Credit urgent de nevoi cu garantii

Daca ai nevoie de o finantare rapida, poti sa iei in calcul creditul urgent cu garantie imobiliara de la Fast Finance IFN

O societate nebancara cu rezonanta internationala, Fast Finance ofera credite rapide, atat cu garantii, cat si fara.

Astazi vom descoperi impreuna creditele lor de nevoi personale cu garantie ipotecara (imobiliara).

Cunoscut in piata financiara drept ‘creditul urgent cu garantii imobiliare de la Fast Finance IFN SA’, acest produs se adreseaza acelor clienti care vor sa faca rost de o suma mai mare de bani, pe termen mediu, la un cost avantajos, redus.

Stiti desigur ca pentru creditele rapide fara garantii, esti nevoit sa platesti dobanzi usturatoare, costuri ce te pot indatora excesiv pe termen mediu si lung. De aceea, cand aveti in gand sa va imprumutati, trebuie sa luat in considerare mai multe variante. Una din ele este aceasta a creditelor cu garantii. Acestea sunt produsele cu dobanda cea mai mica din piata, deci, cele mai ieftine credite. Evident, ca orice imprumut, si acesta este unul riscant; in cazul de nerambursare, poti sa pierzi garantia.

Revenind insa la creditul urgent nebancar oferit de Fast Finance, va putem spune ca este un produs flexibil, acordat in conditii destul de laxe. Rapiditatea creditului este una apreciabila pentru produsele garantate. Conform informatiilor de pe platforma Fast Finance, poti sa primesti un raspuns final intre 24 si 48 de ore de la aplicare, iar daca lucrurile sunt in regula, in urmatoarele trei zile primesti si banii.

Poti sa soliciti sume de bani de pana la 150.000 de euro, pe perioade de maxim 5 ani.

Pentru accesare, trebuie sa ai o varsta intre 18 si 75 de ani.

Vestea buna este ca sunt acceptate si persoanele cu istorig negativ (rau-platnicii ori datornicii altor credite bancare), cei inscrisi cu restante in Biroul de Credite.

Valoarea garantiei trebuie sa fie de 300% raportata la valoarea sumei de bani solicitata. Se accepta orice venituri ce pot fi demonostrate de catre solicitant ori co-debitor.

Dobanda este intre 30% si 40%, in functie de valoarea creditului, de istoricul clientului si de tipul garantiei.

Creditul urgent de nevoi cu garantii oferit de Fast Finance IFN poate fi o solutie in contextul pietei actuale. Ideea este urmatoarea: decat sa iei un credit cu dobanda de 4000%, mai bine incerci sa te califici pentru un astfel de imprumut, chiar daca accesarea lui presupune un efort mai mare din partea ta. Este adevarat ca acest credit nu se obtine din fata laptop-ului, stand confortabil in fotoliul tau de acasa, insa, la sfarsit merita, tinand cont de diferentele mari de costuri.

Exemple de calcul:

– pentru 10.000 de lei imprumutati penttru 12 luni, rata lunara este de 1004,62 lei, la o dobanda anuala efectiva (DAE) de 36%;
– pentru 20.000 de lei imprumutati pentru 36 de luni, rata lunara este de 916,08, la un DAE de 28%;
– pentru 50.000 de lei imprumutati pentru 60 de luni, rata lunara este de 1806,65 lei, iar DAE este de 23%.

You Might Also Like