Credit rapid online transparent. Cati bani poti obtine?

O solutie de finantare la indemana pentru ca e disponobila online este cea oferita de CreditPrime – un IFN cu o abordare noua in piata nebancara din Romania.

Imprumuturile online oferite de CreditPrime sunt unele dintre cele mai facile din piata, cu rapiditate in obtinere, cu acte putine, cu transparenta si bazate pe incredere reciproca cu clientii.

CreditPrime isi declama principiile prin trei directii cu mare greutate: respect pentru client, creditare responsabila, receptivitate.

Acest serviciu de creditare rapida vine cu o serie de avantaje:

  • poate fi accesat online dupa orice disponizitiv conectat la internet: calculator, smartphone ori tableta.
  • cererea se transmite simplu
  • obtii contact rapid cu specialistul call-center
  • aplici cu acte putine
  • nu ti se solicita garantii
  • daca imprumutul ti-a fost aprobat, banii iti sunt virati in contul bancar in foarte scurt timp.
  • poti opta si pentru primirea banilor la ghiseu, in numerar, la o agentie BCR.
  • clientii sunt diferentiati pe nivele, nivele care vin cu o serie de facilitati la acordarea creditelor.

Clientii celor de la CreditPrime sunt fie incepatori fie experti.

Pentru clientii incepatori, sumele de bani disponibile sunt de maxim 1.500 de lei, iar perioada de creditare de maxim 24 de luni. Dobanda in cazul clientilor incepatori este una standard.

In cazul clientilor cu nivel expert, suma imprumutata maxima urca la 2.000 de lei, pentru aceeasi perioada de 24 de luni. Dobanda insa este una mai avantajoasa.

Cei de la CreditPrime au multi clienti multumiti. Din observatiile noastre am constatat ca multi dintre acesti clienti si-au exprimat parerile pe platforme online a IFN-ului. Puteti citi acolo opiniile oamenilor. Pareri despre CreditPrime gasiti si pe facebook, pe forumuri ori blogguri.

Cum functioneaza imprumutul CreditPrime?

Acest produs financiar este usor de obtinut, practic in trei pasi ajungi acolo unde iti doresti – la un click de a-ti baga banii in buzunar.

Mai intai aplici, simplu si clar. In acest stadiu vei avea nevoie de CI/BI in copie scanatata si de asemenea o copie dupa dovada de venit (extras de cont, fluturas de salariu ori talon de pensie – poti sa prezinti si o adeverinta de venit ori alt document care sa-ti ateste veniturul lunar).

Extrasul de cont bancar se poate solicita de la banca unde va incasati veniturile. Extrasul de cont poti sa-l generezi si tu prin intermediul serviciului de Internet Banking. Dar, poate fi solicitat si in sucursala bancii unde ai deschis contul.

Dupa ce completezi toate rubricile din formularul online cu grija si incarci actele solicitate, astepti sa vezi daca ti s-a aprobat creditul sau nu.

Daca ti-a fost aprobat imprumutul, vei primi conformarea si ulterior vei fi informat de transferul banilor.

Acest produs CreditPrime este in fapt o linie de credit prin care tu ai la dispozitie o suma de bani pe o perioada mai lunga de timp.

Rambursarea creditului se face lunar, la scadenta, cand trebuie sa depui un minim de plata ori suma intreaga. Daca ai depus toata suma, vei avea disponibila acea suma in cont pentru cand vei mai avea nevoie pe parcursul celor 24 de luni de contract.

Fiecare imprumut CreditPrime te duce mai aproape de o noua oferta avantajoasa, datorita claisificarilor clentilor pe care le practica acest IFN. Daca ajungi la nivelul de client expert, vei beneficia de reduceri la dobanda si poti imprumuta mai multi bani.

Rambursarea creditului se poate face prin transfer bancar la ghiseul bancii ori prin internet banking, ori in cash la ghiseele BCR.

Poti opta si pentru rambursare automata, caz in care trebuie sa te asiguri ca ai in cont la momentul scadentei suma de bani necesara.

Inainte de a accesa insa un imprumut la CreditPrime trebuie sa va inregistrati, sa va deschideti un cont pe platforma online a IFN-ului. In profilul de client vei gasi ulterior accesarii informatii legate de creditul ta.

Daca nu te descurci cu accesarea unui credit online, poti sa iei legatura cu cei de la CreditPrime telefonic la numarul 0800 00 80 80 – telefon gratuit pentru toti operatorii.

Contractul de credit se semneaza electronic.

Cei de la CreditPrime te crediteaza chiar daca ai credite active la alte institutii.

Sa aplici online pentru un imprumut este un lucru usor, fara presiune. Poti s-o faci comod din confortul casei tale, fara sa te streseze cineva ori sa fii presat de timp.

Algoritmul accesarii imprumuturilor online CreditPrime presupune urmatoarea succesiune: aplici, confirmi conditiile, primesti banii.

You Might Also Like