Credit urgent fara carte de munca

De acum poti apela la un credit urgent fara carte de munca, fara garantii si fara giranti

Pentru cei aflati in cautarea unui credit urgent fara carte de munca, exista solutii deja in piata, una din ele fiind cea oferita de Provident.

Un astfel de credit presupune exista unui venit ce poate fi demonostrat cu acte, fara a ti se solicita carte de munca.

Cu rate lunare ori saptamanale fixe, accesand serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului, poti obtine suma de bani dorita intr-un timp destul de bun – aprobarea se face in 24 de ore, iar in 48 h poti obtine chiar si banii.

Pentru cei ce au planuri ambitioase, creditul urgent fara carte de munca – creditul STAR propus de cei de la Provident, poate fi o solutie optima.

Imprumutul potrivit este acela care nu te indatoreaza excesiv, si care nu-ti pericliteaza echilibrul financiar pe perioada derularii contractului de creditare. De aceea, este indicat sa va imprumutati exact atat cat va permiteti, sa nu abuzati de aceste produse facile, ce va pot indatora excesiv daca nu va calculati bine resursele de care dispuneti.

Creditul STAR pune la dispozitia clientilor sume de bani cuprinse intre 6.000 si 10.000 de lei, pe perioade de 12, 15 ori 18 luni. Pentru accesarea lui e nevoie de doua acte: buletin si dovada de venit. Dupa cum puteti observa, printre actele solicitate de Provident pentru acest credit, nu se regaseste si copia dupa cartea de munca.

Accesarea se poate face online, prin telefon ori SMS, iar daca lucrurile sunt clare si dispuneti de veniturile necesare rambursarii la timp a imprumutului dorit, aprbarea nu dureaza mai mult de 24 de ore. Cu serviciul de gestionare la domiciliu a creditului, puteti primi banii acasa in 24 de ore. Achitarea ratelor se realizeaza de asemenea de la locuinta clientului, prin deplasarea unui reprezentant autorizat Provident.

Exemple de calcul:
– pentru un imprumut de 7.000 de lei, contract pentru o perioada de 12 luni, rata lunara este de 744,62 lei, DAE-ul avand o valoare de 59,57% in acest caz;
– pentru suma imprumutata de 8.000 de lei, pentru o perioada de 15 luni, rata lunara ajunge la 695,65 lei, iar DAE-ul are o valoare de 51,48%;
– pentru un imprumut de 10.000 de lei, contractat pentru 18 luni, rata lunara este de 738,20 lei, iar DAE-ul are o valoare de 45,60%.

Dupa cum puteti observa, acest credit urgent fara carte de munca de la Provident este unul care se aproprie mai mult de variantele creditelor de nevoi personale oferite de banci, decat de cele facile oferite de IFN-uri (ne referim aici la microcredite). Aceasta se datoreaza dobanzii anuale efective, mult sub nivelul practicat de IFN-uri pentru produsele permisive numite sugestiv imprumuturi rapide.

In concluzie, cei de la Provident au in portofoliu un credit de nevoi personale pe care-l acorda fara sa solicite carte de munca, insa, care se bazeaza totusi pe bonitatea clientului, avand in vedere ca sunt solicitate dovezi de venituri.

You Might Also Like