxima ce pot fi accesate sunt de 840.000 lei, minimul fiind de 4.200 lei.

Imprumutul poate fi de maxim 75% din valoarea ipotecii pe care o prezinti drept garantie.

Creditul se acorda pe perioada de la 6 luni la 60 de luni.

Conditii de accesare:

 • varsta intre 26 si 65 de ani
 • sa fii cetean roman, rezidenti ori nerezidenti in Romania, ori cetateni straini rezidenti in Romania
 • poti aplica individual ori impreuna cu codebitori
 • trebuie sa ai minim 3 luni vechime in munca la ultimul loc de munca si minim 12 luni in total. Daca esti PFA trebuie sa ai minim 12 luni de activitate.

Acte necesare:

 • CI/BI in original
 • acord de consultare ANAF ori adeverinta de venit
 • cerere de credit tip de la banca
 • declaratie privind eligibilitatea
 • acord de consultare CRC
 • acord de consultare BC
 • documente justificative pentru venituri, in cazul in care nu ai venituri raportate la ANAF

Planurile tale pot fi usor de indeplinit daca indeplinesti conditiile pentru accesarea unui astfel de credit. Dupa cum ati observat, cerintele sunt usor de indeplinit, actele necesare nu sunt numeroase.

Rata creditului de nevoi cu ipoteca este variabila si se modifica trimestrial in functie de IRCC – indicele de referinta pentru creditele acordate consumatorilor.

Pe cei de la OTP Bank ii gasiti la email office@otpbank.ro. Puteti sa solicitati informatii la numerele de telefon 021 308 57 10. Informatii detaliate gasiti pe platforma online a bancii: otpbank.ro.

You Might Also Like