Credit urgent online cu istoric negativ la BC

Sunt IFN-uri la care poti apela pentru a accesa un credit urgent online chiar daca ai istoric negativ la BC.

Credit urgent online cu istoric negativ la BC cauta acele persoane ce au avut in trecut probleme cu unele imprumuturi bancare ori chiar nebancare.

De regula, restantierii (si sunt destul de multe persoane in Romania in aceasta situatie) nu sunt acceptati de banci. Mai sunt unele banci care isi personalizeaza ofertele in functie de clienti, putand fi acceptati la finantare si acele persoane care sunt inscrise in BC, dar care si-au achitat restantele, iar valoarea acestora a fost una redusa.

Nici IFN-urile nu sunt permisive cu toti restantierii. Multe dintre aceste societait nebancare pun din start conditia de acceptare la finantare scoringul pozitiv din Biroul de Credit.

Sunt insa si IFN-uri la care poti apela pentru a accesa un credit urgent online cu istoric negativ la BC.

Aceasta denumire destul de lunga pentru un credit nebancar rapid online – la care se adauga si insertia ‘cu istoric negativ la BC’, reprezinta o denumire generica a celor ce cauta astfel de produse financiare, pentru a gasi rezultate cat mai specifice cu putinta. In piata financiara sunt multe IFN-uri care acorda credite rapide online, insa, nu toate acorda imprumuturi persoanelor cu un istoric negativ in Biroul de Credit.

Pentru foarte multe IFN-uri ce permit accesarea online a unui credit, conteaza in mod special bonitatea. Este esential pentru aceste societati ca solicitantul de credite sa aiba posibilitatea financiara de a-si rambursa sumele de bani imprumutate.

Aceste credite online see acorda in baza unei copii dupa buletin si a uneia dupa extrasul de cont bancar unde iti incasezi veniturile. Mai nou, multe IFN-uri merg pe verificarea veniturilor prin ANAF, ca de altfel foarte multe banci. Bancile a inceput de vreo doi ani colaborarea cu ANAF. Aceasta colaborare cu ANAF-ul, le permite ca, solicitand acordul clientilor, sa poata obtine informatii despre veniturile lor.

Este adevarat ca sunt si IFN-uri care solicita si alte acte la accesare, cum ar fi adeverinta de salariu, cpon de pensie, alte dovezi de venituri, etc. Unele IFN-uri solicita chiar vechime in munca, deci, ai nevoie de o adeverinta de salariu de la firma unde lucrezi, unde sa se specifice si acest fapt.

Pentru orice astfel de credit onlie urgent fara acte cu istoric negativ in Biroul de Credit exista si un revers, este vorba de dobanzi. E adevarat ca poti sa ai acces la unele credite nebancare chiar daca esti restantier, insa, costurile asociate vor fi pe masura neeligibilitatii tale.

Biroul de Creidt este o societate infiinta de un grup de banci, o societate ce colecteaza informatii despre debitorii, atat pozitive cat si negative, si ofera informatii oricarei entitati care acorda imprumuturi ori persoanelor fizice asupra catora s-a facut colectarea. Exista niste formalitati de obtinere a informatiilor de la Biroul de Credit pe care le gasiti detaliate pe platforma online dedicata.

Politicile IFN-urilor in privinta acordarii de credite urgente pentru cei inscrisi in BC este una variata. Multe IFN-uri cu microcredite in portofoliu accepta restantieri. Aceste societati sunt si cele care acorda credite online.

Un alt aspect negativ al acestor credite (pe langa dobanzile mari), il reprezinta si faptul ca nu poti imprumuta sume mari de bani. Online ai acces la sume reduse de bani. Obtii bani urgent, dar sunt putini, dupa cum si perioada de acordare este redusa – maxim 3-6 luni. De regula, astfel de credite urgente accesibile si restantierilor sunt acordate pentru 30 de zile.

Avantajul principal al acestor credite urgente online si pentru cei inscrisi in Biroul de Credit deriva din conditiile permisive de eligibilitate. Al doilea aspect pozitiv este timpul de acordare – extrem de scurt comparativ cu alte produse financiare de gen. Al treilea aspect este costul – transpare, de regula fara comisioane ascunse, fara dobanzi variate. Dobanda se calculeaza pe zi, si de regula variaza intre 0,1 si 1,2%. Unele IFN-uri mai au si oferte de genul – primul credit gratuit.

Printre cele mai mici dobanzi din aceasta piata nebancara online, din ce am analizat noi (s-ar putea sa ne fi scapat totusi unele informatii), le-am gasit la Smile Credit si la Ocean Credit. Vorbind despre primul credit gratuit, veti gasi de exemplu la cei de la Viva Credit aceasta oferta (IFN care accepta la creditare si persoane cu istoric negativ, adica restantieri).

Este adevarat ca DAE-ul nu este un indicator tocmai de luat in calcul pentru creditele pe termen scurt, insa, pentru comparatii intre ofertele mai multor societati, este bine sa-l aveti in vedere atunci cand sunteti in cautarea unui credit urgent online.

Asadar, daca esti restantier si nu mai poti apela la banci pentru un credit, te poti orienta catre IFN-urile ce ofera credite fara verificare in BC – Biroul de Credit, ori CRC – Centrala Riscului de Credit (fosta CRB – Centrala Riscurilor Bancare).