Credite de nevoi complexe, cu asigurare de viata si somaj

Banca Transilvania ofera credite de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj

Acest credit de nevoi personale, cu asigurare de viata si somaj este un credit ce se acorda doar in baza buletinului de identitate si a acordului de consultare al bazei de date ANAF.

Deci, discutam despre un credit bancar fara adeverinta de venit.

De ce ar apela cineva la astfel de credite de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj? Pentru ca orice om rational, se poate gandi ca-n viata lucrurile nu se patrec doar cum vrem noi, iar intamplarea guverneaza destinele in feluri dintre cele mai variate.

Cum sa prevezi ca vei ramane fara serviciu in sase luni? Cum poti sa stii ca, te vei imbolnavi anul viitor si nu vei mai putea sustine rambursarea unor ratel, asa cum o faceai ca angajat? Solutia este simpla si cei de la Banca Transilvania chiar sunt realisti.

Valoarea acestui credit poate fi de maxim 20.000 de euro, echivalent in lei, iar perioada de contractare este de maxim 5 ani. Contractul de credit include asigurare de viata si somas.

Suma minima ce poate fi accesata este de 5.000 de lei.

Costurile sunt avantajoase: 9,5% dobanda fixa, daca incasezi veniturile intr-un cont BT, ori 10,5%, daca nu incasezi veniturile prin BT.

Alte costuri:

– prima de asigurare este de 2,8% din valoarea creditului si se plateste la acordare;
– comisionul de analiza este de 200 de lei, iar daca incasezi veniturile prin BT, acest comision este 0;
– 1% este comisionul de rambursare anticipata, daca platesti in mai mult de un an de la accesare;
– 0,5% comision de rambursare, daca platesti in mai putin de un an de la accesare.

Exemple de calcul:

– pentru un credit de 10.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, DAE-ul este de 11,27%, iar valoarea primei rate este de 210lei. Suma totala de plata la finalul celor 5 ani va ajunge la 12.881 lei, adica vei avea un cost suplimentar de 2.881 lei, pe langa cei 10.000 de lei imprumutati initial.

– pentru un imprumut de 20.000 de lei, pe o perioada de 5 ani, DAE-ul este tot de 11,27%, rata lunara este de 420 de lei, iar suma totala de plata ajunge la 25.762 lei.

Pentru a obtine un credit de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, trebuie sa:

– ai venituri constante
– sa nu ai restante la alte imprumuturi
– sa ai cetatenie romana
– sa ai maxim 70 de ani in interiorul perioadei de creditare

Actele necesare accesarii unui credit de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj:

– buletinul de identitate
– acord de consultare ANAF.

Chiar daca, este un credit bancar acordat fara adeverinta de venit, doar in baza buletinului de identitate, acest credit este garantat prin informatiile tale financiare cules de BT din baza de date ANAF. Evident ca daca nu stai ‘bine’ financiar in baza celor de la ANAF, probabil ca nu vei obtine imprumutul dorit.

You Might Also Like