Credit nebancar pentru achizitii online

Vrei sa cumperi ceva online dar nu ai banii necesari? Cetelem iti ofera un credit nebancar rapid pentru magazinele online.

De foarte multa vreme se asteapta lansarea unui astfel de produs dedicat pur si simplu achizitiei din magazinele online.

Iata ca a venit! Este vorba de creditul nebancar al celor de la Cetelem, credit pentru magazinele online.

Pentru acordarea lui, trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii de eligibilitate:
– sa fi cetatean roman ori sa ai resedinta in Romania
– sa fi salariat ori pensionar ori PFA
– sa ai o vechime de minim luni la ultimul loc de munca
– sa ai o varsta intre 18 si 67 de ani

Pentru achiitiile din magazinele online, cei de la Cetalem vin cu un credit rapid nebancar cuprins intre 300 si 20.000 de lei, acordat pe o perioada de la 6 la 60 de luni.

Dobanda creditului este fixa, aplicabila la sold si are o valoare prcentuala de 22%. Comisionul de analiza este 0.

Pentru accesarea acestui credit nebancar rapid de achizitie bunuri din magazinele online, veti avea nevoie de urmatoarele acte:
– copie dupa buletin
– dovada de venit
– pentru salariati este nevoie de adeverinta, iar pentru pensionari de talon de pensie in original; pentru PFA este solicitata documentatia specifica
– factura de utilitati.

Creditul pentru achizitii bunuri din magazinele online se acorda rapid, 100% online, printr-un sistem securizat performant. Procesul este simplu, de la accesare pana la contractare.

Creditul se acorda in lei, cu costuri fixe, fara garantii.

Puteti sa accesati un credit rapid nebancar de achizitie bunuri din magazinele online de pe platforma IFN-ului: https://www.cetelem.ro/credite/credit-in-magazinele-online/credite-persoane-fizice. Pentru informatii suplimentare, puteti apela la numerele de telefon: 0750 102 212, 021 305 70 19. Orarul de functionare: luni – vineri, de la 10 la 18.

Cum procedezi pentru a accesa un credit rapid nebancar de achizitie bunuri din magazinele online?

– alegi produsele
– completezi formularul online
– printezi documentele
– trimiteti documentele completate.

Din lista magazinelor online parteneri, unde poti aplica pentru un credit rapid nebancar de achizitie bunuri, se numara: eMAG, Azerty, Casa Rusu, Dedeman, Ambient, CEL, dc-shop, F64, Flanco, Marketonline, Oktak, Naturlich, Germanos, PC Fun, Orange, Praktiker, Rombiz, STAER, etc.

You Might Also Like