Credit urgent de bani doar cu buletinul

O nevoie acuta de bani pe termen scurt ne poate determina sa accesam un credit urgent doar cu buletinul

Orice necaz vine de regula cu o nevoie acuta de lichiditati, pe care, de multe ori nu le avem. Urmarea acestui fapt este ca apelam la diverse surse alternative ce ne sunt la indemana, de genul familiei, colegilor de munca ori prietenilor. Cand toate au fost epuizate, nu mai ne ramane decat sa cauta solutii lejere de imprumut de la societatile financiare. De regula, cea mai simpla forma de accesare este acest credit urgent de bani doar cu buletinul.

Exista, cum e si firesc, situatii si situatii, unele mai grave, altele mai usoare. De regula, situatiile dificile din viata noastra implica si cheltuirea unor sume mari de bani. Si atunci, stai sa te gandesti ce sa faci, la cine sa mai apelezi. Pentru astfel de situatii, exista posibilitatea de a accesa un credit urgent de bani doar cu buletinul, eventual online.

Institutiile Financiare Nebancare ce acorda astfel de imprmuturi au in portofoliu produse simple si lejere, accesabile de regula in baza unor copii dupa buletinul de identitate si a extrasului de cont. Exista si varianta de a trimite online, doar copia scanata de pe buletin, cum este cazul cerintelor celor de la Ferratum.

Pentru un imprumut rapid, aveti la dispozitie o sumedenie de IFN-uri, care de regula permit accesarea online, fara batai de cap. Aveti nevoie in acest caz de o legatura buna la internet si niste copii scanate dupa actele mentionate mai sus (buletin si extras de cont).

Multe din IFN-urile ce acorda astfel de produse au pe platforma online si un calculator de credit, calculator ce va poate ajuta sa va calculati dobanda, eventualele rate, ori chiar sumele pe care le puteti imprumuta in functie de venitul dumneavoastra actual. Evident, exista oricand posibilitatea de a apela la un credit bancar, daca puteti indeplini toate criteriile cerule de banci. Mai nou, puteti obtine chiar pe loc astfel de credite bancare (vezi detalii aici).

Daca nu aveti totusi posibilitatea de a accesa online, ori chiar nu detineti un cont in banca unde sa vi se transfere banii imprumutati, puteti lua in calcul accesarea unui credit la domiciliu. Spre exemplu, cei la Provident, ofera astfel de credite la domiciliu, in baza buletinului de identitate si a unei dovezi de venit, cu conditia sa detineti si un venit minim. Din cate stim noi, si speram sa nu ne inselam, se solicita pentru accesarea unui imprumut Provident, sa ai un minim de 540 lei per familie venit net lunar, ori 270 de lei pentru fiecare membru de familie.

Exista societati nebancare la care poti apela pentru accesarea unui credit urgent de bani doar cu buletinul 2016, si mai jos va oferim cateva dintre cele mai cunoscute dintre aceste societati:

1. Ferratum – ca tot am vorbit de ei mai sus, ofera credite doar cu buletinul intr-un mod rapid si simplu. Cei de la Ferratum solicita sa ai venituri lunare, indiferent de sursa, si totusi, nu solicita nici adverinta de salariu, nici talon de pensie, dupa cum nu este necesar nici sa aveti un cont sau card bancar. Ce se solicita cu siguranta este buletinul de identitate si completarea corecta a datelor personale in formular online pus la dispozitie pe platforma societatii.

2. Provident – ofera, cum spuneam anterior, credite la domiciliu, in baza buletinului si a unei dovezi de venit. Cei de la Provident au urgentat mai nou credite, micsorand intervalul de acordare de la 48 la 24 de ore pentru serviciile de imprumut la domiciliu. De asemenea, alte noutati ce ne vin de la Provident sunt legate de aparitia ratelor lunare (pana acum ceva timp, la ei exista doar posibilitatea rambursarii saptamanale), precum si cresterea plafonului maxim de la 5.000 la 15.000 lei.

3. Viva Credit – societate nebancare ce si-a modificat creditul pana la salariu intr-o linie de creditare pe cinci ani. Online, doar cu o copie dupa buletin si una dupa extras de cont, accesezi rapid, upload-and aceste documente scanate, si completand formularele puse la dispozitie. Daca toate rubricile sunt compeltate corect, iar documentele sunt in regula, poti primii banii chiar si in 2 ore de la accesare.

4. Credius – o alta institutie nebancara la care puteti apela pentru un credit urgent de bani doar cu buletinul. Credius are mai multe oferte pentru dumneavoastra, de la credite pentru pensionari la produse pentru diaspora. In acest caz, poti accesa de la Credius daca ai o luna vechime in munca. Nu ti se solicita adeverinta de venit ci acordul de verificare a bazei de date ANAF. De la Credius poti solicita sume de bani de pana la 40.000 de lei pentru perioade de maxim 5 ani.

5. Extra Simplu – este o alta varianta de credit urgent doar cu buletinul, insa, aici trebuie sa aveti o varsta minima de 18 ani si un extras de cont. Puteti imprumuta sume de la 200 la 2.000 de lei, insa, este bine sa va asigurati ca puteti rambursa aceste sume. De asemenea, cei de la Extra Siplu ne transmit ca putem sa accesam un imprumut chiar daca mai avem alte credite in derulare. Actualmente, IFN Extra Finance cu al lor produs Extra Simplu, acorda imprumuturi online in conditii destul de lejere, practic poti obtine sumele de bani de care esti interesat intr-un mod cat se poate de usor.

Indiferent de oferta de mai sus, accesarea unui credit urgent de bani doar cu buletinul, trebuie sa fie o alternativa finala, adica, dupa ce ati eupizat toate celelalte variante de a face rost de bani. Daca totusi accesati astfel de imprumuturi, asigurati-va ca detineti veniturile necesate sa le si rambursati la timp, altfel, veti plati penalitati foarte mare.

You Might Also Like