Credite de consum online de la BT

Tu stii ca de acum poti aplica online pentru un credit de consum la Banca Transilvania?

Creditele de consum online de la Banca Transilvania pot fi accesate foarte simplu – in cateva clickuri.

BT ofera clientilor sai doua variante de accesare a aunui credit: varianta online si varianta in unitate.

Cei ce doresc sa aplice inline, o pot face simplu, in cateva minute. In 30 de minute poti afla cati bani primesti. In 24 de ore vei primi banii in mana, dupa ce te deplasezi la banca sa semnezi contractul.

Cum procedezi pentru a aplica online pentru un credit de consum la BT?
– in primul rand trebuie sa deschizi platforma bancii, si sa accesezi calculatorul de credite pentru a-ti simula rata lunara. In functie de suma dorita de bani si de perioada de contractare, vei afla care este rata lunara pe care ar urma sa o platesti. Poti imprumuta maxim 4.000 de euro echivalent in lei, pentru maxim 5 ani.
– dupa ce ti-ai simulat creditul, urmeaza sa completezi cererea de credit online
– trimiti cererea completata
– astepti raspunsul
– faci o programare la banca.

Trebuie sa stiti ca pentru acest credit online de la BT, ratele sunt fixe, si sunt acceptate o gama larga de venituri.

Dupa ce urmezi toti pasii descrisi anterior, in mai putin de 30 de minute vei afla cati bani poti imprumuta. Din acel moment, vor trece 24 de ore pana o sa primesti banii, dupa ce se finalizeaza discutiile la banca.

Exemple de calcul:
– pentru un credit de 5.000 de lei, luat pentru 5 ani, rata lunara fixa are valoarea de 105,99 lei, suma totala de rambursat fiind de 6.425,10 lei. DAE in acest caz este de 10,99%;
– pentru o suma imprumutata de 10.000 de lei pentru 5 ani, rata lunara fixa are valoarea de 211,98 de lei, suma totala de rambursat ajungand la 12.784,50 de lei, DAE fiind de 10,67%
– pentru un imprumut de 20.000 de lei contractat pentru 5 ani, rata lunara este de 423,96 lei, totalul de rambursat ajungand la 25.503,30 lei, DAE fiind in acest caz de 10,52%.

Daca iti incasezi veniturile prin BT, vei obtine o reducere la dobanda. Calculele de mai sus au fost simulate in cazul in care clientul isi incaseaza veniturile prin Banca Transilvania.

As vrea sa va mai informez ca, Banca Transilvania, este printre putine banci care ne informeaza ca iau in considerare si cererile de creditare venite din partea persoanelor inscrise in Biroul de Credit. Intr-unul din posturile dedicate din categoria „intrebari si raspunsuri” de pe platforma online a banci, la intrebarea „Daca figurez la Biroul de Credit mai pot lua un credit?”, raspunsul celor de la BT este nuantat. Astfel, ni se spune ca nu este obligatoriu sa fii refizat la un credit, chiar daca esti inscris in BC, ca se verifica datele si in functie de situatia fiecarui client in parte se analizeaza tinand cont de toate datele. Asadar, eligibilitatea la BT nu inseamna automat refuz pentru cei cu istoric negatic.

You Might Also Like